Взимане на награди- Patreon

Last update: 14 Oct 2019 15:04 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/602Patreon е дарителска платформа, където хората, които биха искали да подкрепят TruckersMP, могат да даряват месечна сума пари. Ние предлагаме на тези патрони различни награди в зависимост от тяхното ниво. Всички нива и техните предимства са видими тук.

След като сте Patreon, трябва да свържете своите акаунти, за да получите наградите.

Свързване на акаунти на Patreon и TruckersMP

Това е необходимо, за да бъде видимо на стената на славата Patreon. Получавате специална кутия както във вашия профил TruckersMP, така и във вашия профил във форума и получавате печалби по време на игра.

  1. Отворете вашите настройки TruckersMP
  2. Превъртете надолу и кликнете върху бутона „Добавяне/Add на Patreon“

ConnectTMPPatreon

  1. Ще се отвори страница Patreon, не забравяйте да следвате инструкциите за свързване на вашия акаунт
  2. Може да отнеме няколко минути, докато всички награди не бъдат активирани. Ако все още имате проблеми, моля, прочетете "Общи решения" по-долу.

Свързване на акаунти на Patreon и Discord

Това е необходимо, за да получите достъп до нашия #patrons канал на Discord, за да разговаряте с други Patreon-и.

  1. Кликнете тук за информация как да се присъедините към нашата дискорд група и да свържете вашите акаунти
  2. Отворете настройките на профила си Patreon
  3. Кликнете върху бутона „Connect“ до Discord
  4. Може да минат няколко минути, докато получите ролята на „Patron“

Общи решения

Липсва награда за уебсайт или дискорд

Важно: Трябва да сте "Fan" или "Master Trucker", за да получавате награди за дискорд! Опитайте да изключите акаунта си и да го свържете отново. Това може да направите в настройките на TruckersMP за награди на уебсайта или в настройките на Patreon за липсващи награди за Discord. В случай че не получите съобщение за грешка от уебсайта след опит да свържете акаунта си, трябва да излезете от Patreon и нашия уебсайт, изчистете бисквитките си и влезте отново и на двата сайта. След това опитайте отново да свържете акаунта си.

Липсват награди в играта

Важно: Трябва да сте патч "Master Trucker", за да получавате награди в играта! Не можете да видите името си сами. В случай, че нямате златно име и значка, първо трябва да следвате стъпката по-горе. Моля, обърнете внимание, че може да сте деактивирали цвета на името си. Това може да стане чрез изпълнение на командата /toggle-group (или /tg). Ще видите съобщение, в което пише „Цветът на вашата група вече е скрит, Your group color is now set to hidden“ или „Вашата група вече е настроена на видима, Your group is now set to visible“. Това може да стане по всяко време. Моля, не забравяйте, че тази настройка винаги ще се нулира, когато напуснете сървъра.

Липсват награди от форума

Важно: Трябва да сте "Fan" или "Master Trucker" патрон, за да получавате награди от форума! В случай че нямате ролята на „Patron“ във вашия профил и името ви не е оцветено, препоръчваме ви да излезете и да влезете отново. Това коригира повечето проблеми.

Ако все още нямате конкретна награда, моля, не се колебайте да изпратите тикет за обратна връзка до Мениджмънта на общността. Ще се опитаме да разрешим проблема ви възможно най-скоро.

В крайна сметка, благодаря за вашата подкрепа! Ние наистина оценяваме вашия ентусиазъм и помощ.

Author

Samito_BG

Feel free to message me if you have any questions at any time! 🚔 GM TR