Csatlakozás a hivatalos Discord szerverünkhöz


Last update: 23 Jun 16:28 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/961Ahhoz, hogy csatlakozz a hivatalos TruckersMP Discord szerverhez, el kell látogatnod a profilod beállításaihoz és lejjebb kell görgetned. Látni fogsz egy opciót, ami azt írja, hogy "Add Discord". Ezután egy új ablak fog megnyílni, ami kéri, hogy add meg Discord-hoz belépési adataidat. Utána meg fogja kérdezni, hogy akarod-e engedélyezni, hogy a TruckersMP kommunikáljon a Discorddal, és ha ezt engedélyezted, tudni fogsz csatlakozni a szerverhez.

Discord és a TruckersMP összeköttetése:

 1. Navigálj a profilbeállításokhoz és görgess le addig amíg meg nem látod az 'Add Discord' gombot, és kattints rá. settings

 1. Jelentkezz be a Discord fiókodba úgy, hogy beírod az adataidat vagy beolvasod a QR kódot egy telefonon, amin már be vagy jelentkezve. Ha még nincs Discord fiókod, regisztrálnod kell egyet. login

 1. Engedélyezt a TruckersMP-nek, hogy kommunikáljon a Discord-dal. authorise

 1. Miután át lettél irányítva a profilbeállításokhoz, kattints a Discord ikonra alul, hogy csatlakozz a szerverhez. Ezen az oldalon még néhány másik beállítást is tudsz szerkeszteni. invite

Amint csatlakoztál a szerverre, ez a fog felugrani a képernyődön. Ez az üzenet üdvözöl a szerveren és átirányít néhány hasznos csatornához, amit ajánlunk elolvasni mielőtt folytatnád. A Discord szabályok elolvasása nagyon fontos! Ha megfelelően csatlakoztattad Discord fiókodat, akkor a User rang lesz rajtad a szerveren és lehetőséged lesz hozzáférni az összes nyilvános csatornához:

welcome


Felhasználóként a szerveren lehetőséged van különböző rangokat szerezni, hogy változtass az élményeden.

 • Meg tudod szerezni a Subscriber és a Stream Subscriber rangot a #welcome csatornában a TruckersMP logóra és a felszavazás ikonra reagálva.
  • Subscriber értesíteni fog mikor fontos bejelentést, projekt frissítést vagy híreket teszünk közzé a #announcements csatornában.
  • Stream Subscriber értesíteni fog a #stream-announcements csatornában, amikor élő közvetítés van a hivatalos TruckersMP Twitch csatornán.
 • További rangokat, mint például nyelvi rangokat a #roles csatornában tudsz szerezni az üzenet reakciójaira kattintva. Például a 🇭🇺 emotikonra kattintva hozzáférést kapsz a magyar szöveges csatornához és a telefon pedig a technológiai csatornához.
 • A Patron ranghoz össze kell kötnöd Discord fiókodat a Patreon fiókoddal, amelyikkel feliratkoztál a TruckersMP Patreon kampányra.
 • A VTC Leader ranghoz tulajdonosnak vagy menedzsmenti tagnak kell lenned egy Verified (megerősített) vagy Validated (hitelesített) VTC-ben. Bővebben itt olvashatsz.

Csatlakozás vendégként

A TruckersMP Discord szerverére a TruckersMP fiókod összekapcsolása nélkül is tudsz, csak egyszerűen kattints ide a meghíváshoz, ilyen egyszerű. Ha TruckersMP fiókod nincs összekapcsolva Discord fiókoddal, a Guest rangot fogod kapni és korlátozva leszel, hogy csak néhány nyilvános csatornát láss. Ha mégis szeretnéd összekapcsolni fiókodat, menj a #connect-truckersmp csatornába a szerver legtetején és kövesd az utasításokat, vagy olvasd el ennek a cikknek felső szekcióját.

Amennyiben bármilyen technikai problémát vagy további segítség szükséges, nyugodtan lépj kapcsolatba közvetlenül a TruckersMP Support Team-mel, vagy küld egy közvetlen üzenetet a ModMail botunknak Discord-on.

Tags

Author

Krіsі's avatar

Krіsі

Hungarian Add-On & Testing Team member
Former Translator & Support

Why are you stalking on my profile page? U sussy