Kitiltások a jelentés és a fellebbezés rendszerből


Last update: 05 Sep 2021 15:20 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1241Általános információk

Minden felhasználótól elvárt, hogy kövesse a szabályokat és az útmutatókat, amiket a Game Moderation Management készített. Rendszereink nem rendeltetésének való használata könnyen eredményezheti, hogy megvonjuk jogodat használatuktól. Ez a cikk azért készült, hogy segítsen megtenni a következő lépéseket, ha tiltást kaptál.

A kitiltási időszak alatt azt ajánljuk, hogy emlékeztesd magad felhasználók feljelentése szabályra §1.4, hogy megbizonyosodj arról, hogy ilyen incidensek és szabálysértések ne ismétlődjenek meg a jövőben, ami további kitiltásokkal járna. Amikor egy felhasználó elfogadja a TruckersMP Szabályokat, Adatvédelmi Irányelveket és a Szolgáltatási Feltételeket, úgy elvárjuk tőle, hogy megértette a szolgáltatás szabályait. Az ezen fajta kitiltások célja, hogy tanulj és fejlődj a saját cselekményeid után.


Kitiltás a fellebbezési rendszerből

Kitiltás a fellebbezés rendszerből általában a következő okok egyike miatt szokott történni

  • Sértés/rasszizmus a fellebbezésekben.
  • A fellebbezés rendszer nem rendeltetésének való használata.

Kitiltás a jelentési rendszerből

Kitiltás a jelentési rendszerből általában a következő okok egyike miatt szokott történni

  • Az §1.4-es szabály erős vagy folyamatos megsértése.
  • Kitiltva §1.2 miatt.

Mit csinálj, ha ki lettél tiltva

Jelentési rendszer
A jelentés rendszerből való kitiltás 30 napig tart attól a naptól kezdve amikor megkaptad. Amikor lejárt egy visszajelzési jegyet kell létrehoznod és kérvényezned kell, hogy vonják vissza kitiltásod, annak érdekében, hogy manuálisan visszaállítsák jogaidat. Azonban, ha ez nem az első alkalom, hogy kitiltást kapsz a jelentési rendszerből, valószínűleg végleges kitiltás fogsz kapni ezekből a rendszerekből. Habár szituációs eset is lehet, ezért kapcsolatba kell lépned a Game Moderation Management-tel, hogy ellenőrizzék.

Fellebbezési rendszer
Minden kitiltást kétszer lehet fellebbezni, hogy megelőzzük a felhasználók oknélküli folyamatos fellebezésüket. Továbbá, ha a fentebb említett kritériába beletartozol, bármikor visszavonhatjuk hozzáférésedet a fellebbezési rendszerből. A fellebbezési rendszerből való kitiltás általában végleges.


Gyakran Ismételt kérdések

Mikor használhatom a 0-ás (free cam) kamerát?
A 0-ás kamerát addig használható amíg nem keresel vele olyan felhasználókat, akik sértik a szabályokat. Ha egy baleset részese voltál és az elkövető a hatótávodon kívül esik, akkor használhatod.

Miért nem növekszik a pontszámom?
Ez valószínűleg azért van, mert jelentéseid olyan bizonyítékokat tartalmaz, ami a térkép forgalmas helyein készült, mint például a C-D út vagy Kirkenes. Ezek a jelentések semlegesen hatnak rájuk még akkor is, ha el lettek fogadva annak érdekében, hogy megelőzzük az olyan játékosok jelentéseit, akik folyamatosan forgalmas úton mennek azért, hogy felvegyenek és jelentsenek másokat, ami eltömíti a jelentési rendszerünket. Játékunk lényege, hogy az összes játékos a térkép összes útját élvezze. A jelentési pontszámot úgy tudod növelni, ha nem olyan helyeken vezetsz, amik erősen forgalmasak.

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover