Bli med i den Offisielle Discord-serveren


Last update: 23 Jun 17:38 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1643For å bli med i den offisielle Discord-serveren, må du gå til profilinnstillingene dine og deretter rulle nedover. Du vil se et alternativ som sier "Add Discord". Deretter åpnes et annet vindu som ber deg om å legge inn Discord-legitimasjonen din. Etterpå vil du bli bedt om å autorisere TruckersMP til å kommunisere med Discord, og til slutt kan du bli med i den offisielle Discord-serveren.

Koble til Discord & TruckersMP:

 1. Naviger til profil-innstillingene dine og rull ned til du ser 'Add Discord'-knappen. Klikk på den;
  settings

 1. Logg inn på Discord-kontoen din ved å skrive inn legitimasjonen din, eller skanne QR-koden på en mobilenhet der du allerede er logget inn. Du må registrere en Discord-konto hvis du ikke har en ennå;
  login

 1. Tillat TruckersMP å kommunisere med Discord;
  authorise

 1. Når du blir omdirigert til profil-innstillingene dine, klikker du på Discord-ikonet nederst, for å bli med i den offisielle Discord-serveren. Du kan også redigere noen innstillinger på denne siden.
  invite

Når du har blitt med i serveren, vil du se denne popup'en på skjermen. Denne meldingen ønsker deg velkommen til den offisielle Discord-serveren, og leder deg til noen nyttige kanaler vi anbefaler at du leser før du fortsetter. Å lese Discord-reglene er veldig viktig! Hvis du har koblet til Discord-kontoen din på riktig måte, vil du ha rollen "User" i den offisielle Discord-serveren, og vil ha tilgang til alle offentlige kanaler:

welcome


Når du er i den offisielle Discord-serveren som "user", kan du få ulike roller og rangeringer for å endre opplevelsen din.

 • Du kan få rollene "Subscriber" og "Stream Subscriber" i #welcome-kanalen ved å reagere på henholdsvis TruckersMP-logoen og "upvote"-ikonet.
  • "Subscriber" vil varsle deg hver gang vi kommer med viktige kunngjøringer, prosjektoppdateringer eller legger ut nyheter i #announcements-kanalen.
  • "Stream Subscriber" vil varsle deg i #stream-announcements-kanalen hver gang vi går direkte på den offisielle TruckersMP Twitch-kanalen.
 • Du kan få flere roller, for eksempel språkroller, ved å navigere til #rolles-kanalen og klikke på en av meldingsreaksjonene. Dette vil tillate deg å få tilgang til flere kanaler lenger ned i den offisielle Discord-serveren. For eksempel, å klikke på 🇳🇴 vil gi deg tilgang til den Norske tekstkanalen, og telefonen vil gi deg tilgang til teknologikanalen.
 • Du kan få rollen "Patron" ved å koble Discord-kontoen din til Patreon-kontoen din, hvor du abonnerer på TruckersMP Patreon-kampanjen.
 • Du kan få rollen "VTC Leader" ved å være eier eller i ledelsen av en verifisert eller validert VTC. Les mer her.

Bli med som gjest

Du kan også bli med i den offisielle Discord-serveren uten å koble til en TruckersMP-konto i det hele tatt, bare klikk på invitasjonslenken her og du kan bli med like enkelt. Hvis du ikke har en TruckersMP-konto koblet til Discord-kontoen din, vil du ha rollen Guest og være begrenset til bare noen få offentlige kanaler. Hvis du da vil koble til kontoen din, gå til #connect-truckersmp-kanalen øverst i den offisielle Discord-serveren og følg instruksjonene, eller les den øverste delen av denne guiden.

Skulle du oppleve tekniske problemer eller trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å kontakte TruckersMP Support Teamet direkte, eller ved å sende en melding direkte til vår ModMail-bot på Discord.