This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: Unsupported Game Version detected - How to downgrade your game

Ikke-understøttet spilversion opdaget - Sådan nedklassificeres dit spil

Last update: 30 Jul 2022 14:00 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1046

Ikke understøttet spilversion fundet

Hvis du har vist fejlen nedenfor, hjælper denne artikel dig med at nedgradere dit spil til den rigtige version af ATS eller ETS2.

Unsupported Game Version

Hver gang American Truck Simulator eller Euro Truck Simulator 2 opdateres af SCS, bliver du nødt til at nedgradere dit spil, indtil TruckersMP skubber en opdatering til understøttelse af den nye version.
Det kan tage nogen tid at opdatere TruckersMP til den nye version, vi har heller ikke en gennemsnitlig ventetid på de nye opdateringer. Når vi støtter den nyeste version, vil den blive lagt ud på vores sociale og Discord.

For at opgradere / nedgradere ATS eller ETS 2 skal du åbne Steam. Efter at have gjort det, følg disse trin:
Du kan også se denne video om, hvordan du nedgraderer dit spil.

1. Åbn dit bibliotek
  2. Højreklik på ATS / ETS 2
  3. Åben Egenskaber...
  4. Gå over til Betas

=> Her skal du finde den rigtige version. Hvis TruckersMP er fuldt opdateret og understøtter den nye version, skal du vælge "INGEN - Fravælg alle betaprogrammer".

Vælg for ATS: None

Vælg for ETS2: None

Version

-> Hvis SCS opdaterede spillet, skal du finde den seneste understøttede version af TruckersMP. Du kan finde den version i fejlmeddelelsen, når du prøver at starte ATSMP / ETS2MP. Når du har kendt den understøttede version, kan du prøve at søge efter den version i dine Steam-indstillinger.

Bemærk: Det er ikke altid muligt at nedgradere dit spil. Vi anbefaler, at du deaktiverer automatiske opdateringer til både ATS og ETS2.

Hvis dit spil allerede har den rigtige version

Hvis dit spil allerede har den rigtige version, men du stadig modtager denne fejlmeddelelse, skal du prøve at følge disse trin:
Som eksempel vil vi gøre dette med ETS2. Du kan gøre det samme med ATS og alle ATS-filer / placeringer.

Trin 1

1. Åbn Steam og gå til dit Bibliotek
  2. Højreklik på Euro Truck Simulator 2 og åbn Egenskaber...
  3. Når egenskabsvinduet er åbnet, skal du klikke på Lokale filer fanen og tryk på Gennemse lokale filer...
  4. En mappe med spilfiler åbnes, og kopier derefter stien til denne mappe

Trin 2

1. Klik på Start -> Kør (eller WIN+R)
  2. Type regedit og tryk på Enter
  3. Følg stien HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TruckersMP
  4. Dobbeltklik på InstallLocationETS2
  5. Indsæt den tidligere kopierede sti i Value data:

Hvis du stadig støder på problemer, er du velkommen til at tage et kig på dette emne eller kontakt vores Support Team her.

Brug for hjælp til at åbne en Support Billet, se på denne artikel.

Tags

Author

ZefojGaming's avatar

ZefojGaming

Danish TruckersMP Translator in 2019 - 2020