Cum să folosiți recrutarea și lista neagră


Last update: 06 Jun 20:48 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1329



Acesta este un ghid despre cum să folosiți recrutarea și lista neagră a VTC-ului dumneavoastră.

Atenție: Vă rugăm să verificați dacă rolul dumneavoastră are permisiunile necesare pentru a vă permite să modificați rolurile membrilor VTC-ului dumneavoastră.
(Aflați mai multe despre Permisiunile VTC-urilor aici)


Recrutarea

Când vă creați VTC-ul, trebuie să știți cum să acceptați membri noi.
Prima parte vă va explica cum puteți să gestionați și să evaluați aplicațiile pentru VTC.

  1. Butonul de Meniu
    • Deschideți pagina de Application folosind meniul din stânga paginii VTC-ului.
    • Numărul din dreapta reprezintă numărul de aplicații din acel moment.

MenuButton

  1. Pagina de Application
    Pe această pagină puteți vedea o listă a aplicațiilor atât din prezent cât și din trecut.
    • Puteți să filtrați lista de aplicații selectând filtrele dorite de sus și apoi apăsând butonul "Go". Go Button
    • Pentru a vedea o aplicație, apăsați "View" în partea dreaptă.

ApplicationPage

  1. Revizuirea aplicațiilor
    Pe această pagină puteți vedea mai multe detalii despre o aplicație.
    • Pentru a începe, trebuie să vă atribuiți o aplicație, apăsând butonul "Reassign". ReassignButton
    • Selectați ce aplicație doriți să v-o atribuiți după care apăsați "Reassign" din nou.
    • Apăsați "In-Progress" pentru a schimba statutul acesteia. InProgressButton
    • Acum puteți revizui aplicația:
      • Obțineți mai multe informații despre persoana care a aplicat apăsând iconița "i" din dreapta sus. InformationButton
      • Citiți comentariul persoanei care a aplicat în partea de jos a paginii.
    • Și dumneavoastră puteți adăuga un comentariu la aplicație în partea de jos. Acesta poate fi privat (doar pentru staff) sau public.

ApplicationInfo

  1. Respingerea Aplicației

    • Pentru a respinge o aplicație, apăsați "Decline". DeclineButton
    • Apoi apăsați "Yes" pentru a confirma că doriți să respingeți aplicația. YesButton
  2. Acceptarea Aplicației

    • Pentru a accepta o aplicație, apăsați "Hire". HireButton
    • Apoi, trebuie să selectați ce rol doriți să atribuiți persoanei.
    • După aceasta, puteți da click pe "Hire" din nou pentru a confirma că doriți să acceptați persoana care aplică.

HireWindow


Blacklist

Acum că stiți cum să acceptați membri noi în VTC-ul dumneavoastră, partea a doua vă va explica cum puteți gestiona membrii VTC-ului.
Să adăugați un utilizator pe lista neagră înseamnă faptul că acesta nu va putea să aplice pentru VTC-ul dumneavoastră.

  1. Butonul de Meniu
    • Deschideți pagina de Blacklist folosind meniul din partea stânga sus a paginii VTC-ului.

MenuButton

  1. Lista Neagră
    • Pe această pagină puteți vedea lista completă a membrilor ce au interdicție la VTC. Puteți sorta lista fie crescător ori descrescător.
    • Pentru a vedea de ce un utilizator este în lista neagră, puteți da click pe "View" în dreapta acelui utilizator. Acest lucru vă va arăta notițele utilizatorului.

Blacklist

  1. Adăugarea unui utilizator în Blacklist
    • Pentru a adăuga un utilizator pe lista neagră, apăsați pe "Add member to the blacklist". AddButton
    • O nouă pagină se va deschide, pe această pagină trebuie să introduceți SteamID64 al utilizatorului pentru a-l bana. Pentru a obține Steam64ID trebuie să faceți următoarele:
      • Deschideți profilul utilizatorului pe care doriți să îl adăugați în lista neagră.
      • Copiați Steam ID-ul.

SteamID

  • Introduceți ID-ul în câmp și adăugați notițele necesare. Este recomandat să puneți motivul pentru care adăugați utilizatorul în lista neagră în aceste notițe.
  • După aceea apăsați "Create" iar utilizatorul va fi adăugat în blacklist-ul VTC-ului. CreateButton
  1. Editați Datele din Blacklist
    • Pentru a modifica lista neagră, apăsați "Edit" în dreapta utilizatorului.
    • Aici puteți modifica SteamID64 și să adăugați notițe pentru acest utilizator.
    • După ce ați modificat informațiile, apăsați "Update" pentru a confirma acțiunea dumneavoastră. UpdateButton

EditUser

  1. Eliminarea unui utilizator din Lista Neagră
    • Pentru a elimina un utilizator din lista neagră, apăsați "Edit" în dreapta acelui utilizator.
    • Apoi apăsați "Delete" și confirmați că doriți să eliminați utilizatorul din lista neagră. RemoveUser

Tags