Eseményrendszer - Kiemelt események


Last update: 29 May 2022 17:01 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1217Ha azt a cikket keresed amelyik elmagyarázza hogyan használd az Eseményrendszert, kattints ide.
Ha azt a cikket keresed amelyik elmagyarázza a szabályokat, irányelveket és az információkat az Eseményrendszerben, kattints ide.


Ez a cikk elmagyarázza hogyan lehet eseményed kiemelt az Eseményrendszerünkben és VTC rendszerünken, illetve, hogy milyen előnyt jelent az eseményeddel szemben. A kiemelt eseményeknek lehetőségük van megjelenni a TruckersMP Eseményrendszer és VTC Rendser főoldalán. Mellékesen az eseményed elsőként fog megjelenni, ha valaki eseményt keres, illetve egy csillag van a neve mellett. Kiemeltnek lenni picit más minden egyes rendszeren belül, ezért ez a cikk el fogja magyarázni a különbséget közöttük.


Milyen események kiemeltek?

Az alábbi események automatikusan mindig kiemeltek az Eseményrendszerben:

  • Partnereink által szervezett események
  • Community Contributor-ok által szervezett események

Ha egy olyan esemény szervezője vagy amelyik Verified VTC-hez kapcsolódik (mint például heti vagy havi konvoj), lehetőséged van havonta egy eseményt kiemelté kérni, amihez a Community Management-tel kell kapcsolatba lépned a dedikált VTC Leader Discord-on.


A figyelemre méltó közösségi események, amelyek nem felelnek meg valamelyik fentebb említett kritériának, szintén választhatóak kiemeltnek az Event Management vagy a Community Management által, ha ismétlődően szerveznek magas minőségű és a közösség által széleskörben ismert eseményt. Az ilyen típusú események kiemelését nem lehet kérni, hanem az Event Management vagy a Community Management belátása szerint kerül kiválasztásra.

Követelmények kiemelt eseményekhez

Az összes kiemelt eseménynek követnie kell az következő irányelveket:

  • Az esemény információi, mint például dátum, idő, esemény kezdési és befejezési helye, információs dobozok, helyesen és megfelelően van kitöltve.
  • Megfelelő, 1920x500 pixel méretű borítókép
  • Minimum 50 feliratkozás korábbi sorozatszerű eseményekről vagy 100 feliratkozás új eseményekre. "Unsure" (bizonytalan) visszajelzések nem számítanak.

*Nem vonatkozik a Partner, Community Contributor és Verified VTC eseményekre.


A VTC System-ben láthatod az Upcoming Events szekciót, ami más események sorozatát mutatja. Itt 5 véletlenszerűen választott Verified VTC eseménye fog megjelenni, amelyeknek nem kell kiemeltnek lenniük az Event System-ben, hogy megjelenjenek itt.


Figyelem

Egy esemény kiemelt státusza bármikor visszavonható az Event Management vagy a Community Management által, ha a nem felel meg a követelményeknek, vagy ha az esemény nem alkalmas kiemelése. Ez a kiemelt státusz alkalmazhatóságtól függetlenül érvényes.

Tags

    No tags have been found.

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover