Usunęcie mojego konta

Last update: Today, 00:00 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/65


Masz prawo usunąć swoje konto z naszej strony kiedy tylko chcesz. Poniżej znajduje się przewodnik krok po kroku, jak usunąć swoje konto TruckersMP.

Pamiętaj, że nie można cofnąć usunięcia konta.

Dane, które zostaną usunięte:

  • Twoje konto
  • Bilety zwrotne (Feedbacks)
  • Aplikacje rekrutacyjne
  • Edytowanie dzienników powiązanych z Twoim kontem
  • Logi serwera gier zostaną po chwili usunięte

Dane, które pozostaną:

  • Zakazy
  • Odwołania
  • Reporty

Przewodnik krok po kroku

  1. Zaloguj się na swoje konto.
  2. Najedź myszą na zakładkę Konto.
  3. Przejdź do Ustawień .
  4. Kliknij kartę "Account Settings" (Ustawienia konta).
  5. Przewiń w dół do sekcji Usuwanie konta.
  6. Kliknij link w tej sekcji, jeśli masz absolutną pewność, że chcesz kontynuować.
  7. Odpowiedz na proste obliczenia i podaj hasło ze względów bezpieczeństwa.
  8. Potwierdź alert w przeglądarce, aby kontynuować.

Usunąłeś już swoje konto i swoje dane. To jest trwałe i nie można tego cofnąć. Jeśli zdasz sobie sprawę, że nie planowałeś usunięcia konta, możesz utworzyć nowe konto, rejestrując się ponownie. Pamiętać należy jednak, że nowe konto można stworzyć dopiero 14 dni od czasu usunięcia poprzedniego.

Author

BoSsik2

TruckersMP Translation Manager