Alternating Vehicles - Întrebări adresate frecvent


Last update: 23 Apr 2022 09:18 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1374Alternating Vehicles


Alternating Vehicles - Întrebări adresate frecvent

Cu lansarea recentă a primului grup de vehicule alternative, suntem conștienti de multitudinea de întrebari pe care comunitatea le are despre aceste vehicule, modul în care funcționează și cum să le obțineti. Acest articol are scopul de a lămuri orice confuzie și de a furniza răspunsuri oneste acestor întrebări.


Doar dealership-uri europene?

Corect, dealership-urile din United Kingdom și alte țări în care se conduce pe partea stângă, în ProMods nu vor afișa vehiculele alternative și nu veți putea să le cumpărați din aceste locuri. Această chestie se datorează faptului că aceste vehicule au volan doar pe partea stângă deoarece așa au fost concepute de SCS Software, astfel că nu vor aparea în showroom-urile în care vehiculele cu volan pe dreapta sunt implicite. Ne-am gândit la mai multe moduri prin care să fentăm acest lucru dar ar fi prea complicat ca să oferim și versiuni ale vehiculelor cu volan pe partea dreaptă, totodată considerăm că această limitare este una minoră pentru că Marea Britanie și țările în care se conduce pe partea stângă nu ar oferi aceste vehicule datorită numărului mic de dealership-uri. Pe viitor, dacă vehiculele vor fi disponibile cu amândouă configurațiile volanurilor, vom putea să le implementăm.

De ce interiorul default?

Aceasta este una din cele mai mari intrebări pe care ni le adresează comunitatea și dorim să vă oferim un răspuns cât mai sincer. Convertirea vehiculelor și procesul prin care le facem funcționale, stadiul actual în care le puteți conduce este un proces lung și care necesită multă muncă, mai ales luând în calcul numărul mare de vehicule care sunt disponibile pentru viitor. Crearea de interioare specifice fiecăruia este un lucru care nu este fezabil căci este cel mai greu model de realizat in joc, dacă este făcut corespunzător, și ar necesita un volum de muncă extraordinar de mare din partea Echipei de Add-On. Știind că un vehicul este disponibil doar pentru patru săptămâni, credem că interiorul actual de Scout și de camioane este mai mult decât acceptabil. Alte funcții unice precum sunete personalizate și comportament al motorului sunt câteva chestii implementate în aceste vehicule.

Nu pot modifica culoarea vopselei?

De obicei, puteți schimba culorile vehiculelor. Unele vehicule pot fi disponibile doar într-o singură culoare și nu pot fi vopsite cum a fost anticipat anterior. Acest fapt se datorează modelului propriu-zis care nu poate fi personalizat cu alte culori astfel că vine într-o singură culoare căci nu putem să modificăm modelele SCS, deci nu putem oferi o versiune care poate fi vopsită.

Doar pentru Euro Truck Simulator 2?

Da, aceste vehicule sunt disponibile doar pentru Euro Truck Simulator 2 și nu pot fi folosite pe American Truck Simulator. Modelele si informațiile acestor vehicule sunt incorporate în jocul respectiv, astfel că nu putem să transferăm vehiculele de pe un joc pe altul căci ar necesita foarte mult lucru pe care nu îl considerăm necesar la momentul actual. Pe viitor am putea să adăugăm vehicule și pentru American Truck Simulator (acestea ar fi unice pentru ATS) cât și pentru ETS2, totuși suntem într-un stadiu de început al proiectului; vehiculele sunt disponibile doar pentru Euro Truck Simulator 2.

Sunt un Patron dar nu pot folosi vehiculele Patron?

Vehiculele special concepute pentru Patron sunt disponibile doar pentru cei care s-au abonat la nivelul Tier 3 - Master Trucker. Acest nivel deblochează numeroase beneficii în joc precum numele colorat plutitor și bănuțul de aur. Vehiculul Patron este alt beneficiu din joc astfel că este restricționat la membership-ul de Tier 3 pentru a respecta beneficiile detaliate pe pagina noastră de Patreon. Folosirea vehicului Patreon fără un membership activ de Tier 3 va rezulta într-un autokick de pe server.

Dacă sunteți un Master Trucker dar tot nu puteți vedea vehiculele Patreon în joc, vă rugăm să verificați acest articol sau intrați pe Serverul de Discord pentru ajutor.

Sub vehiculul meu este un volan?

Puteți vedea un volan ciudat sub vehicul când vă uitați la acesta în meniu. Dacă puneți pe pauză jocul în timp ce conduceți sau mergeți la un dealership de exemplu, veți vedea acest lucru. Nu putem face mare lucru în privința aceasta deoarece vehiculele sunt bazate pe Scout și din cauza limitărilor legate de editarea directă a modelelor, nu putem repara acest lucru. Problema nu apare in joc când conduceți și nu afectează performanțele vehiculelor. Știind că apare doar în meniu, acest lucru este minor iar vehiculele nu sunt afectate.

Pot face curse cu pasageri?

Aceste noi vehicule sunt similare cu actualul Scout prin faptul că pot doar să fie conduse, nu puteți să faceti joburi cu ele sau să luați pasageri. Crearea de joburi compatibile ar fi dificilă deoarece livrările din joc sunt concepute diferit, prin preluarea de trailere, iar cum nu puteți face acest lucru cu unele vehicule, ar fi foarte dificil de implementat. Aceste noi vehicule nu au fost adăugate cu intenția de a crea noi moduri de a livra marfă în joc dar de a adăuga noi vehicule pe care să le conduceți și de care să vă bucurați.


Dacă aveți și alte intrebări nu ezitați să vizitați serverul de Discord și să întrebați în canalul #support - un membru al comunității sau un membru al echipei vă va ajuta.

Apreciem cât mai mult feedback despre acest proiect, sunteti bineveniți să faceți un feedback ticket către Community Management prin sistemul de feedback.

Bucurați-vă de vehicule!