Wisselende Voertuigen - Veel gestelde vragen


Last update: 29 Apr 2022 10:32 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1330Alternating Vehicles


Wisselende Voertuigen - Veel gestelde vragen

Met de recente release van de eerste groep wisselende voertuigen zijn we er ons van bewust van de vele vragen die de community heeft over deze voertuigen, de manier waarop ze zullen werken en hoe ze te verkrijgen. Dit artikel heeft als doel om enige verwarring weg te nemen en eerlijke antwoorden te geven op deze vragen.


Alleen Europese dealers?

Correct, Dealers die zich in het Verenigd Koningrijk bevinden en andere rechterhand rijdende landen bevinden in ProMods zullen de wisselende voertuigen niet tonen en zult u ze niet kunnen kopen van deze locaties. Dit is omdat de meeste voertuigen linkerhand rijdend zijn ingericht door hun design van SCS Software en daarom zullen ze niet verschijnen in rechtsrijdende showrooms. We hebben manieren hieromheen in overweging genomen maar het zou een grote taak zijn om ook rechterhand rijdende versies aan te bieden van alle voertuigen en we vinden het maar een kleine beperking dat het Verenigd Koningrijk en andere rechterhand rijdende landen deze niet aanbieden in overweging nemende dat dit een minderheid van de dealers is. In de toekomst als voertuigen beschikbaarzijn met zowel RHD als LHD opties zullen we potentieel beide implementeren.

Waarom standaard interieurs?

Dit is een van de grootste dingen die we gezien hebben dat de community vraagt over de voertuigen en daarom willen wij een eerlijk antwoord geven. Het converteren van deze voertuigen en het krijgen van een rijbare staat van deze voertuigen waar ze zich nu bevinden is een lange taak en heel veel werk. Zeker als we de hoeveelheid voertuigen die beschikbaar zijn voor de toekomst. Het maken van eigen interieuren voor deze voertuigen is gewoon niet te doen als deze een van de moeilijkste dingen om goed te maken is als het goed gedaan word en zou heel veel werk van het Add-On team vragen. In overweging nemend dat elk voertuig maar 4 weken beschikbaar is geloven we dat de bestaande Scout en truck interieuren meer dan acceptabel zijn. Andere unieke features zoals custom motor physics en geluiden zijn sommige van de dingen die in deze voertuigen zitten

Alleen voor Euro Truck Simulator 2?

Deze voertuigen zijn inderdaad alleen beschikbaar voor Euro Truck Simulator 2 en kunnen niet op American Truck Simulator gebruikt worden. De modellen en informatie voor deze voertuigen zitten in de spelbestanden van ieder spel respectievelijk, dus we kunnen ze niet simpelweg overzetten aangezien de omzetting veel werk zou kosten wat wij momenteel niet nodig vinden. In de toekomst kunnen we nadenken over het toevoegen van voertuigen voor American Truck Simulator (welke dan enkel beschikbaar zouden zijn op ATS) naast die voor ETS2, maar aangezien we pas in een beginstage van dit project zijn, zijn de voertuigen alleen voor Euro Truck Simulator 2.

Ik ben een Patron maar kan het Patron voertuig niet gebruiken?

Het Patron-exclusieve voertuig is enkel beschikbaar voor Patrons geabonneerd op het niveau Tier 3 - Master Trucker. Dit is omdat dit het niveau is waarop de andere voordelen in het spel beschikbaar komen, zoals de gekleurde naam en gouden munt. Het Patron voertuig is ook zo een spel-gebaseerd voordeel, dus is beperkt tot Tier 3 leden om op een lijn te blijven met de voordelen van onze Patreon pagina. Het gebruiken van een Patreon voertuig zonder een actief en verbonden Tier 3 lidmaatschap zal resulteren in een automatische kick van de server.

Als u een Master Trucker bent en nog steeds niet het Patreon voertuig in-game kunt zien, check dan dit artikel of ga naar onze Discord guild voor hulp.

Er zit een stuur onder mijn voertuig?

Het kan zijn dat je een raar stuur of een rare balk onder het voertuig ziet wanneer je ernaar kijkt in de verschillende menu's in het spel. Als je bijvoorbeeld het spel pauzeert tijdens het rijden of naar de autohandel gaat is dit te zien. Er is erg weinig wat we hieraan kunnen doen, aangezien de voertuigen gebaseerd zijn om de Scout en doordat er beperkingen zijn op het direct aanpassen van de voertuigmodellen kunnen we dit niet verhelpen. Het stuur is in het spel niet zichtbaar wanneer je rijdt, en heeft geen invloed op de prestatie van de voertuigen. Aangezien het alleen in de menu's verschijnt en de voertuigen er niet door beïnvloed worden is dit een klein probleem.

Kan ik passagiers meenemen?

Deze voertuigen zijn vergelijkbaar met de huidige Scout in dat ze bedoeld zijn om alleen mee te rijden. U kunt er geen jobs of passagiers mee nemen. Het maken van bruikbare jobs zou erg moeilijk zijn omdat leveringen in de game zijn gedesigned om trailers op te halen en omdat u dat niet zou doen met sommige van de types voertuigen zou het erg moeilijk zijn om dit te implementeren. Deze voertuigen waren niet toegevoegd met de intentie om een nieuwe manier van cargo leveringen te doen in-game maar als nieuwe voertuigen om te rijden.


Als u andere vragen heeft voelt u vrij om naar onze Discord server en in het #support channel te vragen - een lid van de community of onze staff zal u helpen.

We waarderen zoveel mogelijk feedback als we kunnen krijgen over dit project. Voelt u zichzelf vrij om een feedback ticket te maken aan het Community Management op het feedback systeem.

Veel plezier met de voertuigen.