Alăturarea la serverul oficial de Discord


Last update: 04 Sep 20:17 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/252Pentru a vă alătura serverului oficial de Discord, va trebui să navigați către setările profilului și să căutați opțiunea "Add Discord". Apoi, altă fereastră se va deschide care va cere să vă introduceți informațiile de autentificare ale Discord. După aceea, va trebui să autorizați TruckersMP să acceseze Discord iar în final puteți intra pe server.

Conectarea la Discord & TruckersMP:

 1. Navigați către [setările] profilului (https://truckersmp.com/profile/settings) și căutați butonul 'Add Discord', apăsați-l;
  settings

 1. Intrați în contul de Discord scanând codul QR sau introducându-vă informațiile de autentificare. Va trebui să vă creați un cont de Discord dacă nu aveți unul;
  login

 1. Permiteți TruckersMP să acceseze Discord;
  authorise

 1. Având în vedere că veți fi redirecționat către setările de profil, apăsați iconița Discord din partea de jos a paginii pentru a putea intra pe serverul oficial de Discord. Puteți de asemenea să editați diverse setări aici. 
  invite

Odată ce ați intrat pe server, veți vedea o notificare pe ecran. Acest mesaj vă introduce pe server și vă redirecționează către câteva canale pe care vi le recomandăm să le citiți înainte de a continua. Este foarte important să citiți regulile serverului de Discord! Dacă v-ați conectat corespunzător contul de Discord, veți primi rolul de User și veți avea acces la toate canalele publice:

welcome


Odată ce ați primit rolul de User, puteți obține și alte roluri pentru a vă îmbunătăți experiența.

 • Puteți obține rolurile de Subscriber și Stream Subscriber în canalul #welcome apăsând pe butonul cu logo-ul TruckersMP.
  • Subscriber va alerta când facem un anunț important, update-uri la proiect sau postări cu știri în canalul #announcements.
  • Stream Subscriber va notifica în canalul #stream-announcements oricând vom fi live pe contul oficial de Twitch al TruckersMP.
 • Puteți obține și alte roluri, precum cele de limbă, navigând pe canalul #roles și apăsând pe oricare dintre reacții. Astfel vă va fi permis accesul la mai multe canale. De exemplu, dacă apăsați 🇹🇷, veți primi acces la canalul în limba turcă iar telefonul vă va permite accesul la canalul de tehnologie.
 • Puteți obține rolul Patron dacă vă conectați contul Discord la cel Patreon, acolo unde sunteți abonat la campania TruckersMP Patreon.
 • Puteți obține rolul VTC Leader dacă sunteți patronul sau managerulul unui VTC Verificat sau Validat. Aflați mai multe aici.

Alăturarea în ipostaza de vitizator

Puteți să intrați pe server și fără să aveți un cont de TruckersMP conectat, doar apăsând link-ul de invitație având ocazia de a intra rapid. Dacă nu aveți un cont de TruckersMP conectat la contul de Discord, veți primi rolul Guest și veți fi limitat la doar câteva canale publice. Dacă doriți să vă conectați și contul, accesați canalul #connect-truckersmp și urmați instrucțiunile sau citiți partea anterioară a acestui articol.

Dacă întâmpinați dificultăți tehnice sau aveți nevoie de ajutor în continuare, apelați Echipa de Suport TruckersMP direct pe website sau accesați robotul ModMail de pe Discord.

Tags

Author

InvisibleRaptor's avatar

InvisibleRaptor

SeniorTranslationManager

Ex Translation Manager - 18.08.2019