TruckersMP Стриймър ръководство


Last update: 17 Jun 2021 14:44 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1238Щастливи сме да видим, че се интересувате от споделянето на нашата модификация с вашата общност. В TruckersMP оценяме нашите стриймъри и знаем колко трудно може да бъде понякога да управлявате собствената си общност. Тази статия от базата знания може да отговори на някои от вашите въпроси и да ви подготви за първия ви TruckersMP стрийм.

Съдържание

  • Какво е TruckersMP?
  • Съвети за стриймъри
  • Организиране на събитие за вашата общност
  • Официални събития
  • Модерация
  • Присъединете се към нас като официален стриймър или Community Contributor

Какво е TruckersMP?

TruckersMP е направена от общността мултиплейър модификация за Euro Truck Simulator 2 и American Truck Simulator. TruckersMP е безплатен за всички, които притежават една от горните игри в Steam. В нашите MMO сървъри може да шофирате, където пожелаете - сами, с други стриймъри, или с вашата общност. Поддържаме почти всяко DLC за ETS2 и ATS (разберете повече).


Съвет за стриймъри

Стриймингът на TruckersMP с много зрители може да има своите рискове. Всеки един от вашите зрители, който също притежава играта, може да се присъедини към същия сървър като вас и да ви намери. Въпреки че това може да е много приятно за взаимодействие с общността, някои може да злоупотребяват. В нашите Симулационни сървъри има включени сблъсъци между играчите. Това означава, че ако трол иска да ви блъсне, той може. Може да се наложи да се телепортирате до сервиз, да заредите сейф или дори да отмените текущата си доставка. Блъскането на други потребители е в разрез с нашите правила, но за съжаление ние не можем да предлагаме модерация на живо или специална модерация за стриймъри. Ако често ви тролят, препоръчваме ви да спрете да играете в „Симулационните“ сървъри. Затова ние също разполагаме с Arcade сървъри като алтернатива на нашите „Симулационни“ - сървъри които премахват някои от нашите правила, базирани на шофиране също така няма включени сблъсъци между потребителите.

CB радиото е метод за комуникация в нашите сървъри и с помощта на клавиша ‘X’ може да говорите с други хора по определен канал. Моля, обърнете внимание, че всяка обида или нецензурна дума може да се чуе в потока, ако е активиран, затова трябва да внимавате, когато използвате CB радиото. Може също така да изключите CB радиото, като взаимодействате със самото радио или използвате командата - „/channel 0“ в чата по време на игра, за да избегнете неподходящ език, музика или просто случайни разговори, които да се чуват в потока ви на живо. Препоръчваме ви да изключите CB радиото в оживени зони или да превключите на по-тих канал.


Организиране на събитие за вашата общност

Разбираме, че за стриймърите възможността да провеждате събития, в които вашата общност да се включи, може да бъде ключова за предлагането на шанс за взаимодействие и ангажираност. Следователно може да използвате нашата Система за събития, за да организирате и публикувате събития за вашата общност. Освен това, ако съберете относително количество регистрации, след това може да използвате създадената от вас страница за събития, за да поискате сървър за събития (разберете повече). Това ще ви помогне със сървър за определен период от време, за стартиране на вашето събитие и ще позволи на вашата общност да се събере като такава за събитие, което сте планирали и организирали. Ако просто искате да се поразходите с вашата общност, може да го направите без нужда от сървър за събития. От нашия опит ви препоръчваме да използвате по-малко населен сървър или дори аркаден сървър, ако очаквате повече от 30 играчи, тъй като той може бързо да се заеме.


Официални Събития

TruckersMP Event Team помага да се организират поредица от официални събития, на които потребителите да се присъединят. Това може да варира от конвои до по-мащабни събития като Реални операции. Официалните ни събития се съобщават на общността чрез социални медии и в нашия уебсайт, така че информацията да е достъпна предварително, може също да обсъдите предстоящото събитие в нашия Discord сървър. Приветстваме стриймърите да се присъединят към нашите официални събития и да ги излъчват, за да им се наслади тяхната общност! Ще изпитате голямо разнообразие от маршрути, всички предоставени, благодарение на нашия Event Team. Това е чудесна възможност да срещнете други потребители наоколо и да изпитате едно от многото неща, които TruckersMP може да предложи.

Ако имате въпроси относно официалните събития, моля, свържете се с Event Management чрез системата за обратна връзка. Ако обаче имате много време и бихте искали да покажете стотици играчи, които напускат даден град, повече от добре дошли сте да изчакате. Официалните ни събития обикновено нямат конкретен ред за напускане.


Модерация

TruckersMP се модерира от екип от доброволци, разпознаваеми с червено име в чата по време на игра. Не е възможно да резервирате или заявите Game Moderator за вашия поток. Докато играете в мрежата на TruckersMP, вероятно ще срещнете потребители, които може да нарушават правилата в определени моменти. Докато предавате на живо, начинът, по който докладвате потребител, не се различава и може да използвате подходящите системи, за да докладвате нарушителите. Това, че сте на живо, не означава, че сте освободени от нашите правила, без значение колко зрители и/или последователи имате. Докато предавате на живо, други играчи може да поискат да се присъединят към вас в конвой; Струва си да се спомене, че докато вие стриймърите насърчавате зрителите си да се присъединят, вие насочвате своя конвой към населено място в един от нашите сървъри за „Симулация“, които включват правило „§2.6 - Неправилно водене на конвой / Злоупотреба с пилотни коли”. Това правило посочва, че не ви е позволено да преминавате с конвой през силно населени райони умишлено. Това може да включва (но не се ограничава до) Calais, Duisburg, Calais-Duisburg път или околните райони. Екипът ни от персонала може да ви помоли да напуснете района с вашия конвой. Може да ги разпознаете по червено име в чата по време на игра.


Присъединете се към нас като официален стриймър или community contributor

TruckersMP също така е домакин на Community Contributor програма, която може да е нещо, от което се интересувате, ако редовно предавате TruckersMP. Можете да го направите тук.

Имаме и специален екип за стрийминг тук в TruckersMP! Те помагат да осигурим потоци за нашия собствен канал в Twitch. Ако се интересувате да станете официален стриймър, може да следите за предстоящи набирания на персонал тук и да кандидатствате.


Полезни ресурси:

Ако все още имате въпроси относно TruckersMP, може да се свържете с Community Management тук. Обикновено отговаряме в рамките на 1-2 дни.


Благодарим за проявения интерес!