Alternatív játművek - GYIK


Last update: 30 Jun 2022 12:23 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1292Alternating Vehicles


Alternatív járművek - GYIK

Az alternatív járművek első csoportja nemrégiben kiadásra került és tudatában vagyunk, hogy a közösségnek rengeteg kérdése van ezekkel a járművekkel kapcsolatosan, hogyan fognak működni és hogyan lehet megszerezni őket. Ez a cikk arra fókuszál, hogy bármilyen zavart tisztázzon és a legjobb válaszokat biztosítja az ilyen kérdésekre.


Csak európai kereskedőknél lehet venni?

Pontosan, az Egyesült Királyságban és más jobb oldalt közlekedő országokban ProMods-on nem fognak megjelenni az alternatív járművek és nem fogod tudni megvásárolni őket ezeken a helyeken. Ez azért van, mert a legtöbb jármű csak bal oldali vezetésre készítette az SCS Software ezért ahol a jobb oldali vezetés van, alapból nem jelennek meg a bemutatótermekben. Gondolkoztunk azon hogyan lehetne ezt kikerülni azonban ez nagy munka lenne, hogy jobb oldali verziókat is adjunk az összes járműhöz és úgy gondoljuk ez csak egy kisebb korlátozás, hogy az Egyesült Királyságban és jobb oldalt vezető országokban nem lehet megvásárolni ezeket a járműveket, mert csak a kereskedések kis részét érinti. A jövőben, ha a járművek jobb és bal oldali vezetéssel is elérhetőek lesznek, potenciálisan mindkettőt be tudjuk majd rakni.

Miért az alap belsők vannak?

Ez az egyik legtöbbször kérdezett kérdés, amit észrevettünk a közösségben és szeretnénk egy igazságteli választ adni amennyiire lehetséges. Ezen járművek konvertálása és a működőképesre és vezetőképesre elkészíteni jelenleg hosszú feladat és sok munkába telik, főleg a jövőben érkező sok elérhető járművek nagy mennyiségre gondolva. Minden egyes járműhöz egyedi belső készítése egyszerűen nem életképes, ugyanis az egyik legnehezebben lemodellezhetőek a játékhoz és rendkívül sok munkájába kerülne az Add-On csapatnak. Belegondolva, hogy minden jármű csak 4 hétig lesz elérhető, úgy hisszük, hogy a létező Scout és kamion belsők több, mint elfogadhatóak. Más egyedi funkciók, mint például az egyedi motor fizika és hangok olyan dolgok, amiket megkaptak ezek a járművek.

Meg tudom változtatni a festés színét?

Általában meg tudod változtatni a jármű színét. Néhány jármű csak egy színben elérhető és nem lehet átfesteni, mint ahogy az korábban várható volt. Ez azért van, mert a maga a modell nem támogatja az egyedi festéseket ebből kifolyólag pedig csak egy színben érkezik ugyanis mi nem tudjuk módosítani az SCS modelleket, ezért nem tudunk színezett verziót kínálni.

Csak Euro Truck Simulator 2-ben elérhető?

Igen, ezek a járművek csak Euro Truck Simulator 2-hoz elérhetőek és nem használhatóak American Truck Simulator-ben. A modellek és az információk ezekhez a járművekhez a bizonyos játék fájljaiban található meg, ezért nem tudjuk egyszerűen átportolni őket, mivel sok átalakításos munkával járna és úgy gondoljuk, hogy jelenleg nem szükséges. A jövőben megfontolhatjuk, hogy American Truck Simulator-höz is adjuk járműveket (ezek egyediek lennének ATS-hez), illetve azokat ETS2-hez is, azonban mivel egy korai fázisában vagyunk ennek a projektnek, a járművek csak Euro Truck Simulator 2-hoz elérhetőek.

Patron vagyok, miért nem tudom használni a Patron járművet?

A Patron exkluzív jármű csak azoknak elérhető, akik a Tier 3 -Master Trucker szintre fizettek elő. Ez azért van, mert csak ez a szint old fel bizonyos játékbeli előnyöket, mint például Patronoknak a színezett nevet és az aranyérmét. A Patron jármű egy másik játékbeli előny, ezért korlátozva van a Tier 3 tagságokra, hogy a többi előnnyel egy sorban legyen felsorolva Patreon oldalunkon. A Patreon jármű vezetése inaktív vagy nem csatlakoztatott Tier 3 tagsággal automatikus szerverről való kirúgást eredményez.

Ha Master Trucker vagy és még mindig nem látod a Patreon járművet játékban, kérlek nézd meg ezt a cikket vagy lépj fel Discord szerverünkre segítségért.

Miért van egy kormány a járművem alatt?

A járművek alatt észrevehetsz egy furcsa kormánykereket / oszlopot, ha a játék különböző menüiben nézitek. Ha megállítod a játékot vezetés közben vagy például egy kereskedéshez mész, látni fogod. Nagyon kevés dolgot tudunk tenni ez ellen a menükben mivel a járművek a Scout-on alapulnak és a járművek modelljének közvetlen szerkesztésével kapcsolatos korlátozások miatt nem tudjuk megoldani. A hiba nem jelenik meg játékon belül mikor vezetsz és egyáltalán nincs hatással a járművek teljesítményére. Figyelembe véve, hogy csak a játékon belüli menüben látszódik, ez jelentéktelen dolog mivel a járművekre nincs hatással.

Vihetek utasokat?

Ezek az új járművek a jelenlegi Scout-hoz hasonlóan csak vezetésre alkalmasak és nem tudsz fuvart vagy utasokat vinni velük. Kompatibilis fuvarok készítése nehéz munka lenne, mert a játékben lévő fuvarok arra lettek kitalálva, hogy gyűjtsd össze a pótkocsit és mivel néhány járműnél ez nem lehetséges, ezért nehéz lenne megvalósítani. Ezek a játművek nem azért lettek hozzáadva, hogy új módja legyen a fuvarok szállítására a játékban, inkább, hogy új járművek legyenek és szórakozzatok.


Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan lépj fel [Discord szerverünkre](https://discord.gg/truckersmp és kérdezz a #support csatornában - a közösség egyik tagja vagy valaki staff csapatunkból boldogan segít.

Köszönjük a legtöbb visszajelzést erről a projektről, nyugodtan készítsd egy feedback ticket-et a Community Management-nek a feedback system-ben.

Jó szórakozást a járművekhez!

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover