Revendicarea Recompenselor de la Patreon


Last update: 07 Aug 14:24 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/600Patreon este o platformă de donare, unde oamenii care vor să ajute TruckersMP pot dona lunar o anumită sumă de bani. Iar noi oferim aceste premii diferite pentru Patroni, depinzând de nivelul lor. Puteți vedea toate nivelele și avantajele lor aici.

O dată ce ești un Patron, trebuie să îți conectezi conturile pentru a primi recompensele.

Legarea contului de Patreon cu cel de TruckersMP

Acest pas este necesar pentru ca tu să poți fi vizibil pe Panoul de Faimă al Patreon-ului. De unde primești o căsuță specială pe profilul tău de TruckersMP, pe profilul tău de pe forum și avantaje în joc.

  1. Deschideți setările TruckersMP de la profil.
  2. Dă scroll în jos și dă click pe butonul "Add Patreon".

ConnectTMPPatreon

  1. După ce pagina de Patreon se deschide, fii sigur că urmezi instrucțiunile pentru a te conecta la contul tău
  2. Poate dura câteva minute până când se vor activa toate recompensele. Dacă încă întâmpini probleme, citiți vă rog "Soluțiile Comune" de mai jos.

Legarea contului de Patreon de cel de Discord

Acest pas este necesar pentru a avea acces la canalul #patrons de pe Discord, pentru a vorbi cu ceilalți Patroni.

  1. Apasă aici pentru informații despre cum să vă alăturați serverului nostru de Discord, și pentru a vă conecta conturile.
  2. Deschideți setările profilului de Patreon
  3. Dă click pe butonul de "Connect" de lângă căsuța de Discord.
  4. Poate dura ceva timp până când vei primi rolul de Patron.

Soluții Comune

Lipsesc recompense de pe website sau de pe Discord

Important: Trebuie să fi neapărat un "Fan" sau un "Master Trucker" pentru a primi recompensele de pe Discord. Încearcă să te deconectezi și să te conectezi la loc. Poți face acest lucru mergând la setările TruckersMP pentru recompensele de pe website sau la setările de pe Patreon pentru recompensele ce lipsesc de pe Discord. În cazul în care nu primești nici o eroare de la website după ce ai încercat să te conectezi cu contul tău, trebuie să te deconectezi de pe Patreon și de pe website, să îți cureți cookie-urile și să te conectezi pe ambele site-uri din nou. Apoi încearcă să te conectezi pe cont din nou.

Lipsesc recompensele din joc

Important: Trebuie să fi neapărat un Patron de tip "Master Trucker" pentru a primi recompense in joc! Nu îți poți vedea numele singur. În cazul în care nu ai un nume auriu și o insignă, trebuie să încerci pasul de mai sus mai întâi. Te rog notează faptul că poți avea culoarea numelui dezactivată. O poți aduce înapoi folosind comanda /toogle-group. Vei vedea un mesaj în joc care spune "Your group color is now set to hidden" sau "Your group is now set to visible". Poți face asta oricând. Ține minte că această setare se va reseta mereu când ieși de pe server.

Lipsirea recompenselor de pe forum

Important: Trebuie să fi neapărat un Patron de tip "Fan" sau "Master Trucker" pentru a primi recompense pe forum! În cazul în care nu ai rolul de "Patron" pe profilul tău și numele tău nu este colorat, îți recomandăm să te deconectezi și să te conectezi iar. Această acțiune rezolvă cele mai multe probleme.

Vă rugăm să rețineți faptul că selectarea unei sume customizate în afara celor menționate în grade, nu veți primi nici un beneficiu oricât ar fi valoarea donației. Pentru a dona o anumită sumă, trebuie să selectați prima dată un grad valabil după care să introduceți suma dorită.

Dacă încă nu ai nici o recompensă specifică, nu ezitați să trimiteți un ticket feedback către Community Management. Vom încerca să vă rezolvăm problema cât de curând posibil.

Pe lângă toate acestea, vă mulțumim pentru suport! Chiar vă apreciem entuziasmul și ajutorul pe care ni-l dați.

Tags

Author

InvisibleRaptor's avatar

InvisibleRaptor

SeniorTranslationManager

Ex Translation Manager - 18.08.2019