Hvordan installere ProMods Canada for TruckersMP


Last update: 30 Jun 2022 11:53 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1564Følgende er en "steg-for-steg" guide for hvordan du installerer ProMods Canada modifikasjonen for American Truck Simulator, for å kunne bruke ProMods Canada på våre servere.

Viktig: Du må eie alle DLC'er som er oppført her for å spille ProMods Canada! I tillegg kan det hende World Of Trucks-jobber ikke fungerer som de skal i ProMods. Dette er ingenting vi kan endre på.

Hvis du spilte ProMods Canada i singleplayer før, er du ikke pålagt å gjøre noe, med et unntak for å sikre at du har den nyeste versjonen. Ellers vil du få en feilmelding om at modifikasjonsfilene mangler når du prøver å koble til en ProMods-server.

Steg 1

beveg deg over til https://www.promods.net og opprett en konto, eller logg på kontoen din hvis du allerede eier en.

ProModsInstallationStep1

Steg 2

Naviger til https://www.promods.net/setup.php?game=ats. Du vil bli bedt om å velge et språk, etterfulgt av opprettelsen av en "def"-fil. Ikke alle alternativene i "def"-filen vil bli brukt i flerspilleren.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

Steg 3

Velg det foretrukne alternativet for hvordan du vil laste ned ProMods Canada. Det betalte (raske) alternativet vil gjøre deg i stand til å laste ned hele modden i ett arkiv, med høyere hastighet enn det gratis (sakte) alternativet. Hvis du velger det sakte alternativet, må du laste ned alle filene én etter én.

Sørg for å pakke ut de nedlastede filene.

ProModsInstallationStep3

Steg 4

Når du har alle ProMods-filene på systemet ditt, gå til mod-mappen i American Truck Simulator-katalogen og flytt alle filene til denne katalogen. "Game Data"-mappen er vanligvis i Dokumenter med mindre du spesifiserte noe annet i startalternativene.

Vær oppmerksom på at du ikke legger filene i TruckersMP mod-mappen. Du må legge de i mod-mappen til American Truck Simulator-katalogen.

IKKE endre navnet på noen ProMods-filer, ellers vil de ikke bli gjenkjent av TruckersMP launcheren.

ProMods_Folder

Husk at TruckersMP har en egen administrator for modifikasjoner, og du vil derfor ikke se ProMods i Mods Manageren i spillet.

Steg 5

Kjør TruckersMP launcheren, velg alternativet for å starte American Truck Simulator og bli med på en server med ProMods Canada-ikonet. Vær oppmerksom på at det kan ta litt tid å komme forbi loadingscreenen. American Truck Simulator vil vise deg en advarsel om "Missing modifications detected". Du må klikke på "Load Anyway" og ProMods vil starte riktig.

Hvis du velger ProMods-serveren, men får en feilmelding, må du lese denne feilmeldingen og fikse den. Hvis du ikke klarer å fikse feilen, kan du gjerne kontakte Support Teamet vårt på https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Husk at redistribuering av ProMods-filer ikke er tillatt! Dette er piratkopiering av programvare og er en straffbar handling. Dessuten er det mot våre TruckersMP regler.