Endringslogg for Regler


Last update: 23 Aug 23:15 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1380Av og til må vi gjøre endringer i de offisielle TruckersMP reglene. Noen eksisterende regler må kanskje fjernes, noen regler må kanskje legges til, og noen regler kan trenge mindre justeringer for å forbedre klarheten. Mens de siste endringene alltid vises øverst på TruckersMP Reglene, er ikke detaljene og årsakene bak endringene alltid like forståelsesfull. Derfor har vi laget denne artikkelen for å logge regeloppdateringer mer detaljert, slik at vi kan være så gjennomsiktige som mulig med samfunnet om hvorfor en endring er gjort.

Hvis du har spørsmål om TruckersMP reglene, er du velkommen til å kontakte oss via feedback systemet for avklaring.


Juli 2021

Ingen dobbel/trippel trailer sone i Kirkenes (ProMods)

Etter mange komplikasjoner med trafikk i Kirkenes-steinbruddet og områdene rundt ble det besluttet å begrense bruken av dobbel og trippel trailer til alle andre steder enn Kirkenes området. Vi håper at dette kan bidra til å redusere trafikken i dette området og gjøre det litt lettere å pendle. Foreløpig er det ingen planer om å utvide dette til andre områder, for eksempel C-D-veien
Bare selve steinbruddveien er berørt. Du kan se en advarsel i ingame-chatten som informerer deg om området når du er i nærheten.
zone map

Convoyer i høyt befolkede områder

Du husker kanskje at definisjonen av høyt befolkede områder ble nevnt i regel §2.4, men dette er nå flyttet til regel §2 for å gjøre dette lettere å forstå. Det er nå klart angitt når områder regnes som "høyt befolkede". I tillegg ble convoybegrensninger nevnt i regel §2.6, men de var ganske vage. Vi har forbedret definisjonen av det som regnes som en convoy og har etablert områder der convoyer er forbudt.
Vi vil markere at dette ikke er i et forsøk på å begrense convoyer enda mer, ettersom ingenting virkelig har endret seg, men det er nå blitt mye lettere å forstå. Vær også oppmerksom på at du nå kan organisere convoyer til og fra et hvilket som helst område, med unntak av de som er nevnt i regel §2.6 når de er svært befolkede.

Små Endringer

 • §2.4 & §5.2 - Omformulert for klarhet.
 • §5.1 - Lagt til dobbel/trippel trailere.
 • §5.3 - Fremhever bruken av appeal systemet.

Mai 2021

Omarbeidet regel §1.5 - Upassende språkbruk, kommunikasjon og etterligning av noe slag

I løpet av de siste årene har regel §1.5 blitt en av de største reglene og har blitt revidert flere ganger med forskjellig innhold og formater. Med denne oppdateringen vil vi gjøre det lettere for alle å forstå hva denne regelen handler om. Derfor har vi delt regel §1.5 i tre regler:

 • §1.5 - Upassende språkbruk
 • §1.6 - Etterligning av noe slag
 • §1.7 - Upassende innhold

Som et resultat av denne endringen, har regel §1.6 - Lov og piratkopiering, §1.7 - Backseat moderasjon, §1.8 - Opphisselse og §1.9 - Uklarhet blitt endret til §1.8, §1.9, §1.10 og §1.11 henholdsvis.

Blinkende bilder/GIFs

GIFs er populære i informasjonsfeltene til flere Virtual Trucking Companies og profilbioer. De kan være et fint tillegg, men kan lett misbrukes.
Personer med lysfølsom epilepsi eller lignende kan bli påvirket, og derfor må vi begrense bruken av slikt innhold.
Med denne regeloppdateringen begrenset vi bruken av GIFs til ikke-blinkende innhold som dekker hele tjenesten (§1.7). TruckersMP staff skjønner om en GIF teller som blinkende eller ikke. Nå som dette er en tjenesteomfattende regel, fjernet vi det fra forumreglene (§4.2).

Endringer i rapportering på nettsiden

Nettrapportsystemet er en av våre mest populære nettstedfunksjoner, og med hver oppdatering prøver vi å forbedre tilgjengeligheten for å gjøre opplevelsen din så optimalisert som mulig. Regel §1.4 - Rapportering av brukere dekker de viktigste retningslinjene du må følge når du bruker nettrapportsystemet. Vi har skrevet om deler av det for å gjøre det lettere å forstå. For å forbedre effektiviteten og arbeidsflyten til våre moderation staff, må nettrapporter med bevis lengre enn 2 minutter inneholde et tidsstempel for regelbruddet, en endring fra de forrige 5 minuttene.

Små Endringer

 • §2 - Avklart at “trafikkregler” (regler markert med en stjerne (*)) ikke gjelder i No Collision Zones
 • §4.1 - Avklart at maks filstørrelse på bilder ikke inkluderer eksterne filer
 • §4.5 - Flyttet forumstraff systemet fra et foruminnlegg til våre regler
 • §5.1 - Auto kick for frontlys justert til 21:00 (9 PM) - 05:00 (5 AM)
 • §2.6, §2.8, §3, §4, §4.3, §5.4, §5.7 - Endret for å være grammatisk korrekt

Fulle regler: https://truckersmp.com/kb/1372

Tags

Author