Verwijder mijn account

Last update: 26 May 13:53 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/954



Je hebt het recht om ons te verzoeken om jouw account te verwijderen. In dit artikel lees je hoe je dat je dat kunt doen.

Wees zeker van je zaak, aangezien verwijdering van een account kan niet achteraf teruggedraaid worden.

De data die verwijderd zal worden betreft:

  • Jouw account;
  • Feedback tickets;
  • Sollicitaties;
  • Logs gerelateerd aan jouw account;
  • Game server logs zullen na enige tijd verwijderd worden.

Data dat opgeslagen blijft:

  • Ban geschiedenis;
  • Appeals.

Zo verwijder je je account

  1. Log in op jouw account;
  2. Beweeg je cursor naar de Account tab, rechtsboven in het scherm;
  3. Ga naar Settings;
  4. Klik op de Account Settings tab;
  5. Scroll naar beneden tot je de Account Deletion sectie ziet;
  6. Als je er zeker van bent, klik dan op de link in die sectie;
  7. Beantwoord de vraag en in verband met veiligheidsredenen moet je ook je wachtwoord invoeren;
  8. Bevestig de waarschuwing die op jouw scherm verschijnt.

Je hebt nu jouw account en alle bijbehorende data verwijderd. Dit is permanent en kan niet op een later tijdstip teruggedraaid worden. Als je er later achterkomt dat je toch niet je account wilde verwijderen, dan kun je na 14 dagen een nieuw account aanmaken door je opnieuw te registreren.