Vereisten voor Uitgelichte Evenementen


Last update: 28 Apr 2021 01:12 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1288Als je op zoek bent naar het artikel over hoe je het Evenementen Systeem gebruikt, klik dan hier.
Als je op zoek bent naar het artikel voor regels, richtlijnen en informatie van het Evenementen Systeem, klik dan hier.


Dit artikel zal uitleggen hoe je jouw evenementen uitgelicht kan krijgen op ons Evenementen Systeem en VTC Systeem, en wat de toegevoegde voordelen zijn die het voor jouw evenement zal brengen. Uitgelichte evenementen hebben een kans te verschijnen op de TruckersMP hoofdpagina en de hoofdpagina van het Evenementen Systeem en VTC Systeem. Hiernaast zal het evenement als eerste verschijnen wanneer iemand een evenement zoekt met een ster in de zoekopdracht. Wat het betekent als jouw evenement uitgelicht is verschilt op beide systemen, dus dit artikel zal de verschillen tussen de twee uitleggen!


Welke evenementen worden uitgelicht?

De volgende evenementen zijn altijd automatisch geschikt om uitgelicht te worden op het Evenementen Systeem:

  • Evenementen georganiseerd door onze partners;
  • Evenementen georganiseed door Community Contributors.

Als je bij de organisatie hoort van een evenement van een geverifieerde VTC (zoals een wekelijks of maandelijks konvooi), kan je ook een evenement per maand aanvragen om uitgelicht te worden. Neem hiervoor contact op met Community Management via de toegewijde VTC Leider Discord.


Bijzondere evenementen van de community die niet aan de bovenstaande criteria voldoen kunnen alsnog verkozen worden voor uitlichting door Event Management of Community Management, wanneer ze meerdere malen georganiseerd zijn op een hoog niveau, en algemeen erkend zijn door de community. Houd er rekening mee dat dit soort evenementen niet op aanvraag uitgelicht worden, het is aan Event Management of Community Management om deze evenementen uit te kiezen.

Vereisten voor uitgelichte evenementen

Elk evenementen dat uitgelicht wordt moet aan de volgende richtlijnen voldoen:

  • Details van het evenement zoals datum & tijd, start & eind locatie en andere informatie items zijn correct en gepast ingevuld;
  • Een gepaste banner van 1920x500 pixels groot;
  • *Een minimum van 50 aanmelding voor eerder verdienstelijke evenementen in een reeks, of 100 aanmeldingen voor nieuwe evenementen. Aanmeldingen met "Unsure" (onzeker) tellen niet mee.

*Geldt niet voor evenementen van partners, Community Contributors en geverifieerde VTC's.


Op het VTC Systeem is een sectie voor aankomende evenementen te vinden, die een andere reeks evenementen laat zien. Er worden 5 willekeurige evenementen van een van de geverifieerde VTC's gekozen om hier te verschijnen. Deze evenementen hoeven niet uitgelicht te worden op het Evenementen Systeem.


Disclaimer

De uitgelichte status van evenement kan ten alle tijden ingetrokken worden door Event Management of Community Management wanneer er niet meer aan de vereisten voldaan wordt, of het evenement ongeschikt wordt om uit te lichten. Dit geldt onafhankelijk van de toepasselijkheid om uitgelicht te worden.

Tags

    No tags have been found.