This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: Alternating Vehicles - FAQ

Wisselende Voertuigen - Veelgestelde Vragen


Last update: 07 Jun 22:16 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1330Alternating Vehicles


Wisselende Voertuigen - Veelgestelde Vragen

Met de recentelijke uitgaven van de eerste groep wisselende voertuigen zijn we bewust van de grote hoeveelheid aan vragen die de community heeft over deze voertuigen, hoe ze werken, en hoe je ze kan verkrijgen. Met dit artikel hopen we enige onduidelijkheid te verhelpen en eerlijke antwoorden te geven op de vragen.


Alleen Europese autohandels?

Inderdaad, bij autohandels in het Verenigd Koninkrijk en andere rechtsrijdende landen in ProMods zijn de wisselende voertuigen niet zichtbaar en zul je ze niet kunnen kopen. Dit komt doordat de meeste voertuigen enkel linksrijdend ingericht zijn volgens het ontwerp van SCS Software, en dus niet verschijnen in de etalages van locaties waar rechtsrijdende voertuigen de norm zijn. We hebben gekeken naar manieren om hier omheen te werken, maar het zou een grote taak zijn om ook rechtsrijdende versies van alle voertuigen aan te bieden, en we zien het maar als een kleine limitatie dat het Verenigd Koninkrijk en andere rechtsrijdende landen deze voertuigen niet aanbieden, aangezien dit minderheid aan autohandels is. In de toekomst, als er voertuigen zijn met zowel rechtsrijdende als linksrijdende varianten, kunnen we ze mogelijk wel allebei implementeren.

Waarom het Scout interieur?

Dit is een van de dingen waar de community het meest naar vraag en we willen een zo eerlijk mogelijk antwoord geven. Het converteren van de voertuigen en ze in het werkende, rijdbare stadium krijgen waar ze nu in zijn is een lange taak en vergt veel werk, vooral lettende op het grote volume voertuigen dat beschikbaar gemaakt is voor de toekomst. Het maken van een maatgemaakt interieur voor ieder voertuig (of zelfs een interieur voor alle voertuigen) is simpelweg niet haalbaar, aangezien ze een van de moeilijkste dingen zijn om te modelleren wanneer je het juist doet, en ongelooflijk veel werk zou kosten van ons Add-On Team. Aangezien ieder voertuig maar voor 2 weken beschikbaar is, geloven we dat de bestaande Scout en truck interieurs meer dan voldoende zijn. Andere unieke functies zoals aangepaste fysica van de motor en aangepaste geluiden zijn wel ontwikkeld voor de voertuigen.

Kan ik de kleur van de verf niet aanpassen?

Gewoonlijk kan je de kleur van het voortuig aanpassen. Sommige voertuigen zijn alleen beschikbaar in wit en kunnen niet geverfd worden in tegenstelling tot wat eerder verwacht was. Dit komt doordat het model zelf geen aangepaste kleuren ondersteunt en dus maar in een kleur beschikbaar komt omdat we de SCS modellen niet kunnen aanpassen. Hierdoor kunnen we geen versie aanbieden waarbij de kleur aangepast kan worden.

Alleen voor Euro Truck Simulator 2?

Deze voertuigen zijn inderdaad alleen beschikbaar voor Euro Truck Simulator 2 en kunnen niet op American Truck Simulator gebruikt worden. De modellen en informatie voor deze voertuigen zitten in de spelbestanden van ieder spel respectievelijk, dus we kunnen ze niet simpelweg overzetten aangezien de omzetting veel werk zou kosten wat wij momenteel niet nodig vinden. In de toekomst kunnen we nadenken over het toevoegen van voertuigen voor American Truck Simulator (welke dan enkel beschikbaar zouden zijn op ATS) naast die voor ETS2, maar aangezien we pas in een beginstage van dit project zijn, zijn de voertuigen alleen voor Euro Truck Simulator 2.

Ik ben een Patron maar kan het Patron voertuig niet gebruiken?

Het Patron-exclusieve voertuig is enkel beschikbaar voor Patrons geabonneerd op het niveau Tier 3 - Master Trucker. Dit is omdat dit het niveau is waarop de andere voordelen in het spel beschikbaar komen, zoals de gekleurde naam en gouden munt. Het Patron voertuig is ook zo een spel-gebaseerd voordeel, dus is beperkt tot Tier 3 leden om op een lijn te blijven met de voordelen van onze Patreon pagina. Het gebruiken van een Patreon voertuig zonder een actief en verbonden Tier 3 lidmaatschap zal resulteren in een automatische kick van de server.

Als je een Master Trucker bent en de Patreon voertuigen nog steeds niet kan zien in het spel, check dan dit artikel, of ga naar onze Discord server en vraag naar hulp.

Er zit een stuur onder mijn voertuig?

Het kan zijn dat je een raar stuur of een rare balk onder het voertuig ziet wanneer je ernaar kijkt in de verschillende menu's in het spel. Als je bijvoorbeeld het spel pauzeert tijdens het rijden of naar de autohandel gaat is dit te zien. Er is erg weinig wat we hieraan kunnen doen, aangezien de voertuigen gebaseerd zijn om de Scout en doordat er beperkingen zijn op het direct aanpassen van de voertuigmodellen kunnen we dit niet verhelpen. Het stuur is in het spel niet zichtbaar wanneer je rijdt, en heeft geen invloed op de prestatie van de voertuigen. Aangezien het alleen in de menu's verschijnt en de voertuigen er niet door beïnvloed worden is dit een klein probleem.

Kan ik vrachten meenemen?

Deze voertuigen komen overeen met het huidige Scout voertuig, op de manier dat je er alleen mee kan rijden, en geen vrachten mee kan bezorgen. Het maken van bijpassen vrachten zou erg moeilijk zijn aangezien deze in het spel ontworpen zijn rond het ophalen van trailers, en omdat je dat niet kan met deze voertuigen zou het moeilijk zijn om te implementeren. Het is simpelweg een toeval de het voertuig waar op gestemd is een voertuig is dat normaal vrachten vervoert; deze nieuwe voertuigen zijn niet toegevoegd met de intentie om een nieuwe manier om vrachten te doen te creëren, maar juist als nieuwe voertuigen om te besturen en van te genieten.


Als je verdere vragen hebt, ga dan vooral naar onze Discord server en vraag in het #support kanaal - een lid van de community of ons stafteam zal je graag helpen.

We waarderen zo veel mogelijk feedback over dit project als we kunnen krijgen, dus voel je vrij om een feedback ticket voor Community Management te maken op het feedback systeem.

Geniet van de voertuigen!

Tags

Author

Colored_Greens's avatar

Colored_Greens

Pries Logistics CEO // TruckersMP Translator & Trial Support

DMs always open :)