A fiókom törlése

Last update: 29 Aug 14:02 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1060



Megvan ahhoz a jogod, hogy a fiókodhoz kapcsolódó adatokat töröld. Lejjebb megtalálod a TruckersMP fiókod törlésének menetét, lépésről lépésre.

Fontos, hogy a fiókod törlését nem lehet visszavonni.

Az adatok, amik törölve lesznek:

  • A fiókod
  • Feedback ticketek
  • Toborzási jelentkezések
  • A fiókodhoz kapcsolódó logok
  • A játékkal kapcsolatos logok egy idő után lesznek csak törölve

Az adatok, amik megmaradnak:

  • Kitiltások
  • Fellebbezések

Az útmutató, lépésről lépésre

  1. Jelentkezz be a fiókodba.
  2. Vidd rá az egeredet a nevedre, jobb felül.
  3. Kattints a "Settings" gombra.
  4. Kattints az "Account Settings" lehetőségre.
  5. Görgess lejjebb az "Account Deletion" részlegig.
  6. Kattints az itt található linkre, ha biztos vagy benne, hogy ezt szeretnéd.
  7. Válaszold meg a most következő egyszerű kérdést és add meg a jelszavadat, biztonsági okokból.
  8. Mondj igent a böngésző által megjelenített figyelmeztető üzenetben.

Sikeresen törölted a fiókodat és az azzal kapcsolatos adatokat. Ez egy végleges dolog, ami visszavonhatatlan. Ha azonban úgy véled, hogy ezt mégsem akartad megtenni, újra tudsz majd regisztrálni 14 nap múlva.