Hogyan jelentkezz és legyél Game Moderator


Last update: 24 Jun 2021 13:22 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1340Egy Game Moderator a csapatunk részeként dolgozik, a Game Moderation Trainer-ök képzik ki őket, a Game Moderation Leader-ök felügyelete alatt állnak és a Game Moderation Management vezeti őket. A Game Moderation csapat felelős a barátságos atmoszféra biztosításáért játékszervereinken, szabályok betartatásáért büntetések kiosztásával azoknak akik megsértik szabályainkat. A Game Moderator-ök napi szinten kapcsolatban vannak a játékosokkal.

A rang főleg abból áll, hogy korábban szólunk a játékosoknak és felvilágosítjuk őket, hogy mi történik akkor, ha nem követik a szabályokat, így el tudják kerülni a nagyobb büntetéseket. Annak érdekében, hogy a játékban jó atmoszférát tartsunk fent, a Game Moderator-öknek van néhány eszközük, mint például végtelen szabad kamera, rendőrautó, valamit korszerű 'Admin Panel' amin keresztül a moderátorok különböző információkhoz, parancsokhoz, eszközökhöz és jelentésekhez férnek hozzá, amik segítik a munkájukat.


➥ Alapkövetelmények

━━━━━━━━━━━━━━━━━

Jól érthető angoltudás. Meg kell értened másokat és másoknak is meg kell érteniük téged
 • Preferáljuk a folyékony angolt, de ha megérted az angolt, beszélni és írni tudsz, akkor az megfelelő. Ezt részben már meg kell mutatnod a jelentkezésedben is.
Legalább 1 éve regisztrálva vagy a TruckersMP weboldalán és legalább 6 hónapja a fórumon
 • Természetesen egy bizonyos mennyiségű tapasztalat szükséges és e nélkül nem lesz meg a szükséges játéktudás, hogy a TruckersMP csapat részese lehess.
Mutass aktivitást a TruckersMP szolgáltatásain
 • A közösségen belüli aktivitásod előnnyel járhat a jelentkezésedben és céljaid elérésében, hogy a TruckersMP csapat részese legyél. Ebbe beletartoznak játékszervereink, fórumaink és a hivatalos Discordunk is.
Légy aktív a fentebb említett felületeken legalább két hónapot a toborzás indítása előtt
 • Szeretnénk látni, hogy szeretsz szervereinken is játszani és meg tudod mutatni azt, hogy aktív tudsz lenni és nem csak egy csapattag.
Ne legyen fórum vagy Discord büntetésed az elmúlt évben - Ne legyen 3-nál több kitiltásod az elmúlt 24 hónapban
 • A tiszta nyilvántartást preferáljuk, és amennyiben van friss kitiltásod vagy büntetésed bármelyik platformunkon, nem fogsz tudni jelentkezni. Ebben a pozícióban a szabályokat betartatni fogod, ezért fontos, hogy te magad is kövesd őket mielőtt megadjuk az eszközöket hozzá, hogy betartasd másokkal.
Légy lelkes a tanulás és fejlődés, magas motiváció és kiváló kommunikáció iránt
 • Csapatként dolgozunk és ezért a kommunikáció fontos, azonban nagyban motiváltnak kell lenned, hogy sikeres legyél a Game Moderation csapatban amikor saját kedvezményezésedben fogsz dolgozni.
Jó természetűnek kell lenned a közösségen belül
 • Ha a TruckersMP-n belül erősebb hírneved van, ami közösségben lévő események során vagy platformokon szereztél, az előnnyel járhat.
Légy felelősségteljes, professzionális és bírd a kritikát
 • A Game Moderation csapat tagjaként több módon is a TruckersMP staff csapatának arca vagy és belsőleg és külsőleg is jól kell válaszolnod visszajelzésekre, ezzel is javítod más munkáját.
Erős döntéshozó és probléma megoldó készség, tudj gyorsan irányadó és befolyásoló döntéseket hozni
 • A nehéz és befolyású döntések nagy része a Game Moderation csapatnak, ezért fontos, hogy legyen rá tudásod, rendelkezz magabiztossággal és képességgel ezen döntések és választások végrehajtásához.
Értesz a játékhoz, tudsz más játékosoknak tippet adni a játékról és tudsz nekik segíteni a kérdésük vagy problémájuk van
 • Ez a szerepkör nagyon felhasználóorientált, naponta fogsz kommunikálni a felhasználókkal ezért a játék erős ismerete, gyakori hibák és bizonyos területek amikről tippeket adhatsz előnyt fognak nyújtani.
Alaposan ismered és megérted a TruckersMP-t és szabályait, beleértve az európai és az amerikai közúti szabályokat
 • Azok mellett, hogy meg van a szükséges képességed a TruckersMP szabályainak betartására, ismerned kell az európai és az észak-amerikai közúti szabályokat, mivel ezeket a szabályokat fogod betartatni.
Ismerd a játék mechanikáját
 • A szerep egyes aspektusai megkövetelik, hogy egy picit módszeres és technikai gondolkodó légy ezért fontos, hogy megértsd egy bizonyos részét a játék belső működésének.
Légy aktív a játékban
 • Rengeteg munkát a játékban kell elvégezned, ezért meg kell mutatnod, hogy hogy hosszabb ideig aktív voltál a játékban.
Képes vagy teljesíteni az aktivitási követelményeket
 • Jó elérhetőség szükséges ahhoz, hogy be tudd tartani a határidőket és sikeres legyél a Game Moderation csapatban. Például az, ha csak hétvégén vagy elérhető, nem elég ehhez a szerephez.

Kívánatos tulajdonságok

 • Erős kommunikáció és interperszonális készségek
 • Multitasking képességek
 • Erős ismerete a játékéknak és mechanikájának, szabályoknak és a közösségnek
 • Türelem és képesség, hogy megpróbáltató szituációkban is türelmes maradj
 • Légy képes gyorsan alkalmazkodni változtatásokhoz

➥ Tanácsok

━━━━━

Légy aktív a toborzás bejelentése előtt.
 • Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni mennyire fontos az, hogy aktív legyél a játékban, ha Game Moderator szeretnél lenni. A Game Moderator fő feladata, hogy az összes szerveren betartassa a szabályokat és a játékkal kapcsolatos ügyeket kezelje, mint például a jelentéseket, heves vitákat, szabálysértőket stb. Ha az aktivitásod a toborzás kezdetekor az egekbe ugrik, a jelentkezésed nagy valószínűséggel el lesz utasítva.
Vegyél részt beszélgetésekben.
 • Minden egyes jelentkezőnél szükséges, hogy aktív legyen platformjainkon, legyen az Discord-on, játékban vagy a fórumon, a választás a tiéd. A közösséggel való interakció nagyon fontos, mert a közösség tagjaival Game Moderator-ként fogsz beszélni.
Helyesírás ellenőrzés.
 • Ellenőrizd a helyesírást jelentkezésedben. Megértjük, hogy nem mindenkinek az angol az elsődleges nyelve, viszont kérlek próbálj megbizonyosodni, hogy a mondatoknak legyen értelme. Léteznek segítőkész eszközök vagy bővítmények amelyek segítenek kijavítani a gyakori helyesírási hibákat.
Jelentkezésed legyen egyedi.
 • Jelentkezésed mutassa be, hogy ki vagy. Tudjuk, hogy mindannyiótok rendelkezik releváns képességekkel, tapasztalatokkal és személyes tulajdonságokkal amik egyedivé tesznek benneteket és mi szeretnénk, hogy ezeket megmutassátok jelentkezésetekben.
Légy őszinte a jelentkezésedben.
 • Az őszinteség messzire vezet és jobb elmondani, mint rájönni potenciális problémákra amelyek akadályozhatják esélyedet, hogy a csapat tagja legyél. Ha van bármi ami szerinted csökkentené esélyeidet, még ha nagyon kicsit is, a legjobb ha leírod jelentkezésedbe. Ha a Game Moderator rangra jelentkezel, akkor természetesen szereted a projektet, ne koncentrálj annyira, hogy a helyes dolgokat mond.

➥ Gyakran Ismételt Kérdések

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Szükséges, hogy sok játékbeli órám legyen vagy csak a jelentkezésem minősége számít?

A jelentkezők nagy részben a jelentkezés minősége, kérdésekre és helyzetekre való válaszok alapján vannak eldöntve. Azonban a játékbeli órák hatással lehetnek az eredményre, mert bizonyítanod kell, hogy van tapasztalatod a játékkal és jól ismered a játék mechanikáját.

Mire kell számítanom mielőtt Game Moderator-nek jelentkeznék?

Olvasd végig a cikket, hogy mindent megtudj a rangról, követelményekről, mire számítsd és tippekről a Game Moderation Management-től. Van elegendő időd, hogy aktív legyél a szerepben? Ne felejtsd, hogy vannak aktivitási elvárások. Gondolkozz az erősségeiden és, hogy hogyan felelnek meg a kívánt tulajdonságoknak.

Mit néztek egy jelentkezésben?

A jelentkezésed a lehetőséged, hogy megmutasd nekünk miért vagy alkalmas a Game Moderator-nek, ezért használd úgy, hogy megmutass nekünk bármilyen releváns tapasztalatot amid van. Azokat a jelentkezéseket jó olvasni, amelyek érzéket, személyiséget mutatnak és amelyek tisztán megmutatják, hogy tökéletesek lennének a feladatra. Ne írj szövegblokkokat, válaszaid legyenek élesek és pontosak. Ez azt jelenti, hogy ne írj hosszú paragrafusokat és nagy szövegeket. Használj felsorolást és mondataid legyenek tömörek.

Milyen idősnek kell lennem ahhoz, hogy jelentkezhessek?

Minden ranghoz legalább 16 évesnek kell lenned. Minden fiatalabb jelentkezőt azonnal elutasítunk.

Mi történik miután elküldtem jelentkezésem? Mennyit kell várnom, hogy választ kapjak?

Amikor megkapjuk a jelentkezésed egy Game Moderation Manager át fogja nézni és eldönti, hogy megfelel-e minden szükséges alapvető követelménynek. Ha a jelentkezés megfelel a minimális követelményeknek, akkor átkerül későbbi elbírálásra. Nem tiltjuk meg jelentkezőknek, hogy kapcsolatba lépjenek velünk, ha kérdéseik vannak, viszont biztosítjuk, hogy ha ki lettél választva egy interjúra, akkor kapcsolatba fogsz lépni egy Game Moderation Manager-rel, hogy megtegyétek a megfelelő intézkedéseket. A Game Moderator rang a legjobban akart és népszerű rang a TruckersMP-nél. Mivel más is történik, lehet, hogy időbe telhet mire átnézésre kerül a jelentkezésed. A kulcs a türelem! Mindenképpen el fogunk jutni a jelentkezésedig.

Számít, hogy mennyiszer jelentkeztem?

Nem feltétlenül. Annyiszor jelentkezhetsz amennyiszer szeretnél, viszont ha sok jelentkezést küldtél be és még nem fontoltunk meg, azt ajánljuk, hogy szánj időt a jelentkezésed újraértékelésére és próbáld úgy változtatni rajta, hogy megfeleljen útmutatónknak vagy tölts több időt egy jó jelentkezés megírásához. Azokat a jelentkezéseket amelyeket sietve hoztak össze, nagy valószínűséggel el lesznek utasítva, ezért szánj rá időt és ne siess.

Korábban már ki lettem tiltva. Ez fogja csökkenteni esélyeim, hogy elfogadjanak?

A hírneved és a korábbi kitiltásaid befolyással vannak a jelentkezésedre, staffként példaképet kell mutatnod a közösségnek. Ha korábban megsértetted a szabályzatot vagy nem megfelelően viselkedtél, akkor az esélye, hogy megfontoljunk, alacsony. Azonban nem fogjuk azonnal elutasítani ezeket jelentkezéseket korábbi hibájuk miatt. Ha őszinte és bizonyítani tudja, hogy azóta érettebb lett, dönthetünk úgy, hogy elnézünk a korábbi büntetéseket.

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover