TruckersMP Streamer Guide


Last update: 21 Sep 2021 12:20 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1403Vi er glade for å se at du er interessert i å dele vår modifikasjon med samfunnet ditt. På TruckersMP setter vi pris på våre streamere, og vi forstår hvor vanskelig det noen ganger kan være å drive og administrere ditt eget fellesskap. Denne artikkelen kan svare på noen av spørsmålene dine og forberede deg på din første TruckersMP stream.

Innhold

  • Hva er TruckersMP?
  • Råd for streamere
  • Organisere en event for ditt fellesskap
  • Offisielle eventer
  • Moderasjon
  • Bli med oss som en offisiell streamer eller Community Contributor

Hva er TruckersMP?

TruckersMP er en fellesskapslaget flerspillermodifikasjon for Euro Truck Simulator 2 og American Truck Simulator. TruckersMP er gratis for alle som eier et av spillene ovenfor på Steam.

På våre MMO servere kan du kjøre hvor du vil - alene, sammen med andre streamere eller venner. Vi støtter nesten alle DLC'ene for ETS2 og ATS (finn ut mer).


Råd for streamere

Streame TruckersMP med mange seere kan ha sin risiko. Alle seerne dine som også eier spillet kan bli med på samme server som deg og finne deg. Selv om dette kan være veldig bra for interaksjon med seerne, kan noen misbruke det.
Våre Simulation Servere har kollisjoner mellom spillere. Dette betyr at hvis en troller vil krasje i deg, kan de det. Du må kanskje teleportere til en bensinstasjon, laste inn en save eller til og med avbryte din nåværende jobb.
Å krasje i andre brukere er i strid med våre regler, men vi kan ikke tilby live moderasjon eller spesialbehandling for streamere, dessverre. Hvis du blir trollet ofte, anbefaler vi at du slutter å spille på "Simulation" servere.
Derfor tilbyr vi også Arcade servere som et alternativ til våre "Simulation" servere som fjerner noen av våre kjørebaserte regler og har ingen kollisjoner mellom brukerne.

CB radioen er en kommunikasjonsmetode på våre servere, og ved å bruke X tasten kan du snakke med andre på en spesifisert kanal. Vær oppmerksom på at enhver fornærmelse eller stygt språk kan høres på streamen hvis den er aktivert. Du bør være forsiktig når du bruker CB radioen. Du kan også slå av CB radioen ved enten å samhandle med selve radioen eller bruke "/channel 0" i chatten i spillet, for å unngå at upassende språk, musikk eller bare tilfeldige samtaler blir hørt på livestreamen din. Vi anbefaler at du slår av CB radioen i høyt befolkede områder, eller bytter til en roligere kanal


Organisere en event for ditt fellesskap

Vi forstår at for streamere kan det å være i stand til å holde arrangementer for fellesskapet ditt, være nøkkelen til å tilby en sjanse for interaksjon og engasjement. Derfor kan du bruke Event Systemet til å organisere og publisere arrangementer som fellesskapet ditt kan registrere seg på. Videre, hvis du kan få en relativ stor mengde påmeldinger, kan du deretter bruke Event siden du oppretter for å forhåpentligvis få en hendelsesserver (finn ut mer). Dette vil gi deg en server i en tildelt tidsperiode for å kjøre arrangementet ditt, og tillate at fellesskapet ditt får oppleve arrangementet på en ordentlig måte uten andre personer.
Hvis du bare vil kjøre med fellesskapet ditt, kan du gjøre det uten behov for en event server. Etter vår erfaring anbefaler vi deg å bruke en mindre befolket server eller Arcade server hvis du forventer mer enn 30 spillere, da det kan bli befolket raskt.


Offisielle eventer

TruckersMP Event Team hjelper til med å organisere en rekke offisielle arrangementer som spillere kan delta på. Dette kan variere fra convoyer til større arrangement som Real Operations. Våre offisielle arrangementer blir kunngjort for samfunnet via sosiale medier og på nettstedet vårt, slik at informasjonen er tilgjengelig på forhånd. Du kan også diskutere den kommende hendelsen på vår Discord -server. Vi ønsker streamere velkommen til å følge med på våre offisielle arrangementer og streame dem, slik at det når ut til en større mengde personer! Du vil oppleve et bredt utvalg av ruter. Du får en uforglemmelig opplevelse takket vårt Event Team. Det er en flott mulighet til å hilse på andre spillere og oppleve en av mange ting TruckersMP har å tilby.

Hvis du har spørsmål angående offisielle arrangementer, kan du kontakte Event Management via feedback systemet.
Men hvis du har mye tid og vil se hundrevis av spillere forlate en by, er du mer enn velkommen til å vente. Våre offisielle arrangementer har vanligvis ingen spesifikk avgangstid.


Moderasjon

TruckersMP modereres av et team av frivillige som kan gjenkjennes med et rødt navn i chatten i spillet. Det er ikke mulig å bestille eller be om en Game Moderator for streamen din. Mens du spiller på TruckersMP nettverket, vil du sannsynligvis støte på spillere som kan bryte reglene på bestemte tidspunkt. Mens du streamer, er ikke måten du rapporterer en bruker på noe annerledes. Du kan bruke de riktige systemene for å rapportere regelbrytere.
Bare fordi du streamer betyr det ikke at du er unntatt fra våre regler, uansett hvor mange seere og/eller følgere du har. Mens du streamer, vil andre spillere kanskje være med på en convoy; Det er verdt å nevne at mens du streamer og oppfordrer seerne dine til å bli med, leder du convoyen. Pass opp for regel "§2.6 - Inappropriate Convoy Management / Car Abuse”" om du styrer convoyen på en "simulation" server. Denne regelen spesifiserer at du ikke har lov til å lede en convoy inn i befolkede områder med vilje. Dette kan omfatte (men er ikke begrenset til) Calais, Duisburg, Calais-Duisburg road eller omkringliggende områder. Teamet vårt kan be deg om å forlate området med convoyen din. Du kan kjenne dem igjen med et rødt navn i chatten i spillet.


Bli med oss som en offisiell streamer eller Community Contributor

TruckersMP har også et Community Contributor program, noe du kanskje er interessert i om du streamer på TruckersMP jevnlig. Du kan finne ut mer om det her.

Vi har også et dedikert streaming team på TruckersMP! De hjelper til med å tilby streams på vår egen Twitch kanal. Om du er interessert i å bli en Official Streamer, kan du se opp for kommende rekrutteringer og søke her.


Nyttige ressurser:

Hvis du fortsatt har spørsmål angående TruckersMP, kan du kontakte Community Management her. Vi svarer vanligvis innen 1-2 dager.


Takk for interessen!