Ban-urile din Sistemul de Report & Appeal


Last update: 31 Oct 2021 14:43 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1353Informații Generale

Fiecare utilizator trebuie să respecte regulile și reglementările impuse de Managementul de Game Moderation. Folosirea sistemelor noastre în alte scopuri decât cele inițiale poate rezulta în revocarea drepturilor dumneavoastră. Acest articol vă ajută să urmați pașii necesari dacă ați primit un ban ca cel descris mai sus.

Sugerăm ca să folosiți această perioadă de ban pentru a reciti regulile în privire cu raportarea utilizatorilor §1.4 pentru a ne asigura că nu veți mai încălca aceeași regulă și în viitor, căci ar putea rezulta în primirea mai multor ban-uri. Când un utilizator acceptă Regulile TruckersMP, Privacy Policy și Terms of Service, este de așteptat ca aceștia să înțeleagă regulile serviciului acesta. Ban-urile de acest tip sunt acordate pentru a vă ajuta să învățați și să vă îmbunătățiți acțiunile dumneavoastră.


Ban-urile din Sistemul de Appeal

Un ban pentru interzicerea folosirii sistemului de appeal poate fi cauzat de următorii factori

  • Insulte/termeni rasiști folosiți în aceste cereri
  • Folosirea sistemului de ban appeal în alte scopuri decât cel inițial

Ban-urile din Sistemul de Report

Un ban pentru interzicerea folosirii sistemului de report poate fi cauzat de următorii factori

  • Încălcări grave sau continue a regulii §1.4
  • Utilizatorul este banat din cauza regulii §1.2

Ce trebuie să faceți dacă ați fost banat

Sistemul de Report
Ban-ul primit la sistemul de report durează doar 30 de zile de la data la care a fost emis. Când va fi timpul, veți fi nevoit să creați un ticket de feedback pentru a cere unban ca să vă puteți primi înapoi drepturile. Totuși, dacă nu este prima oară când sunteți banat de la sistemul de report, poate rezulta într-un ban permanent, deși această situație este destul de rară iar dumneavoastră va trebui să contactați Managementul pentru Game Moderation pentru a verifica asta.

Sistemul de Appeal
Pentru fiecare ban pot fi făcute maximum două cereri de revocare, pentru a împiedica utilizatorii să ceară revocarea ban-ului în mod repetat fără un motiv întemeiat. În plus, accesul dumneavoastră la sistemul de appeal poate fi blocat în orice moment dacă îndepliniți criteriile menționate mai sus. De obicei, ban-ul de la sistemul de appeal este permanent.


Întrebări adresate frecvent

Când pot folosi funcția 0-cam?
Funcția 0-cam poate fi folosită cât timp nu este utilizată pentru a căuta utilizatori care încalcă regulile. Dacă sunteți implicat într-un accident iar făptașul nu se află în raza vizuală, puteți folosi această funcție.

De ce nu îmi crește scorul?
Cel mai probabil din cauză că rapoartele dumneavoastră conțin dovezi care au fost înregistrate în zone aglomerate, precum drumul C-D sau Kirkenes(pentru a fi transparenți, aceste rapoarte sunt evaluate ca fiind neutre ca puncte, chiar și dacă sunt acceptate căci numărul lor ridicat blochează sistemul nostru de reporting sau promovează crearea de rapoarte din zonele aglomerate). Această decizie este tratată la fel de către toți membrii din echipa de Game Moderation și este valabilă pentru toți care crează rapoarte, nu vom face excepții pentru nici un utilizator.