Hoe je gevalideerd of geverifieerd wordt


Last update: 20 Sep 13:52 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/420In dit artikel zal je diepgaande informatie vinden over hoe je kunt solliciteren voor VTC Validatie of Verificatie, en wat dit betekent voor jouw Virtual Trucking Company.

Je zult leren dat er basisvereisten zijn waar je aan moet voldoen en die je moet behouden, naast andere specifieke dingen die je moet doen wanneer je solliciteert voor een van beide regelingen.


Introductie

Een VTC is een van de beste manieren om te communiceren met andere leden van de community, om nieuwe mensen te ontmoeten en om een stukje van de echte industrie naar de wereld van TruckersMP te brengen. Een van de beste manieren om jouw VTC verder te laten groeien is door je aan te melden voor onze Validatie- of Verificatieprogramma's, zodat je jouw VTC kunt uitbreiden tot een geweldige community.

VTC Validatie is de lagere van de twee regelingen, en het beginpunt voor bedrijven. Deze regeling houdt alles simpel, maar geeft leden fantastische voordelen.

VTC Verificatie is de hogere van de twee regelingen, en de hoogste status die een VTC kan verkrijgen. Deze regeling is gereserveerd voor de bedrijven die echt impact maken, en die een weg creeëren in de wereld van virtuele bedrijven. Er zijn meer diepgaande aspecten bij Verificatie, maar dit wordt gebalanceerd door de geweldige voordelen die erbij komen.


Wat is Validatie?

Validatie is de eerste stap om jouw VTC erkend te krijgen, wat jou toegang zal geven tot nieuwe mogelijkheden op de website. De grootste is simpelweg status; een Gevalideerde VTC hebben laat anderen zien dat je hard hebt gewerkt om de eerste stappen te zetten tot een professioneel, georganiseerd bedrijf. Sommige voordelen zijn:

 • Je hebt de kans om op de homepagina van het VTC-systeem te komen, onder de "Aspiring VTCs" sectie.

 • De naam van jouw VTC zal een gouden naam hebben op de TruckersMP website, ook binnen het VTC systeem en de op gebruikersprofielen van jouw leden.

 • Jouw VTC zal hoger verschijnen in de zoekresultaten in het VTC-zoekmenu.

 • Je zal toegang krijgen tot de gallerijfunctie in het VTC systeem.

 • Jouw VTC nieuws zal op de homepagina van het VTC systeem zichtbaar zijn, net zoals op de VTC nieuwspagina.


Vereisten om Gevalideerd te worden:

Om in aanmerking te komen voor Validatie, jouw VTC moet minimaal de volgende basisvereisten volgen:

 • Jouw VTC moet minimaal 20 actieve leden hebben op TruckersMP, en moet open staan voor aanmeldingen.

 • Jouw VTC moet minimaal 5 openbare nieuwsberichten hebben, waarvan er twee niet ouder mogen zijn dan één maand. Deze nieuwsberichten moeten te maken hebben met jouw VTC, en moeten origineel en gevarieerd zijn.

 • Jouw VTC moet een professionele VTC-pagina hebben, met geschikte informatie in alle secties en een makkelijk-te-volgen formaat.

 • Jouw VTC moet een goed werkende en professioneel gepresenteerde website hebben met informatie over de VTC en een link naar een openbare communicatieruimte zoals Discord, TeamSpeak, Slack of QQ.

 • De VTC eigenaar moet in-game activiteit hebben, de persoon zijn die de validatieverzoek aanvraagt, niet verbannen zijn, en heeft een verbonden Discord of forum account, om communicatie toe te staan.

Vergeet niet dat Community Management een beoordeling zal uitvoeren of de VTC geschikt is voor Validatie en een definitieve beslissing zal nemen. Let op dat deze vereisten de minimumvereisten zijn, dus het is niet gegarandeerd dat jouw Validatieverzoek zal worden geaccepteerd. Na te zijn Gevalideerd zal jouw VTC deze vereisten elke maand moeten blijven volgen.


Solliciteren voor Validatie:

Als je jouw VTC wilt valideren, verstuur dan een feedback ticket onder de Virtual Trucking Companies categorie. Wanneer je jouw ticket verstuurt, zorg er dan voor dat je het volgende formaat volgt:

VTC paginalink:

Waarom jouw VTC zou moeten worden Gevalideerd:

(Deze sectie zou ons meer detail specifiek tot jouw VTC moeten geven, buiten alleen opnoemen dat jouw VTC de benodigheden behaalt)


Wat is Verificatie?

Verificatie is het hoogste niveau van herkenning van een VTC, het geeft toegang tot veel nieuwe functies. Het grootste voordeel van Geverifieerd zijn is de directe connectie met Community Management om nieuwe VTC functies te testen, deel maken van VTC enquêtes, en actief werken naar het verbeteren van jouw bedrijf. Dit proces kan voor worden gesolliciteerd na validatie. Sommige voordelen zijn:

 • Je hebt de kans om op de homepagina van het VTC-systeem te komen, onder de “Featured VTCs” sectie.

 • De naam van jouw VTC zal een rode naam en een blauwe "verified" badge hebben op de TruckersMP website, ook binnen het VTC systeem en de op gebruikersprofielen van jouw leden.

 • Jouw VTC zal bovenaan verschijnen in de zoekresultaten in het VTC-zoekmenu.

 • Je zult verbeterde toegang krijgen tot de gallerij functie, met een verhoogd fotouploadlimiet. Gepubliceerde content zal ook een kans hebben om op de homepagina van het VTC systeem te verschijnen, en de VTC gallerij.

 • De nieuwsberichten van jouw VTC zullen op de homepagina van het VTC systeem verschijnen, en op de VTC nieuwspagina.

 • Jouw VTC krijgt de optie om een eigen URL slug in te stellen, die het VTC ID vervangt.

 • Je zult webhooks kunnen maken om berichten te ontvangen binnen de Discord server van jouw VTC.

 • Evenementen gemaakt door jouw VTC hebben de kans om op de homepagina van het VTC systeem te verschijnen, en op de VTC nieuwspagina

 • De leiders van jouw VTC krijgen een exclusieve rang en badge op het TruckersMP forum.


Vereisten om Geverifieerd te worden:

Om in aanmerking te komen voor Verificatie, jouw VTC moet minimaal de volgende basisvereisten volgen:

 • Jouw VTC moet minimaal 50 actieve leden hebben op TruckersMP, en moet open staan voor aanmeldingen.

 • Jouw VTC moet minimaal 20 openbare nieuwsberichten hebben, waarvan er drie niet ouder mogen zijn dan één maand. Deze nieuwsberichten moeten te maken hebben met jouw VTC, en moeten origineel en gevarieerd zijn.

 • Jouw VTC moet minimaal één openbaar evenement organiseren, één privé-evenement, en moet minimaal aan twee openbare evenementen per maand meedoen met een opkomst die voldoende is voor de grootte van de VTC.

 • Jouw VTC moet een professionele VTC-pagina hebben, met geschikte informatie in alle secties en een makkelijk-te-volgen formaat.

 • Jouw VTC moet een goed werkende en professioneel gepresenteerde website hebben met informatie over de VTC en een link naar een openbare communicatieruimte zoals Discord, TeamSpeak, Slack of QQ.

 • Jouw VTC website moet veilig zijn, en moet voldoen aan GDPR en andere privacy en dataregulaties. Hierdoor moet het een goed geschreven Servicevoorwaarden en Privacybeleid hebben.

 • De VTC eigenaar moet de persoon zijn die de validatieverzoek aanvraagt, niet verbannen zijn, en heeft een verbonden Discord of forum account, om communicatie toe te staan.

 • Er moet redelijke in-game activiteit zijn van de VTC eigenaar, VTC staff en VTC chauffeurs.

 • Jouw VTC moet minimaal drie maanden lang zijn gevalideerd, en mag geen problemen hebben in dat proces voordat de verificatie wordt aangevraagd.

Net zoals met validatie is het belangrijk niet te vergeten dat Community Management een beoordeling zal uitvoeren of de VTC geschikt is voor Verificatie en een definitieve beslissing zal nemen liggend aan meerdere factoren. Let op dat deze vereisten de minimumvereisten zijn, dus het is niet gegarandeerd at jouw Verificatieverzoek zal worden geaccepteerd. Geverifieerd zijn is de meest prestieuze status voor VTC's, en dus is dit een zeer competitieve titel waar alleen de beste bedrijven het proces behalen.

Nadat je geverifieerd bent zal jouw VTC continu de vereisten elke maand moeten behalen. Community Management checkt de VTC's strikt om ervoor te zorgen dat de hoge vereisten blijven worden gehaald. Als onderdeel van dit zal jouw VTC een uitnodiging krijgen tot een Discord server met Community Management, waar we verwachten dat je voldoende bewijs levert over meerdere aspecten van jouw VTC, zoals deelname aan evenementen en nieuwsberichten.


Solliciteren voor Verificatie:

Als je jouw VTC wilt verifieren, verstuur dan een feedback ticket onder de Virtual Trucking Companies categorie. Wanneer je jouw ticket verstuurt, zorg er dan voor dat je het volgende formaat volgt:

VTC paginalink:

Waarom jouw VTC zou moeten worden Geverifieerd:

(Deze sectie zou ons meer detail specifiek tot jouw VTC moeten geven, buiten alleen opnoemen dat jouw VTC de benodigheden behaalt)

Screenshot bewijs van het organiseren van een openbaar evenement:

Screenshot bewijs van het organiseren van een privé-evenement:

Screenshot bewijs van het meedoen aan twee openbare evenementen:

Jouw bewijs moet de spelernamen en TAB Menu zichtbaar laten zien.


Ik heb mijn ticket gestuurd! Wat nu?

Wanneer je jouw ticket hebt gestuurd, wacht dan rustig Community Management af om jouw verzoek te behandelen. Community Management zal reageren op het ticket of jouw verzoek is geacepteerd of niet. Als jouw verzoek niet is geaccepteerd, zal er advies en een uitleg komen en welke veranderingen er worden aanbevolen.


Disclaimer:

De Gevalideerde of Geverifieerde status kan op elk moment door Community Management worden verwijderd, voor welke reden dan ook, inclusief wanneer er niet meer wordt voldaan aan een vereiste of door acties die onze community negatief beinvloeden. Dit geldt ook voor Gevalideerde of Geverifieerde VTC's die niet aan de vereisten voldoen na een promotie naar een nieuwe status.


We wachten graag jouw ticket en het bekijken van jouw VTC af :)

Tags

Author

Doggo.'s avatar

Doggo.

Thanks for all the happy memories