Hoe meld je je aan word je een Game Moderator?


Last update: 10 Jul 2021 15:44 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/838Een Game Moderator werkt als onderdeel van ons team, wordt getraind door Game Moderator Trainers, staat onder toezicht van Game Moderation Leaders, en wordt geleid door het Game Moderation Management. Het Game Moderation Team is verantwoordelijk voor een leuke, vriendelijke sfeer op onze gameservers, en voor handhaving van de regels in de vorm van straffen voor degenen die onze regels overtreden. Game Moderators hebben ook dagelijks contact met de spelers.

De rol is er voornamelijk om vroegtijdig in te grijpen bij spelers en hen bewust te maken van de gevolgen van het niet naleven van de regels, zodat zij zwaardere straffen kunnen vermijden. Om een fijne atmosfeer in het spel te behouden, hebben Game Moderators een aantal hulpmiddelen tot hun beschikking, zoals onbeperkt dev-cam bereik, toegang tot politieauto's, en een ultramodern 'Admin Paneel' waarin Moderators toegang hebben tot verschillende stukken informatie, commands, hulpmiddelen en rapporten die hen helpen bij hun taken.


➥ Basiseisen

━━━━━━━━━━━━━━━━━

Een goed begrip van Engels. Je moet andere kunnen begrijpen en anderen moeten jou begrijpen;
 • Bij voorkeur vloeiend in Engels, maar een goede beheersing van Engels spreken, schrijven en begrijpen zou voldoende zijn.
Ten minste één jaar geregistreerd op de TruckersMP website zijn en op het Forum voor minstens zes maanden;
 • Een zekere mate van ervaring is natuurlijk vereist, sinds je zonder die ervaring niet beschikt over de spelkennis die vereist is om deel uit te maken van het TruckersMP staff team.
Activiteit tonen op de TruckersMP diensten;
 • Betrokken zijn in onze community zal je helpen met jouw sollicitatie en het doel om je bij het TruckersMP staff team aan te sluiten. Dit betreft game servers, forums, en ons officiële Discord.
Actief zijn in al het bovenstaande voor ten minste twee maanden voordat de werving gestart is;
 • We zien graag dat je het leuk vindt om op onze servers te spelen, en kunt laten zien dat je actief bent, niet alleen zodat je staflid kan worden.
Geen forum of Discord straffen in het afgelopen jaar - Niet meer dan 3 bans in de laatste 24 maanden;
 • Een schoon strafblad heeft onze voorkeur, maar je zult zeker niet kunnen solliciteren of slagen als je recente bans/straffen hebt gekregen op een van onze platforms. Je zult hier regels gaan handhaven, dus het is belangrijk dat jij ze zelf kunt naleven voordat je de hulpmiddelen krijgt om ze te handhaven.
Veel interesse hebben om te leren en ontwikkelen; goede motivatie; uitstekende communicatie;
 • We werken als een team, en daarom is communicatie belangrijk, echter, je moet zeer gemotiveerd zijn om te slagen in het Game Moderation team voor de momenten dat je op eigen initiatief zult werken.
Je moet een goede reputatie hebben binnen de community;
 • Een sterke reputatie binnen TruckersMP is gunstig, en kan in de vorm komen van betrokkenheid bij community events en platforms.
Je bent verantwoordelijk, professioneel en kan goed tegen kritiek;
 • Je bent het gezicht van het TruckersMP staff team in vele manieren als lid van het Game Moderation team, je moet daarom professionaliteit uitstralen, en ook goed reageren op feedback, zowel intern als extern, aangezien dit gebruikt wordt om je werk te verbeteren.
Sterke besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden, in staat om snel gezaghebbende en impactvolle beslissingen te nemen;
 • Moeilijke en impactvolle beslissingen zijn een groot deel van je rol in het Game Moderation team, dus het is belangrijk dat je kennis hebt om dat te doen, je hebt ook het zelfvertrouwen en vaardigheden om die beslissingen en keuzes uit te voeren.
Je hebt kennis van het spel en kunt andere spelers tips geven over het spel en helpen bij vragen of problemen;
 • Omdat deze rol zeer gebruikersgericht is, zul je dagelijks met gebruikers communiceren, dus een goede kennis van het spel, veelvoorkomende problemen, en bepaalde gebieden waarop je tips kunt geven zal in deze rol goed van pas komen.
Een grondig kennis en begrip hebben van TruckersMP en de bijbehorende regels, waaronder Europese en Amerikaanse verkeerswetten;
 • Naast de bewezen vaardigheden om de TruckersMP regels te volgen, moet je ook op de hoogte zijn van de verkeerswetten van Europa/Amerika, want dit zijn ook de wetten die je zult handhaven.
Bekend met de mechanica van het spel;
 • Bepaalde aspecten van de rol vereisen dat je behoorlijk methodisch en technisch bent, dus het is belangrijk dat je een zekere kennis hebt van het spel.
Je moet actief zijn in-game;
 • Veel van jouw werk zal in-game plaatsnemen, dus je moet kunnen aantonen dat je in-game actief geweest bent gedurende langere periodes.
In staat zijn om aan de activiteitseisen te voldoen;
 • Een goede beschikbaarheid is benodigd om deadlines te halen en succesvol te zijn in het Game Moderation team. Als een voorbeeld, alleen beschikbaar zijn in het weekend is bijvoorbeeld niet mogelijk in deze positie.

Gewenste Eigenschappen

 • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden;
 • Multitasking vaardigheden;
 • Sterke kennis van het spel, het mechanisme, de regels en de community;
 • Geduld en het vermogen om kalm te blijven in uitdagende situaties;
 • Vermogen om je snel aan veranderingen aan te passen.

➥ Tips

━━━━━

Wees actief voordat de werving wordt aangekondigd.
 • We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om actief te zijn in het spel om in aanmerking te komen voor de Game Moderator rol. Als een Game Moderator is jouw voornaamste taak het handhaven van de regels op alle servers en het afhandelen van spelgerelateerde zaken zoals reports, verhitte discussies, regelbrekers enzovoort. De kans dat jouw sollicitatie wordt afgewezen is vrij hoog als je activiteit juist enorm is toegenomen nadat de werving is gestart.
Neem deel aan discussies.
 • Wij eisen van elke kandidaat dat hij actief is op onze platforms. Of dat nu op Discord, in-game of op het forum is; de keuze is aan jou. Interactie met de community is erg belangrijk omdat je met leden van de community zult spreken als Game Moderator.
Spellingcontrole.
 • Zorg ervoor dat je de spelling in jouw sollicitatie controleert. We begrijpen dat Engels niet ieders eerste taal is, maar probeer er voor te zorgen dat je zinnen logisch zijn. Er zijn handige hulpmiddelen en extensies die kunnen helpen met het voorkomen van veelvoorkomende grammaticafouten.
Maak je sollicitatie uniek.
 • Je sollicitatie hoort een weerspiegeling te zijn van wie je bent. We weten dat jullie allemaal relevante vaardigheden, kennis, ervaringen en persoonlijkheidskenmerken hebben die jullie uniek maken ten opzichte van andere sollicitanten, en dat willen wij graag terugzien in jullie sollicitatie.
Wees eerlijk in je sollicitatie.
 • Met eerlijkheid kom je het verst, het is beter om ons de waarheid te vertellen dan dat wij mogelijke problemen ontdekken die jouw kansen om te slagen verkleinen. Als er iets is waarvan je denkt dat het je kansen zou kunnen belemmeren, al is het maar een klein beetje, dan kun je dat het beste in je sollicitatie aangeven.

➥ Veelgestelde Vragen

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Is het vereist om veel in-game uren te hebben, of gaat het alleen om de kwaliteit van mijn sollicitatie?

Sollicitanten worden streng beoordeeld op basis van de kwaliteit van hun sollicitatie en de antwoorden op vragen en scenario's, hoewel in-game uren invloed kunnen hebben op de uitkomst, om aan te tonen dat je ervaring hebt in het spel, aangezien je goed op de hoogte moet zijn van het spel en de spelmechanismen.

Waar moet ik rekening mee houden voordat ik solliciteer voor de Game Moderator rol?

Lees dit artikel door om zeker te weten dat je goed op de hoogte bent van de rol, de vereisten, de verwachtingen en de tips gegeven door het Game Moderation Management. Heb je momenteel genoeg tijd om je actief met deze functie bezig te houden? Houd er rekening mee dat wij activiteitseisen hebben. Denk na over je sterke punten en hoe deze overeenkomen met de gewenste eigenschappen hierboven.

Waar letten jullie op in een sollicitatie?

Je sollicitatie is jouw kans om ons te laten zien waarom jij geschikt bent voor de Game Moderator functie, dus gebruik dit moment om ons te laten zien over welke relevante ervaring je beschikt. De sollicitaties die het beste zijn om te lezen zijn die met flair en persoonlijkheid, en sollicitanten die duidelijk aantonen dat zij in deze functie zouden uitblinken. Vermijd het schrijven van een blok tekst en houd je antwoorden scherp en precies. Dat betekend dat je lange paragrafen en grote blokken tekst moet vermijden. Gebruik opsommingstekens en houd je zinnen beknopt.

Hoe oud moet ik zijn om te solliciteren?

Onze minimumleeftijd is 16 voor elke rol hier. Alles daaronder wordt direct afgewezen.

Wat gebeurt er nadat ik mijn sollicitatie heb verzonden? Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg?

Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen hebben, zal een Game Moderation Manager deze bekijken om te bepalen of aan alle vereiste kwalificaties en kernvereisten zijn voldaan. Als de sollicitatie aan de vermelde minimumvereisten voldoet, zal deze voor verdere overweging worden verstuurd. Hoewel wij sollicitanten niet afraden om contact met ons op te nemen met vragen, verzekeren wij dat als je geselecteerd wordt voor een interview, een Game Moderation Manager contact met je zal opnemen om de correcte afspraken te maken. De Game Moderator rol is de meest gewilde en meest populaire rol hier op TruckersMP. Aangezien er ook andere dingen gebeuren, kan het even duren voordat jouw aanvraag wordt beoordeeld. Geduld is een schone zaak! Uiteindelijk komen we ook bij jouw sollicitatie.

Maakt het uit hoe vaak ik heb gesolliciteerd?

Niet per se. Je kunt zo vaak solliciteren als je wilt, maar als je al veel sollicitaties hebt ingediend en niet in aanmerking bent gekomen, raden we je aan om de tijd te nemen om je sollicitatie opnieuw te evalueren en te proberen om deze aan te passen zodat deze meer met onze richtlijnen overeenkomt, of om tijd te besteden aan het schrijven van een goede sollicitatie. Sollicitaties die gehaast worden ingediend zullen waarschijnlijk worden afgewezen, dus neem de tijd en haast je niet.

Ik ben al eens verbannen geweest. Verlaagt dat mijn kansen om geaccepteerd te worden?

Je reputatie en eerdere ban-geschiedenis zullen van invloed zijn op je sollicitatie, aangezien stafleden bedoeld zijn als voorbeeld voor de community. Als je in het recente verleden regels hebt overtreden of je ongepast hebt gedragen, dan zijn de kansen klein dat je in aanmerking komt. Echter wijzen wij niet onmiddelijk sollicitanten af als zij in het verleden problemen hebben gehad. Als zij eerlijk zijn en kunnen bewijzen dat zij volwassener zijn geworden sinds deze incidenten, kunnen wij besluiten om de straffen uit het verleden door de vingers te zien.

Tags

Author

Doggo.'s avatar

Doggo.

Thanks for all the happy memories