Patreon rewards claimen

Last update: 13 Oct 2019 19:08 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/604Patreon is een donatieplatform waar mensen die TruckersMP willen steunen maandelijks een bedrag kunnen doneren. Wij bieden deze Patrons verschillende beloningen aan, afhankelijk van hun tier. Alle tiers en hun voordelen kan u hier bekijken.

Zodra u een Patron bent, moet u uw accounts verbinden om de beloningen te krijgen.

Koppelen van Patreon- en TruckersMP Accounts

Dit is nodig om op de Patreon Wall of Fame te staan. U krijgt een special veld op uw TruckersMP- en Forumprofiel en u ontvangt in-game beloningen.

  1. Open uw TruckersMP instellingen
  2. Scroll naar beneden en klik op de "Add Patreon" knop

ConnectTMPPatreon

  1. Er wordt een Patreon-pagina geopend, zorg dat u de instructies voor het koppelen van uw account volgt
  2. Het kan enkele minuten duren voordat alle beloningen geactiveerd zijn. Als u nog steeds problemen ondervindt, lees dan de "Veelvoorkomende Oplossingen" hieronder.

Koppelen van Patreon en Discord Accounts

Dit is vereist om toegang te krijgen tot ons #patrons kanaal op Discord om te chatten met andere Patrons

  1. Klik hier voor informatie over hoe u zich bij onze Discord kan aansluiten en uw accounts kan koppelen.
  2. Open uw Patreon-profielinstellingen
  3. Klik op de "Connect" knop naast het Discord logo
  4. Het kan een paar minuten duren voordat u de rol van Patron krijgt

Veelvoorkomende Oplossingen

Ontbrekende website of Discord beloningen

Belangrijk: U moet een "Fan" of "Master Trucker" Patron zijn om Discord beloningen te ontvangen! Probeer de koppeling met uw account te verbreken en opnieuw te koppelen. Dit kan gedaan worden in uw TruckersMP-instellingen voor website beloningen of in uw Patreon-instellingen voor ontbrekende Discord beloningen. In het geval dat u geen foutmelding van de website ontvangt Nadat u heft geprobeerd uw account te koppelen, moet u uitloggen bij Patreon en onze website, uw cookies verwijderen en opnieuw inloggen op beide websites. Probeer vervolgens uw account te koppelen.

Ontbreken van in-game beloningen

Belangrijk: U moet een "Master Trucker" Patron zijn om in-game beloningen te ontvangen! U kan uw naam zelf niet zien. Als u geen gouden naam en badge hebt, moet u eerst de bovenstaande stap volgen. Houd er rekening met dat u de kleur van uw naam mogelijk hebt uitgeschakeld. Dit kan gedaan worden door het uitvoeren van het /toggle-group (of /tg). U ziet een bericht in-game met de tekst: "Your group color is now set to hidden" of "Your group is now set to visible". Dit kan op elk moment worden gedaan. Houd er rekening met dat deze instelling altijd wordt gereset wanneer u de server verlaat.

Ontbreken van Forum beloningen

Belangrijk: U moet een "Fan" of "Master Trucker" Patron zijn om Forum beloningen te ontvangen! In het geval dat u de "Patron" rol niet op uw profile heeft en uw naam niet gekleurd is, raden we u aan om uit te loggen en opnieuw in te loggen. Dit lost de meeste problemen op.

Als u nog steeds een specifieke beloning niet heeft, aarzel dan niet om een Feedback ticket te sturen naar Community Management. We zullen proberen uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bedankt voor uw steun! We stellen uw enthousiasme en hulp zeer op prijs!