Kitiltások a jelentés és a fellebezés rendszerből

Last update: 03 Mar 22:15 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1241Általános információk

Minden felhasználótól elvárt, hogy kövesse a szabályokat és az útmutatókat, amiket a Game Moderation Management készített. Rendszereink nem rendeltetésének való használata könnyen eredményezheti, hogy megvonjuk jogodat használatuktól. Ez a cikk azért készült, hogy segítsen megtenni a következő lépéseket, ha tiltást kaptál.

A kitiltási időszak alatt azt ajánljuk, hogy emlékeztesd magad felhasználók feljelentése szabályra §1.4, hogy megbizonyosodj arról, hogy ilyen incidensek és szabálysértések ne ismétlődjenek meg a jövőben, ami további kitiltásokkal járna. Amikor egy játékos elfogadja a TruckersMP Szabályokat, Adatvédelmi Irányelveket és a Szolgáltatási Feltételeket, úgy elvárjuk tőle, hogy megértette a szolgáltatás szabályait. Az ezen fajta kitiltások célja, hogy tanulj és fejlődj a saját cselekményeid után.


Kitiltás a fellebezési rendszerből

Kitiltás a fellebbezés rendszerből általában a következő okok egyike miatt szokott történni

  • Sértés/rasszizmus a fellebbezésekben.
  • A fellebbezés rendszer nem rendeltetésének való használata.

Kitiltás a jelentési rendszerből

Kitiltás a jelentési rendszerből általában a következő okok egyike miatt szokott történni

  • Az §1.4-es szabály erős vagy folyamatos megsértése
  • Kitiltva §1.2 miatt
  • Játékosok jelentése amíg nem játszik a játékkal.

Mit csinálj, ha ki lettél tiltva

Jelentési rendszer A jelentés rendszerből való kitiltás 30 napig tart attól a naptól kezdve amikor megkaptad. Amikor lejárt egy feedback ticket-et kell létrehoznod és kérvényezned kell, hogy vonják vissza kitiltásod, annak érdekében, hogy manuálisan visszaállítsák jogaidat. Azonban, ha ez nem az első alkalom, hogy kitiltást kapsz a jelentés/fellebbezés rendszerekre, valószínűleg végleges kitiltás fogsz kapni ezekből a rendszerekből. Habár szituációs eset is lehet, ezért kapcsolatba kell lépned a Game Moderation Management-tel, hogy ellenőrizzék.

Fellebezési rendszer Kitiltás a fellebbezés rendszerből általában végleges, hacsak nem lettél többször kitiltva amiért fellebbezted jelentésedet több alkalommal is. Ilyenkor várnod kell a következő kitiltásodra, hogy lehetőséged legyen kitiltásodat fellebbezni újra. Ez megakadályozza a játékosokat, hogy ok nélkül folyamatosan fellebbezzék kitiltásukat.

Author

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 1000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover