Ștergerea contului

Last update: 15 Nov 00:00 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/119


Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor dvs. Mai jos, puteți găsi un ghid pas cu pas despre modul de ștergere a contului dvs. TruckersMP.

Rețineți că ștergerea contului dvs. nu poate fi anulată.

Datele care vor fi șterse:

  • Contul tău
  • Bilete de feedback
  • Aplicații de recrutare
  • Editări legate de contul dvs.
  • Istoricul de conectare în joc, va fi eliminat după un timp

Datele care vor rămâne:

  • Ban-urile
  • Appeal-urile
  • Report-urile

Ghid pas cu pas

  1. Loghează-te la contul tău.
  2. Mergeți la meniul contului.
  3. Mergi la Settings.
  4. Faceți click pe fila Account Settings.
  5. Derulați în jos până la secțiunea Account Deletion.
  6. Faceți click pe linkul din acea secțiune dacă sunteți absolut sigur că doriți să continuați.
  7. Răspundeți la calculul simplu și furnizați parola din motive de securitate.
  8. Confirmați alerta din browser pentru a continua.

Acum v-ați șters contul și datele. Această acțiune este permanentă și nu poate fi anulată. Dacă vă dați seama acum că nu ați intenționat să vă ștergeți contul, puteți crea un cont nou, înregistrând din nou contul după 14 zile.

Author

WhiteTiger_TMP

CMT Forum Moderator Forum Language Moderator Social Media Support