Evenement Systeem - Uitgelichte Evenementen


Last update: 23 Nov 2023 20:30 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1288Als je zoekt naar het artikel over hoe je het Evenementen Systeem gebruikt, klik dan hier.
Als je zoekt naar het artikel voor de regels, richtlijnen, en informatie van het Evenementen Systeem, klik dan hier.


Dit artikel zal uitleggen hoe je jouw evenementen uitgelicht kan krijgen op ons Evenementen Systeem en het VTC Systeem, en de toegevoegde voordelen die het voor jouw evenement zal brengen. Uitgelichte evenementen hebben een kans om op de TruckersMP startpagina te komen en de hoofdpagina's van het Evenementen Systeem & VTC Systeem. Hiernaast zal jouw evenement als eerste verschijnen wanneer iemand naar een evenement zoekt met een ster naast de naam. Wat het betekent om als jouw evenement is uitgelicht verschilt per systeem, dus dit artikel zal de verschillen tussen beide systemen uitleggen!


Welke evenementen worden uitgelicht?

De volgende evenementen komen altijd automatisch in aanmerking om uitgelicht te worden op het Evenementen Systeem:

  • Evenementen georganiseerd door onze partners
  • Evenementen georganiseerd door onze Community Contributors

Als je de organisator bent van een evenement die direct gerelateerd is Geverifieerde VTC (zoals een wekelijkse of maandelijkse konvooi), kan je ook één evenement per maand aanvragen om uitgelicht te worden. Neem hiervoor contact op met Community Management via de toegewijde VTC Leider Discord.


Opvallende Community Evenementen die niet voldoen aan een van de criteria kunnen alsnog worden gekozen om uitgelicht te worden door Event Management of Community Management, als ze constant worden georganiseerd en uit worden gevoerd volgens hoge normen en worden erkend door de community. Vergeet niet dat het uitlichten van dit soort evenementen niet kan worden aagevraagd, en het is aan het Event Management of Community Management om een evenement uit te kiezen.

Vereisten voor uitgelichte evenementen

Elk evenement dat uitgelicht wordt moet aan de volgende vereisten voldoen:

  • Evenement details zoals datum & tijd, start- & eindlocatie, en informatievelden zijn correct & gepast ingevuld.
  • Een gepaste banner van 1920x500 pixels in grootte.
  • Een minimum van 50 aanmeldingen voor eerder verdienstelijke evenementen in een reeks, of 100 aanmeldingen voor nieuwe evenementen. Aanmeldingen met "Unsure" ("Onzeker") tellen niet mee.

*Geldt niet voor evenementen van partners, Community Contributors, en geverifieerde VTC's.


Op het VTC Systeem, is een sectie voor aankomende evenementen te vinden, die een reeks evenementen laat zien. Er worden willekeurig 5 evenementen van willekeurige Geverifieerde VTC's gekozen om op deze sectie geplaatst te worden, en deze hoeven niet uitgelicht te zijn op het Evenement Systeem om gekozen worden voor selectie.


Disclaimer

De uitgelichte status van evenement kan ten alle tijden ingetrokken worden door Event Management of Community Management wanneer er niet meer aan de vereisten voldaan wordt, of het evenement ongeschikt wordt om uit te lichten. Dit geldt onafhankelijk van de toepasselijkheid om uitgelicht te worden.

Tags

    No tags have been found.