VTC-Systeem: Galerij

Last update: 11 Oct 2019 16:35 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/560

Geverifieerde VTC's hebben de mogelijkheid foto's te presenteren in een galerij op hun VTC-pagina.

Vereisten

Een foto uploaden

1. Menuknop

Open het galerijpaneel van uw VTC via het menu aan de linkerkant van uw VTC-pagina

VTCMenu

2. Administrator Menu

Hier kan u alle foto's zien die zin geupload naar uw VTC-galerij. Klik op de "Add" knop aan de rechterkant. AddButton

Als u deze knop niet kan zien, is het mogelijk dat u geen toestemming heft of dat uw VTC niet geverifieerd is.

3. Naam & Bestand

Zorg ervoor dat u een titel kiest die de afbeelding het beste beschrijft. Kies de foto die u wilt uploaden met behulp van de "Browse" knop aan de rechterkant.

Vereisten voor foto's

• Geaccepteerde bestandstypen: gif, jpeg, jpg, png
  • Maximale bestandsgrootte: 1MB
  • Beeldverhouding: 16:9
  • Minimale grootte: 1280x768

Hieronder vindt u meer informatie over de knop "Allow TruckersMP to use this picture on social media platform or our website". Klik vervolgens op "Upload".

UploadDialog

4. Uw foto is nu openbaar!

Iedereen zal uw foto kunnen zien. Bekijk uw VTC-pagina en wees trots op uw meesterwerk.

Regels en Beperkingen

• Als VTC kan u tot 50 foto's uploaden
  • Alle TruckersMP Regels moeten nageleefd worden
  • Alle VTC-regels moeten worden gevolgd! Als u betrapt wordt op het overtreden van onze regels behouden wij het recht om de foto te verwijderen en kunnen wij uw geverifieerde status intrekken of een andere straf opleggen.

Sta TruckersMP toe om uw foto te gebruiken

U heeft misschien het selectievakje "Allow TruckersMP to use this picture on social media platform or our website" opgemerkt. Als u "Yes" aanvinkt kan TruckersMP uw foto gebruiken voor blogposts, Discord Server-logo's of op onze Sociale Media zonder u te vernoemen. We zouden het op prijs stellen als u ons toestaat om uw unieke content met veel mensen te delen.