Как да управлявате набирането на членове и черният списък

Last update: 03 Feb 15:22 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1174



Това е ръководство за това как да управлявате набирането на членове и черният списък на вашата VTC!

Забележка: Уверете се, че вашата роля има правилните разрешения за управление на ролите и членовете на вашата VTC. (Научете повече за VTC разрешенията тук)


Набиране на членове

Със създаването на вашата VTC, вие трябва да знаете как може да приемате нови членове. Тази първа част ще ви обясни как може да управлявате и преглеждате кандидатурите за вашата VTC.

  1. Меню
    • Отворете страницата с апликации, като използвате менюто от лявата страна на вашата VTC страница.
    • Числото вдясно е броят на отворените апликации към този момент.

MenuButton

  1. Страница за кандидатстване На тази страница може да видите списък на всички текущи и предишни апликации за вашата VTC.
    • Може да филтрирате списъка с апликации, като изберете желаните филтри в горната част на списъка и след това щракнете върху "Go". Go Button
    • За да видите апликация, щракнете върху "View" вдясно.

ApplicationPage

  1. Преглед на апликации На тази страница ще получите по-подробен поглед над апликациите.
    • За да започнете, трябва да claim-нете апликацията, щракнете върху "Reassign". ReassignButton
    • Изберете на кого искате да прехвърлите апликацията и кликнете отново „Reassign“.
    • Кликнете върху „In-Progress“, за да актуализирате състоянието. InProgressButton
    • Сега може да прегледате апликацията:
      • Повече информация от кандидатстващото лице може да получите, като кликнете върху иконата "i" в горния нали ъгъл. InformationButton
      • Прочетете коментара на кандидата в долната част на страницата.
    • Можете също да добавите коментар към апликацията в долната част. Това може да бъде частен (само за персонала) или публичен коментар.

ApplicationInfo

  1. Отхвърляне на апликация

    • За да откажете апликация, кликнете върху „Decline“. DeclineButton
    • След това щракнете върху "Yes", за да потвърдите, че искате да откажете тази апликация. YesButton
  2. Приемане на апликация

    • За да приемете апликация, кликнете върху „Hire“. HireButton
    • След това трябва да изберете коя роля искате да възложите на този кандидат.
    • След това можете да кликнете отново върху „Hire“, за да потвърдите, че искате да приемете този кандидат.

HireWindow


Черен списък

Сега, след като знаете как да приемате нови членове във вашата VTC, тази втора част ще Ви обясни как може да управлявате своите VTC членове. Включването на потребител от вашата VTC в черния списък означава, че той няма да може да кандидатства за вашата VTC.

  1. Меню
    • Отворете Blacklist, като използвате менюто отляво на вашата VTC страница.

MenuButton

  1. Blacklist
    • На тази страница ще откриете всички потребители в черния списък за вашата VTC. Може да сортирате списъка във възходящ или низходящ ред.
    • За да видите защо даден потребител е в черния списък, може да кликнете върху „View“ вдясно от него. След това ще се покажат бележките за дадения потребител.

Blacklist

  1. Добавяне на потребител към черния списък
    • За да добавите потребител в черния списък, кликнете върху бутона „Add member to the blacklist“. AddButton
    • Ще се отвори нова страница, на която трябва да попълните SteamID64 на потребителя, когото искате да забраните. За да получите Steam64ID, може да направите следното:
      • Отворете профила на потребителя когото искате да включите в черния списък.
      • Копирайте Steam ID.

SteamID

  • Поставете идентификатора в полето и добавете бележка. Препоръчително е в тези бележки да посочите мотивите защо поставяте потребителя в черния списък.
  • След като приключите, кликнете върху „Create“ и това ще добави потребителя към черния списък на вашата VTC. CreateButton
  1. Редактиране на записите в черния списък
    • За да редактирате запис в черния списък, кликнете върху „Edit“ отдясно на потребителя.
    • Тук може да промените SteamID64 и бележките към този потребител.
    • След като актуализирате информацията, щракнете върху „Update“, за да потвърдите редакцията си. UpdateButton

EditUser

  1. Премахване на потребител от черния списък
    • За да премахнете потребител от черния списък, кликнете върху „Edit“ отдясно на този потребител.
    • След това кликнете върху „Delete“ и потвърдете, че искате да го изтриете от черния списък. RemoveUser