Забрана от Report & Appeal системите


Last update: 05 Sep 2021 15:17 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1242Главна информация

Очаква се всеки потребител да следва правилата и указанията, определени от Game Moderation Management. Злоупотребата с нашите системи по предназначение може да доведе до премахване на правата ви. Тази статия е предназначена да ви помогне със стъпките, които трябва да предприемете, ако сте получили забрана, както е описано.

Предлагаме да използвате този период на забрана, за да си припомните правилата ни относно докладване на потребители §1.4, за да гарантирате, че подобни инциденти и нарушения няма да се повторят в бъдеще, тъй като това може да доведе до получаване на повече забрани. Когато потребителят се съгласи с Правилата на TruckersMP, Декларацията за поверителност и Общите условия, се очаква те да разбират правилата на услугата. Забрани от този тип са издадени в опит да ви помогнат да се научите и да подобрите собствените си действия.


Забрана от системата за обжалване

Забрана от системата за обжалване на забрана обикновено се получава, след като се случи едно от следните неща

  • Обиждане/Расизъм при обжалване
  • Злоупотреба със системата за обжалване на забраната по предназначение

Забрана от системата за докладване

Забрана от репорт системата обикновено се получава, след като се случи едно от следните неща

  • Тежки или продължителни нарушения на правило §1.4
  • Забрана поради правило §1.2

Какво да направите, когато сте забранени

Система за докладване
Забраната от системата за репорти ще продължи 30 дни от датата на нейното поставяне. Когато дойде времето, ще трябва да създадете тикет за обратна връзка, за да поискате отмяна, за да възстановите правата си ръчно. Ако обаче за първи път не получавате забрана от системата за репорти, това може да доведе до трайна забрана, въпреки че това може да бъде ситуационно и ще трябва да се свържете с Game Moderation Management, за да се уверите в това.

Система за обжалване
Всяка забрана може да бъде обжалвана до два пъти, за да се попречи на потребителите да обжалват забраната си многократно без истинска причина. Освен това вашият достъп до системата за обжалване може да бъде отменен по всяко време, ако отговаряте на гореспоменатите критерии. Забраната от системата за обжалване на забрана обикновено е постоянна.


Често задавани въпроси

Кога мога да използвам функцията 0-камера?
Функцията 0-камера може да се използва, стига да не се използва за търсене на потребители, нарушаващи правилата. Ако сте участвали в инцидент и извършителят е извън вашето зрително поле, тогава имате право да я използвате.

Защо резултатът от докладите ми не се увеличава?
Това вероятно се дължи на вашите доклади, съдържащи доказателства, които се случват в натоварени зони на картата, като C-D или Kirkenes. Тези доклади се оценяват като неутрални, дори ако са приети, за да се предотврати шофирането на хора напред и назад по натоварени пътища с единствената цел да записват и докладват други потребители, което води до натоварване на репорт системата. Целта на нашата игра е да позволим на потребителите да се наслаждават на всички пътища около картата. По-вероятно е да увеличите резултата от репортите си, като шофирате в райони, които не са много населени.