This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: Joining the Official Discord server

Присъединяване към официалната публична Discord гилдия


Last update: 14 Apr 2022 19:10 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/573За да се присъедините към официалната TruckersMP Discord гилдия, ще трябва да отидете в настройките на вашия профил и след това да превъртите надолу. Ще видите опцията, "Add Discord". След това ще се отвори друг прозорец, който ще ви помоли да въведете вашите идентификационни данни за Discord. След това ще бъдете помолени да упълномощите TruckersMP да комуникира с Discord и накрая ще може да се присъедините към гилдията.

Свързване на Discord & TruckersMP:

 1. Отидете във вашия профил settings и превъртете надолу, докато видите бутона 'Add Discord', щракнете върху него;
  settings

 1. Влезте във вашия Discord акаунт, като въведете своите идентификационни данни или сканирате QR кода на мобилно устройство, където вече сте влезли. Ще трябва да регистрирате акаунт в Discord, ако все още нямате такъв;
  login

 1. Позволете на TruckersMP да комуникира с Discord;
  authorise

 1. След като бъдете пренасочени към настройките на вашия профил, щракнете върху иконата Discord в долната част, за да се присъедините към гилдията. Може също да редактирате няколко настройки на тази страница.
  invite

След като се присъедините към сървъра, ще видите този изскачащ прозорец. Това съобщение ви приветства в гилдията и ви насочва към някои полезни канали, които ви препоръчваме да прочетете, преди да продължите. Четенето на дискорд правилата е много важно! Ако сте свързали правилно акаунта си в Discord, ще имате ролята User в гилдията и ще имате достъп до всички обществени канали:

welcome


Когато сте в гилдията като потребител, може да получите различни роли и рангове, за да промените своя опит.

 • Може да получите ролите Subscriber и Stream Subscriber в канала #welcome, като реагирате съответно на логото на TruckersMP и иконата за глас.
  • Subscriber ще ви уведоми, когато правим важни съобщения, актуализации на проекта или публикуваме новини в канала #announcements.
  • Stream Subscriber ще ви уведоми в канала #stream-announcements, когато предаваме на живо в официалния TruckersMP Twitch.
 • Може да получите допълнителни рангове, като езикови роли, като отидете в канала #roles и кликнете върху някоя от реакциите на съобщението. Това ще ви позволи да получите достъп до повече канали по-надолу в гилдията. Например, щракването върху 🇹🇷 ще ви даде достъп до турския текстов канал, а телефонът ще ви даде достъп до технологичния канал.
 • Може да получите ролята Patron, като свържете вашия акаунт в Discord с вашия Patreon акаунт, където сте абонирани за Patreon кампанията на TruckersMP.
 • Може да получите ролята на VTC Leader, като сте собственик или управител на Проверена или Валидирана VTC. Прочетете повече тук.

Присъединяване като гост

Може също така да се присъедините към Discord гилдията на TruckersMP, без изобщо да свързвате акаунт на TruckersMP, просто щракнете върху връзката за покана тук и може да се присъедините толкова лесно. Ако нямате акаунт в TruckersMP, свързан с вашия акаунт в Discord, ще имате Guest роля и ще бъдете ограничени само до няколко обществени канала. Ако след това искате да свържете акаунта си, отидете в канала #connect-truckersmp в горната част на гилдията и следвайте инструкциите или прочетете горния раздел на тази статия.

Ако имате някакви технически затруднения или се нуждаете от допълнителна помощ, моля, не се колебайте да се свържете директно с Екипа за поддръжка на TruckersMP или изпратете директно съобщение на нашия ModMail бот в Discord.