Взимане на награди- Patreon


Last update: 03 Jul 2021 21:22 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/602Patreon е дарителска платформа, с помощта на която хората, които искат да подкрепят TruckersMP, могат да го направят чрез даряване на месечна сума пари. Ние предлагаме на тези Патрони различни награди в зависимост от тяхното ниво. Всички нива и техните предимства са видими тук.

След като станете Патрон, трябва да свържете своите акаунти, за да получите наградите.

Свързване на Patreon и TruckersMP акаунти

Това е необходимо, за да бъдете видими на Patreon стената на славата. Получавате специален прозорец както във вашия TruckersMP профил, така и във вашия форум профил, също така получавате предимства по време на игра.

  1. Отворете вашите TruckersMP настройки
  2. Превъртете надолу и кликнете върху бутона „Add Patreon“

ConnectTMPPatreon

  1. Ще се отвори Patreon страница, не забравяйте да следвате инструкциите за свързване на вашия акаунт
  2. Може да отнеме няколко минути, докато всички награди бъдат активирани. Ако все още имате проблеми, моля, прочетете "Общи решения" по-долу.

Свързване на Patreon и Discord акаунти

Това е необходимо, за да получите достъп до нашия #patrons канал в Discord - за да комуникирате с останалите Патрони.

  1. Кликнете тук за информация относно как да се присъедините към нашата дискорд група и да свържете вашите акаунти
  2. Отворете настройките на Patreon профила си
  3. Кликнете върху бутона „Connect“ до Discord надписа
  4. Може да минат няколко минути, докато получите Patron ролята

Общи решения

Липсват награди в уебсайта или Discord

Важно: Трябва да сте "Fan" или "Master Trucker", за да получавате награди за дискорд! Опитайте да излезете от акаунта си и да го свържете отново. Това може да направите в TruckersMP настройките - за награди в уебсайта или в Patreon настройките за липсващи Discord награди. В случай че не получавате съобщение за грешка от уебсайта след опит да свържете акаунта си, трябва да опитате друг браузър и да проверите дали работи. В противен случай опитайте да излезете от Patreon и нашия уебсайт, изчистете бисквитките си и се впишете отново в двата сайта. След това опитайте отново да свържете акаунта си.

Липсват награди в играта

Важно: Трябва да сте "Master Trucker", за да получавате награди в играта! Не може да видите името си сами. В случай, че нямате златно име и значка, първо трябва да следвате стъпката по-горе. Моля, обърнете внимание, че може да сте деактивирали цвета на името си. Това може да стане чрез изпълнение на командата /toggle-group (или/tg). Ще видите съобщение, в което пише „Your group color is now set to hidden“ или „Your group is now set to visible“. Това може да стане по всяко време. Моля, не забравяйте, че тази настройка винаги ще се нулира, когато напуснете сървъра.

Липсват награди във форума

Важно: Трябва да сте "Fan" или "Master Trucker", за да получавате награди във форума! В случай че нямате „Patron“ ролята във вашия профил и името ви не е оцветено, препоръчваме ви да излезете и да влезете отново. Това решава повечето проблеми.

Моля, имайте предвид, че ако изберете персонализирана сума извън наличните нива, няма да получавате никакви предимства, независимо от сумата на дарението. За да дарите персонализирана сума, първо трябва да изберете едно от наличните нива и след това да въведете вашата персонализирана сума.

Ако все още нямате конкретна награда, моля, не се колебайте да изпратите тикет за обратна връзка до Community Management. Ще се опитаме да разрешим проблема ви възможно най-скоро.

В крайна сметка, благодарим за вашата подкрепа! Ние наистина оценяваме вашата помощ и ентусиазъм.