Alternating Vehicles - FAQ


Last update: 03 Oct 2021 12:23 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1421Alternating Vehicles


Alternating Vehicles - FAQ

Med den nylige utgivelsen av den første gruppen med alternating vehicles, er vi klar over de mange spørsmålene samfunnet har om disse kjøretøyene, måten de vil fungere på og hvordan de kan skaffes. Denne artikkelen tar sikte på å fjerne all forvirring og gi ærlige svar på disse spørsmålene.


Bare europeiske forhandlere?

Riktig, forhandlere i Storbritannia og andre land med venstrekjøring i ProMods viser ikke de alternating vehicles, og du vil ikke kunne kjøpe dem fra disse stedene. Dette skyldes at de fleste kjøretøy kun er høyrekjørte som et resultat av designet av SCS Software og følgelig ikke vises i utstillingslokaler, der venstrekjørte biler er standard. Vi har vurdert måter å løse dette på, men det ville være en stor oppgave å også tilby venstrekjørte versjoner av alle kjøretøyene. Vi anser det som en liten begrensning at Storbritannia og land med venstrekjøring ikke tilbyr disse kjøretøyene med tanke på at dette er et mindretall av forhandlere. I fremtiden, hvis kjøretøy er tilgjengelige med både RHD og LHD alternativer, vil vi potensielt kunne implementere begge deler.

Hvorfor standardinteriør?

Dette er en av de største tingene vi har lagt merke til at samfunnet spør om, og vi ønsker å gi et så sannferdig svar som vi kan. Å konvertere disse kjøretøyene og få dem inn i det arbeidsdyktige, kjørbare stadiet de er i nå, er en lang oppgave og tar mye arbeid, spesielt med tanke på det store volumet av kjøretøy som er gjort tilgjengelig for fremtiden. Å lage tilpassede interiør for hver enkelt er rett og slett ikke levedyktig, ettersom de er en av de vanskeligste tingene å modellere i spillet når de gjøres riktig, og vil kreve ekstraordinært mye arbeid fra vårt Add-On Team. Med tanke på at hvert kjøretøy bare er tilgjengelig i 4 uker, tror vi at eksisterende Scout og lastebilinteriør er mer enn akseptabelt. Andre unike egenskaper som tilpasset motorfysikk og lyder er noen av tingene som er pakket inn i disse kjøretøyene.

Jeg kan ikke endre fargen på kjøretøyet?

Vanligvis kan du endre fargen på kjøretøyet. Noen kjøretøy er kanskje bare tilgjengelige i én farge og kan ikke lakkeres slik det var forventet tidligere. Dette skyldes at selve modellen ikke støtter tilpassede liveries og derfor kommer som en enkelt farge, da vi ikke kan endre på SCS modeller.

Bare for Euro Truck Simulator 2?

Ja, disse kjøretøyene er bare tilgjengelige for Euro Truck Simulator 2 og kan ikke brukes på American Truck Simulator. Modellene og informasjonen for disse kjøretøyene er inneholdt i det respektive spillets filer. Vi kan ikke bare flytte kjøretøyene, da det ville kreve mye konverteringsarbeid som vi ikke synes er nødvendig på nåværende tidspunkt. I fremtiden kan vi vurdere å legge til kjøretøy for American Truck Simulator (disse ville være unike for ATS) så vel som for ETS2, men da vi bare er i en tidlig fase av dette prosjektet, blir kjøretøyene kun for Euro Truck Simulator 2 inntil videre.

Jeg er en Patron, men kan ikke bruke Patron kjøretøyet?

Patron eksklusive kjøretøy er bare tilgjengelig for Patrons som abonnerer på Tier 3 - Master Trucker. Dette er fordi dette er levelet som låser opp de forskjellige andre fordelene i spillet, for eksempel det patronfargede flytende navnet og gullmynten. Patron kjøretøyet er en annen fordel i spillet, så det er derfor begrenset til nivå 3 medlemskap for å forbli på linje med fordelene som er oppført på vår Patreon side. Hvis du bruker Patreon kjøretøyet uten et aktivt, tilkoblet Tier 3 medlemskap, vil det resultere i en autokick fra serveren.

Hvis du er en Master Trucker og fremdeles ikke kan se Patreon kjøretøyet i spillet, vennligst sjekk ut denne artikkelen, eller ta en tur innom vår Discord guild for hjelp.

Det er et ratt under bilen min?

Du kan se et merkelig ratt / skikkelse under bilen når du ser på den i forskjellige menyer i spillet. Hvis du setter spillet på pause mens du kjører eller går til forhandleren for eksempel, vil du se dette. Det er veldig lite vi kan gjøre med at dette vises i menyene, fordi kjøretøyene er basert på Scout kjøretøyet. På grunn av begrensninger angående at vi redigerer bilmodellene direkte, kan vi ikke fikse dette. Feilen vises ikke i spillet når du kjører, og påvirker ikke kjøretøyets ytelse i det hele tatt. Tatt i betraktning at det bare vises i menyen, er dette en liten ting ettersom kjøretøyene ikke er påvirket.

Kan jeg kjøre med passasjerer?

Disse nye kjøretøyene ligner den nåværende Scout kjøretøyet ved at de bare kan kjøres. Du kan ikke ta med deg jobber eller bruke dem til å ta passasjerer. Det ville være veldig vanskelig å lage kompatible jobber, ettersom leveranser i spillet er utelukkende designet for å kjøre med tilhengere, og siden du ikke ville gjøre det med noen typer kjøretøy, ville det være vanskelig å implementere. Disse nye kjøretøyene ble ikke lagt til med den hensikt å skape en ny måte å levere gods på i spillet, men som nye kjøretøy å kjøre og nyte.


Hvis du har andre spørsmål, kan du gå videre til vår Discord server og spørre i #support kanalen - et medlem av fellesskapet eller vårt staff team hjelper deg gjerne.

Vi setter pris på så mange tilbakemeldinger vi kan få om dette prosjektet. Lag gjerne en feedback ticket til Community Management over på feedback systemet.

Kos dere med kjøretøyene!