Ghid pentru Streamerii de pe TruckersMP


Last update: 24 Apr 2022 09:15 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1537Suntem foarte încântați pentru că sunteți interesat în a promova modificarea noastră în comunitate. Aici la TruckersMP, apreciem streamerii noștrii și înțelegem cât de greu poate fi uneori să vă administrați propria comunitate. Acest articol vă poate răspunde la câteva dintre întrebările dumneavoastră și vă poate ajuta de asemenea pentru a pregăti primul stream al dumneavoastră.

Capitole

  • Ce este TruckersMP?
  • Sfaturi pentru streameri
  • Organizarea unui eveniment pentru comunitatea dumneavoastră
  • Evenimentele oficiale
  • Moderarea
  • Alăturați-vă ca Official Streamer sau Community Contributor

Ce este TruckersMP?

TruckersMP este o modificare multiplayer creată de comunitate pentru Euro Truck Simulator 2 și American Truck Simulator. TruckersMP este gratis pentru oricine are cumpărat unul din jocurile menționate anterior.
Pe serverele noastre MMO, puteți să conduceți oriunde doriți - singur, cu alți streameri, sau cu publicul dumneavoastră. Se oferă compatibilitate cu orice DLC pentru ETS2 și ATS (aflați mai multe).


Sfaturi pentru streameri

Transmiterea live de pe TruckersMP cu mulți vizualizatori poate avea riscurile proprii. Orice vizualizator poate intra pe același server și să vă găsească. Acest lucru poate fi foarte frumos pe partea de interacțiune cu comunitatea însă alții pot abuza de acest fapt.
Serverele noastre de Simulation au coliziunile activate între jucători. Asta înseamnă că, dacă un troll dorește să vă șicaneze, o poate face. Ar trebui să vă teleportați la un service, să încărcați o salvare de joc sau chiar să anulați cursa curentă.
Este interzis prin regulile noastre să intrați în coliziune cu alți jucători dar nu putem oferi moderare live sau tratamente speciale pentru streameri, din păcate. Dacă sunteți șicanat des, vă recomandăm să nu vă mai jucați pe serverele de “Simulation”.
În plus, oferim servere Arcade ca o alternativă la serverele “Simulation” care elimină o parte din regulile noastre de condus și nu au coliziunile activate între utilizatori.

Stația radio este o metodă eficientă de a comunica pe serverele noastre iar utilizând tasta ‘X’ puteți comunica cu alți utilizatori pe canalul selectat. Vă rugăm să rețineți că orice insultă sau expresie vulgară poate fi auzită pe stream dacă aveți activat radioul, astfel că ar trebui să aveți grijă când îl folosiți. Puteți de asemenea dezactiva radioul interacționând cu acesta sau folosint comanda “/channel 0” în chat-ul de pe joc, pentru a evita limbajul inadecvat, muzica sau orice altă conversație care poate fi auzită pe live-ul dumneavoastră. Vă recomandăm să dezactivați stația radio în zonele aglomerate sau să schimbați pe un canal mai liniștit.


Organizarea unui eveniment pentru comunitatea dumneavoastră

Înțelegem că, pentru streameri, este important să poată susțină evenimente pentru comunitatea acestora, oferind o șansă publicului de a interacționa. Astfel puteți folosi Sistemul de Evenimente pentru a organiza și a publica evenimente pentru comunitatea dumneavoastră. În plus, dacă obțineți un număr destul de înregistrăro, puteți folosi pagina de evenimente pentru a obține un server de evenimente (aflați mai multe). Astfel puteți obține un server pentru o anumită perioadă de timp ca să vă desfășurați evenimentul și să permiteți comunității dumneavoastră să se întrunească la evenimentul organizat și planificat de dumneavoastră.
Dacă doar doriți să faceți o cursă de plăcere cu publicul, o puteți face fără să aveți nevoie de un Server de Evenimente. Din propria experiență, vă recomandăm să folosiți un server mai liver sau chiar unul Arcade dacă vă așteptați să aveți mai mulți de 30 de participanți căci se poate aglomera rapid.


Evenimentele Oficiale

Echipa de Evenimente a TruckersMP poate ajuta la organizarea de evenimente oficiale pentru utilizatori. Asta înseamnă că se pot crea convoaie sau evenimente de amploare precum Real Operations. Evenimentele noastre oficiale sunt anunțate în comunitate prin mijloacele noastre de social media sau pe site-ul nostru, puteți de asemenea să discutați despre acestea pe serverul de Discord. Streamerii sunt bineveniți să participe la evenimentele noastre oficiale și să le transmită comunității lor! Vă veți bucura de o mare varietate de trasee, toate fiind furnizate de Echipa noastră de Evenimente. Este o mare oportunitate de a vedea și alți utilizatori și de asemenea să vă bucurați de unul din multele lucruri pe care TruckersMP le are de oferit.

Dacă aveți orice întrebare despre evenimentele oficiale, vă rugăm să le adresați prin sistemul de feedback.
Totuși, dacă aveți mai mult timp la dispoziție și ați dori să prezentați cum, sute de jucători părăsesc orașul, sunteți binevenit să așteptați și să filmați asta. Evenimentele noastre oficiale nu au o ordine anume de plecare.


Moderarea

TruckersMP este moderat de o echipă de voluntari ce pot fi recunoscuți prin numele lor roșu din chat. Nu este posibil să cereți un Game Moderator pentru streamul dumneavoastră. În timp ce vă jucați pe rețeaua TruckersMP, este posibil să vedeți utilizatori care pot încălca anumite reguli de circulație. În timp ce transmiteți live, metoda prin care îi puteți raporta este aceeași și trebuie să folosiți sistemele corespunzătoare pentru a-i reclama.
Doar pentru că sunteți un streamer nu înseamnă că nu mai trebuie să țineți cont de reguli, indiferent de câți vizualizatori sau urmăritori aveți. În timp ce transmiteți live, alți jucători ar dori să vă alăturați unui convoi; Este de menționat faptul că, în timp ce transmiteți, și încurajați alți jucători să vi se alăture, dacă vă ghidați urmăritorii/vizualizatorii într-o zonă aglomerată pe unul din serverele noastre de “Simulation”, încălcați regula “§2.6 - Inappropriate Convoy Management / Car Abuse”. Această regulă precizează că nu puteți merge cu un convoi în mod intenționat în zone aglomerate. Acestea pot fi zone precum (însă nu limitate la) Calais, Duisburg, drumul Calais-Duisburg, sau zonele învecinate. Echipa noastră vă poate cere să părăsiți zona cu convoiul dumneavoastră. Îi puteți recunoaște prin numele lor roșu din chat.


Alăturați-vă ca Official Streamer sau Community Contributor

TruckersMP are de asemenea un program de Community Contributor care v-ar putea interesa dacă faceți streaming în mod regulat pe TruckersMP. Puteți să vedeți și aici.

De asemenea, avem și noi o echipă de streameri dedicați la TruckersMP! Aceștia ne ajută să furnizăm transmisii live pe canalul de Twitch. Dacă sunteți interesat în a deveni Official Streamer, puteți să urmăriți sesiunile de recrutări aici și să aplicați.


Resurse de ajutor:

Dacă încă aveți întrebări despre TruckersMP, puteți contacta Managementul de Comunitate aici. De obicei răspundem în 1-2 zile.


Vă mulțumim pentru interesul acordat!