Sistemul de Evenimente - Evenimente Recomandate


Last update: 22 May 2022 14:41 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1309Dacă sunteți în căutarea unui articol despre cum să folosiți Sistemul de Evenimente, apăsați aici.
Dacă sunteți în căutarea un articol cu reguli și informații în legătură cu Sistemul de Evenimente, apăsați aici.


Acest articol vă explică cum puteți să vă prezentați evenimentul dumneavoastră pe Sistemul de Evenimente și Sistemul VTC, cât și beneficiile de care poate beneficia evenimentul dumneavoastră! Evenimentele în premieră au șanse ridicate de a apărea pe pagina principală a TruckersMP și pe primele pagini ale Sistemului de Evenimente & Sistemului VTC. În plus, evenimentul dumneavoastră va apărea primul când cineva caută un eveniment și are o stea lângă nume. Apariția evenimentului diferă de la un sistem la altul. așa că acest articol vă va prezenta diferența dintre cele două.


Ce evenimente apar în prim-plan?

Următoarele evenimente vor apărea automat în Sistemul de Evenimente:

  • Evenimentele organizate de partenerii noștrii
  • Evenimentele organizate de Contributorii Comunității

Dacă sunteți un organizator al unui eveniment în directă legătură cu un VTC Verificat (cum ar fi un convoi săptămânal sau lunar), puteți cere ca un singur eveniment pe lună să apară în prim-plan; pentru asta puteți contacta Managementul Comunității prin Leader-ul de VTC de pe Discord.


Evenimente ale Comunității relevante care nu îndeplinesc cerințele de mai sus pot fi alese să fie prezentate de către Managementul Eventurilor sau de către Managementul Comunității, dacă acestea au fost organizate exemplar la un standard înalt în repetate rânduri. Vă rugăm să rețineți că aceste tipuri de evenimente nu pot fi afișate la cerere, este decizia Managementuli Evenimentelor sau Managementului Comunității dacă acestea apar sau nu.

Cerințe pentru prezentarea evenimentelor

Orice eveniment care este prezentat în prim-plan trebuie să respecte următoarele cerințe:

  • Detaliile evenimentului cum ar fi data & ora, locația de start & finish și căsuțele cu informații completate corespunzător.
  • Un banner decent care să măsoare 1920x500 de pixeli în mărime.
  • *Un minumum de 50 de înregistrări pentru evenimentele trecute merituoase într-o serie continuă sau 100 de înregistrări pentru evenimente noi. Răspunsurile “Unsure” nu sunt luate în considerare.

*Nu se aplică Partenerilor, Contribuitorilor Comunității și evenimentele VTC-urilor verificate.


Pe Sistemul VTC, puteți observa Secțiunea Upcoming Events, care afișează seturi diferite de evenimente. Aleatoriu, cinci evenimente din oricare VTC Verificat vor fi alese pentru a apărea pe această prezentare și nu necesită să fie alese pentru a fi prezentate în Sistemul de Evenimente pentru a fi alese aici.


Atenție

Statutul unui eveniment de a fi afișat în prim-plan poate fi revocat în orice moment de către Managementul Evenimentelor sau de Managementul Comunității dacă cerințele nu mai sunt îndeplinite sau dacă evenimentul este nepotrivit pentru a fi prezentat. Se aplică indiferent de aplicabilitatea statutului de a fi prezentat.

Tags

    No tags have been found.