Patreon rewards claimen


Last update: 10 Jul 2021 14:07 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/604Patreon is een donatieplatform waar mensen die TruckersMP willen steunen maandelijks een bedrag kunnen doneren. Wij bieden deze Patrons verschillende beloningen aan, afhankelijk van hun tier. Alle tiers en hun voordelen kan je hier bekijken.

Zodra je een Patron bent, moet je jouw accounts verbinden om de beloningen te krijgen.

Koppelen van Patreon- en TruckersMP Accounts

Dit is nodig om op de Patreon Wall of Fame te staan. Je krijgt een speciaal veld op je TruckersMP- en Forumprofiel en je ontvangt in-game beloningen.

  1. Open uw TruckersMP instellingen.
  2. Scrol naar beneden en klik op de "Add Patreon" knop.

ConnectTMPPatreon

  1. Er wordt een Patreon-pagina geopend, zorg dat je de instructies voor het koppelen van je account volgt.
  2. Het kan enkele minuten duren voordat alle beloningen geactiveerd zijn. Als je nog steeds problemen ondervindt, lees dan de "Veelvoorkomende Oplossingen" hieronder.

Koppelen van Patreon en Discord Accounts

Dit is vereist om toegang te krijgen tot ons #patrons kanaal op Discord om te chatten met andere Patrons.

  1. Klik hier voor informatie over hoe je jezelf bij onze Discord kan aansluiten en je accounts kan koppelen.
  2. Open je Patreon-profielinstellingen
  3. Klik op de "Connect" knop naast het Discord logo
  4. Het kan een paar minuten duren voordat je de rol van Patron krijgt

Veelvoorkomende Oplossingen

Ontbrekende website of Discord beloningen

Belangrijk: Je moet een "Fan" of "Master Trucker" Patron zijn om Discord beloningen te ontvangen! Probeer de koppeling met je account te verbreken en opnieuw te koppelen. Dit kan gedaan worden in je TruckersMP-instellingen voor website beloningen of in je Patreon-instellingen voor ontbrekende Discord beloningen. In het geval dat je geen foutmelding van de website ontvangt Nadat je hebt geprobeerd je account te koppelen, moet je uitloggen bij Patreon en onze website, je cookies verwijderen en opnieuw inloggen op beide websites. Probeer vervolgens je account te koppelen.

Ontbreken van in-game beloningen

Belangrijk: Je moet een "Master Trucker" Patron zijn om in-game beloningen te ontvangen! Je kan je naam zelf niet zien. Als je geen gouden naam en badge hebt, moet je eerst de bovenstaande stap volgen. Houd er rekening met dat je de kleur van je naam mogelijk hebt uitgeschakeld. Dit kan gedaan worden door het uitvoeren van het /toggle-group (of /tg). Je ziet een bericht in-game met de tekst: "Your group color is now set to hidden" of "Your group is now set to visible". Dit kan op elk moment worden gedaan. Houd er rekening mee dat deze instelling altijd wordt gereset wanneer je de server verlaat.

Ontbreken van Forum beloningen

Belangrijk: Je moet een "Fan" of "Master Trucker" Patron zijn om Forum beloningen te ontvangen! In het geval dat je de "Patron" rol niet op je profile hebt en je naam niet gekleurd is, raden we aan om uit te loggen en opnieuw in te loggen. Dit lost de meeste problemen op.

Houd er alsjeblieft ook rekening mee dat wanneer je een aparte pledge kiest buiten de beschikbare tiers, je geen beloningen zal krijgen onafhankelijk van de grootte van je donatie. Om een eigen hoeveelheid te doneren moet je eerst een van de tiers selecteren en dan je eigen hoeveelheid invoeren.

Als je nog steeds een specifieke beloning niet heeft, aarzel dan niet om een Feedback ticket te sturen naar Community Management. We zullen proberen je probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bedankt voor je steun! We stellen je enthousiasme en hulp zeer op prijs!

Tags

Author

IethaI's avatar

IethaI

I am lethal, but don't worry I am not lethal.
My Trucky VTC Hub Profile