Innkreve Patreon belønninger


Last update: 07 Aug 14:26 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1375Patreon er en donasjonsplattform der folk som ønsker å støtte TruckersMP kan donere en månedlig sum penger. Vi tilbyr disse Patronene forskjellige belønninger avhengig av nivået. Alle nivåer og fordelene deres er synlige her.

Når du er en Patron, må du koble til kontoene dine for å få belønningene.

Koble sammen Patreon og TruckersMP-kontoer

Dette kreves for å være synlig på vår Patreon Wall of Fame. Du får en spesiell boks på både TruckersMP-profilen din og på forum profilen din, og mottar fordeler i spillet.

  1. Åpne dine TruckersMP innstillinger
  2. Bla ned og klikk på "Add Patreon" knappen

ConnectTMPPatreon

  1. En Patreon-side åpnes. Følg instruksjonene for å koble til kontoen din
  2. Det kan ta noen minutter før alle belønningene er aktivert. Hvis du fremdeles har problemer, kan du lese "Vanlige løsninger" nedenfor.

Koble sammen Patreon og Discord-kontoer

Dette kreves for å få tilgang til #patrons kanalen vår på Discord for å chatte med andre Patrons.

  1. Klikk her for informasjon om hvordan du kan joine vår Discord og koble sammen brukerne dine.
  2. Åpne dine Patreon profilinnstillinger
  3. Klikk på "Connect" knappen ved siden av Discord-etiketten
  4. Det kan ta noen minutter før du får din Patron rolle

Vanlige Løsninger

Manglende nettsted eller Discord belønninger

Viktig: Du må være en "Fan" eller "Master Trucker" for å motta Discord-belønninger! Prøv å koble fra kontoen din og koble den til igjen. Dette kan gjøres i dine TruckersMP innstillinger for nettstedsbelønninger eller i dine Patreon innstillinger for manglende Discord belønninger. Hvis du ikke mottar noen feilmelding fra nettstedet etter å ha prøvd å koble til kontoen din, bør du prøve en annen nettleser og sjekke om den fungerer. Prøv ellers å logge av fra Patreon og nettstedet vårt, fjern informasjonskapslene dine og logg inn på begge sidene igjen. Prøv deretter å koble til kontoen din igjen.

Manglende in-game belønninger

Viktig: Du må være en "Master Trucker" Patron for å motta belønninger i spillet! Du kan ikke se navnet ditt selv. Hvis du ikke har et gyldent navn og merke, bør du følge trinnet ovenfor først. Vær oppmerksom på at du kan ha deaktivert fargen på navnet ditt. Dette kan gjøres ved å utføre /toggle-group kommandoene. Du vil se en melding in-game som sier "Your group color is now set to hidden" eller "Your group is now set to visible". Dette kan gjøres når som helst.

Manglende forum belønninger

Viktig: Du må være en "Fan" eller "Master Trucker" for å motta forumbelønninger! Hvis du ikke har rollen som "Patron" på profilen din og navnet ditt ikke er farget, anbefaler vi at du logger av og logger på igjen. Dette løser de fleste problemer.

Vær også oppmerksom på at hvis du velger en tilpasset sum i måneden utenfor tilgjengelige nivåer, vil du ikke motta fordeler uavhengig av donasjonsbeløpet. For å donere et tilpasset beløp, må du først velge et av de tilgjengelige nivåene og deretter oppgi det tilpassede beløpet.

Hvis du fremdeles ikke har en spesifikk belønning, ikke nøl med å sende inn en tilbakemelding til Community Management. Vi vil prøve å løse problemet ditt så snart som mulig

Etter alt dette, takk for støtten! Vi setter stor pris på din entusiasme og hjelp.