Utestengelse fra Rapport & Appeal Systemet


Last update: 11 Sep 2021 14:56 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1395Generell Informasjon

Det forventes at hver spiller følger reglene og retningslinjene som er satt av Game Moderation Management. Misbruk av systemene våre til de tiltenkte formålene kan meget vel føre til at dine rettigheter fjernes. Denne artikkelen er designet for å hjelpe deg med hvilke skritt du skal ta videre hvis du har mottatt en utestengelse som beskrevet.

Vi foreslår at du bruker denne utestengelsesperioden for å minne deg selv på reglene våre om rapportering av brukere §1.4 for å sikre at slike hendelser og regelbrudd ikke blir gjentatt i fremtiden, da dette kan føre til at flere utestengelser mottas. Når en bruker godtar TruckersMP Reglene, Privacy Policy, og Terms of Service, forventes det at de forstår tjenestens regler. Utestengelser av denne typen gis i et forsøk på å hjelpe deg med å lære og forbedre fra dine egne handlinger.


Utestengelser fra Appeal Systemet

En utestengelse fra Ban Appeal Systemet oppstår vanligvis etter at ett av følgende skjer

  • Krenkende/rasisme i appeals
  • Misbruk av ban appeal systemet til det tiltenkte formålet

Utestengelser fra Rapport Systemet

En utestengelse fra Rapport Systemet oppstår vanligvis etter at ett av følgende skjer

  • Alvorlige eller kontinuerlige regelbrudd av regel §1.4
  • Utestengt på grunn av regel §1.2

Hva du skal gjøre når du har blitt utestengt?

Rapport Systemet
Utestengelsen fra rapportsystemet vil vare i 30 dager fra datoen den ble utgitt. Når den tid kommer, må du opprette en feedback ticket for å be om en unban for å få rettighetene dine gjenopprettet manuelt. Imidlertid, hvis dette ikke er første gang du mottar en utestengelse fra rapportsystemet, kan det meget vel resultere i en permanent utestengelse, selv om dette kan være situasjonelt, og du må kontakte Game Moderation Management for å bekrefte det.

Appeal Systemet
Hver utestengelse kan ankes opptil to ganger, for å forhindre at brukere anker forbudet gjentatte ganger uten noen reell grunn. I tillegg kan din tilgang til appeal systemet fjernes når som helst hvis du oppfyller kriteriene ovenfor. En utestengelse fra ban appeal systemet er vanligvis permanent.


Ofte Stilte Spørsmål

Når kan jeg bruke 0-cam funksjonen?
0-cam funksjonen kan brukes så lenge den ikke brukes til å lete etter spillere som bryter reglene. Hvis du er involvert i en ulykke og gjerningspersonen er utenfor synsfeltet ditt, har du lov til å bruke den.

Hvorfor øker ikke min "report score"?
Dette skyldes sannsynligvis rapportene dine som inneholder bevis som finner sted i travle områder på kartet, for eksempel C-D veien eller Kirkenes. Disse rapportene er vurdert som nøytrale, selv om de er akseptert, for å forhindre folk i å kjøre opp og ned på trafikkerte veier med det ene formålet om å filme og rapportere andre brukere, noe som resulterer i et tilstoppet rapportsystem. Poenget med spillet vårt er å la brukerne nyte alle veier rundt kartet. Du er mer sannsynlig i å øke "report scoren" din ved å kjøre i områder som ikke er tett befolket.