Редуващи се превозни средства - ЧЗВ


Last update: 23 Apr 2022 09:16 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1291Alternating Vehicles


Редуващи се превозни средства - ЧЗВ

С неотдавнашното пускане на първата група редуващи се превозни средства, ние сме наясно с множеството въпроси, които общността има относно тези превозни средства, начина, по който ще работят и как да ги получат. Тази статия има за цел да изчисти всяко объркване и да даде честни отговори на тези въпроси.


Само европейски представителства?

Правилно, дилърите, разположени в Обединеното кралство и други държави с десен волан в ProMods, няма да съдържат редуващите се превозни средства и няма да може да ги закупите от тези места. Това се дължи на това, че повечето превозни средства са само с ляво управление в резултат на тяхното проектиране от SCS Software и следователно не се появяват в шоурумите, където автомобилите с дясно управление са по подразбиране. Обмислихме начин да поправим това, но би било голяма задача да предложим и версии с десен волан на всички превозни средства и считаме за малко ограничение, че Обединеното кралство и страните с десен волан не предлагат тези превозни средства, като се има предвид, че това е малцинство от представителства. В бъдеще, ако се предлагат превозни средства с опции RHD и LHD, потенциално ще можем да внедрим и двете.

Защо интериорите са по подразбиране?

Това е едно от най-честите неща, за които сме забелязали, че общността пита и бихме искали да дадем възможно най-правилния отговор. Преобразуването на тези превозни средства и въвеждането им в работещ, управляем етап, които са сега, е дълга задача и отнема много работа, особено като се има предвид огромният обем превозни средства, които са предоставени за в бъдеще. Създаването на потребителски интериори за всеки е просто невъзможно, тъй като те са едно от най-трудните неща за моделиране в играта, когато се правят правилно, те изискват изключително много работа от нашия Add-on екип. Имайки предвид, че всяко превозно средство е достъпно само за 4 седмици, ние вярваме, че съществуващите интериори на скаута и камионите са повече от приемливи. Други уникални функции като персонализирана физика на двигателя и звуци са някои от нещата, съдържащи тези превозни средства.

Не мога да променя цвета на боята?

Обикновено можете да промените цвета на автомобила. Някои превозни средства може да се предлагат само в един цвят и не могат да бъдат боядисани, както се очакваше по-рано. Това се дължи на самия модел който не поддържа персонализирани бои и следователно е едноцветен, тъй като не сме в състояние да модифицираме SCS модели, не можем да предложим версия с възможност за боядисване.

Само за Euro Truck Simulator 2?

Да, тези превозни средства са достъпни само за Euro Truck Simulator 2 и не могат да се използват в American Truck Simulator. Моделите и информацията за тези превозни средства се съдържат в съответните файлове на играта, така че не можем просто да пренасяме превозните средства, тъй като това ще изисква много работа по преобразуване, която не смятаме за необходима в момента. В бъдеще може да помислим за добавяне на превозни средства за American Truck Simulator (за ATS те биха били уникални), както тези за ETS2, но тъй като сме едва в ранен етап от този проект; превозните средства са само за Euro Truck Simulator 2.

Аз съм патрон, но не мога да използвам патрон автомобила?

Ексклузивното превозно средство за Patron е достъпно само за патрони, абонирани за нивото Tier 3 - Master Trucker. Това е така, защото това е нивото, което отключва различните други предимства по време на игра, като например Patron цветното име и златната монета. Patron автомобилът е друго предимство по време на игра, така че е ограничено до членство в ниво 3, за да остане в съответствие с предимствата, изброени на нашата Patreon страница. Използването на Patreon превозното средство без членство от ниво 3 ще доведе до автоматичен кик от сървъра.

Ако сте Master Trucker и все още не може да откриете Patreon автомобила по време на игра, моля, разгледайте тази статия или се отправете към нашата Discord гилдия за помощ.

Волан под моето превозно средство?

Може да видите странен волан / колона под автомобила, когато го разглеждате в различни менюта по време на игра. Ако паузирате играта си по време на шофиране или отидете в дилършипа например, ще ги забележите. Може да направим малко за това, когато се появяват в менютата, тъй като превозните средства са базирани на Scout и поради ограниченията, свързани с прякото ни редактиране на моделите на превозните средства, не можем да поправим това. Грешката не се появява в играта, когато шофирате и изобщо не влияе върху работата на превозните средства. Като се има предвид, че се появява само в менюто, това е незначително нещо, тъй като превозните средства не са засегнати.

Мога ли да взема пътници?

Тези нови превозни средства са подобни на сегашният Scout по това, че може само да се управляват, не можете да вземете доставка с тях или да ги използвате, за да вземете пътници. Създаването на съвместими работни места би било много трудно, тъй като доставките в играта са проектирани изцяло около доставянето на ремаркета и след като не бихте могли да направите това с някои видове превозни средства, би било трудно да се приложи. Тези нови превозни средства не са добавени с намерението да създадат нов начин за доставянето на товари в играта, а като нови превозни средства за шофиране и наслада.


Ако имате други въпроси, не се колебайте да се насочите към нашия Discord сървър и да ги зададете в канала #support - член на общността или нашия персонал ще се радва да ви помогне.

Ще се радваме на колкото се може повече отзиви за този проект, не се колебайте да създадете тикет за обратна връзка до Community Management в системата за обратна връзка.

Насладете се на превозните средства!