Patreon jutalmak igénylése


Last update: 02 Jul 2021 23:01 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1348A Patreon egy támogatási felület, ahol azok az emberek, akik szeretnék támogatni a TruckersMP-t, havonta egy bizonyos összeggel támogathatják. Ezeket a Patronokat különböző jutalmakkal jutalmazzuk szintüktől függően. Az összes szintet és a szintek jutalmait megtalálod itt.

Amint Patron vagy, össze kell kötnöd fiókjaidat, hogy megkapd a jutalmakat.

Patreon és TruckersMP fiókok összekapcsolása

Ez mindenképpen szükséges, hogy látszódj a Patreon dicsőségfalon. Egy speciális dobozt kapsz a TruckersMP és fórum profilodra, emellett játékbeli jutalmakat is kapsz.

  1. Nyisd meg a TruckersMP beállításokat.
  2. Görgess le és kattints az "Add Patreon" gombra.

ConnectTMPPatreon

  1. Meg fog nyílni a Patreon oldala és kövesd az ott lévő utasításokat, hogy összekapcsolt fiókodat.
  2. Néhány percbe telhet amíg az összes jutalom aktiválva lesz. Ha utána is problémád van, olvasd el a "Gyakori megoldások" szekciót lejjebb.

Patreon és Discord fiók összekapcsolása

Ez mindenképpen szükséges hogy hozzáférést kapj a #patrons csatornához Discord-on és, hogy a többi Patronnal beszélhess.

  1. Kattints ide, hogy hogyan csatlakozz Discord szerverünkre és kapcsold össze fiókjaidat.
  2. Nyisd meg a Patreon profil beállításait.
  3. Kattints a Discord felirat mellett lévő "Connect" gombra.
  4. Néhány percbe telhet amíg megkapod a Patron rangot.

Gyakori megoldások

Hiányzó weboldal vagy Discord jutalmak

Fontos: Ahhoz, hogy Discord jutalmakat kapj, "Fan" vagy "Master Trucker" Patronnak kell lenned! Próbáld szétkapcsolni majd újra összekapcsolni a fiókot. Ezt weboldali jutalmakhoz a TruckersMP beállításaiban tudod megtenni, a hiányzó Discord jutalmakhoz pedig a Patreon beállításaiban. Abban az esetben, ha a fiók összekapcsolása után nem kapsz hibaüzenetet a weboldaltól, próbálj meg egy másik böngészőt és nézd meg, hogy abban működik-e. Másképp próbálj meg kijelentkezni Patreon-ról és weboldalunkról, töröld a sütiket és jelentkezz be újra mindkét oldalra. Ezután próbáld meg újra összekapcsolni a fiókodat.

Hiányzó játékbeli jutalmak

Fontos: Ahhoz, hogy játékbeli jutalmakat kapj, "Master Trucker" Patronnak kell lenned! Saját nevedet nem tudod megnézni magadtól. Abban az esetben, ha nincs arany neved és kitűződ, kövesd az egyel feljebb lévő lépéseket. Ne felejtsd, lehet, hogy a színezett neved ki van kapcsolva. Ezt a /toggle-group (vagy /tg) paranccsal tudod állítani. A játékban egy olyan üzenetet fogsz kapni, ami azt írja, hogy "Your group color is now set to hidden" (A csoportod színe el lett rejtve) vagy "Your group is now set to visible" (A csoportod színe látható lett). Ezt bármikor állíthatod.

Hiányzó fórum jutalmak

Fontos: Ahhoz, hogy fórum jutalmakat kapj, "Fan" vagy "Master Trucker" Patronnak kell lenned! Abban az esetben, ha nincs "Patron" rang a profilodon és a neved nem színezett, azt ajánljuk, hogy jelentkezz ki majd jelentkezz be újra. Ez megoldja a legtöbb problémát.

Ne felejtsd, ha egyedi összeget választasz anélkül, hogy az elérhető szinteket kiválasztottad volna, semmilyen előnyt nem fogsz kapni a támogatásod összegétől függetlenül. Ha egyedi összeggel szeretnél támogatni minket, először válaszd ki az egyik elérhető szintet és utána írd be az egyedi összeget.

Ha még mindig nincs meg egy bizonyos jutalom, ne habozz és küld egy feedback ticket-et a Community Management-nek. Amint lehetséges megpróbáljuk megoldani a problémádat.

Végül, szeretnénk megköszönni támogatásodat! Nagyra értékeljük rajongásod és segítséged.

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover