Merchandise Voorwaarden & Veelgestelde Vragen


Last update: 10 Apr 2022 00:16 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1441Mis je een mok voor je koffie 's ochtends, een poster voor je slaapkamer, of een trui voor ...uhm, je kledingkast? We hebben een wijde variëteit aan ontwerpen en producten gerelateerd aan TruckersMP. Check het hier!
https://truckersmp.sellfy.store/

Producten

Er zijn drie soorten producten beschikbaar in onze winkel!

 • Standaard Producten
  Deze producten hebben het TruckersMP logo of onze mascotte, Haulie, en zijn het hele jaar beschikbaar.

 • Seizoensproducten
  Om de zo veel maanden worden onze seizoensproducten vervangen door nieuwe. Sommige van deze producten kunnen speciale ontwerpen van het huidige seizoen hebben, of van een aankomend evenement.

 • Speciale Producten
  Ben je een Patreon Supporter, Community Contributor, Partner, of Staflid? Dan heb je misschien toegang tot deze zeldzame producten! Houd een oogje in het zeil voor een aankondiging hierover.

Algemene Voorwaarden

Wanneer je een product in onze winkel bestelt, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 • Ieder product wordt geprint op het moment dat het besteld wordt. Het is niet mogelijk een product te retourneren.
 • Als een Print-On-Demand product beschadigd is tijdens de bezorging, kun je waarschijnlijk via ons je geld terug krijgen - neem contact met ons op. Mocht dat niet zo zijn, dan moet je contact opnemen met de bezorgservice.
 • De TruckersMP Algemene Voorwaarden gelden.

Maten gids

Check graag dit artikel voor een gids over de maten van Print-On-Demand producten.

Bezorging

Als je een seizoens- of speciaal product besteld hebt, kan het zo zijn dat productie en bezorging van het product op een later punt beginnen. Dit zal aangegeven worden in de beschrijving van het product.

Als je een Print-On-Demand product besteld hebt, zal de bezorgtijd als volgens zijn:

 • Europa: 4-11 werkdagen
 • Verenigde Staten: 5-11 werkdagen
 • Canada: 8-17 werkdagen
 • Internationaal: 7-27 werkdagen

Als je een Print-On-Demand product tijdens een vakantieperiode bestelt, check graag dit artikel voor meer informatie aangezien de bezorgtijd kan afwijken. Je zou een bevestigingsmail met tracking ID moeten ontvangen wanneer je bestelling verwerkt is.

Vanwege legale- en veiligheidsredenen kunnen geen producten bezorgd worden in Cuba, Iran, de Krim, Syrië, en Noord Korea.
Meer informatie over de bezorging van Print-On-Demand producten is hier te vinden.

Patreon perks

Als Patron kan je mogelijk speciale merchandise of een korting (of beiden!) krijgen.
De Patreon pagina van de winkel is hier te vinden: https://truckersmp.sellfy.store/patreon/
Let erop dat je inlogt met het Patreon account waarmee je TruckersMP ondersteunt.
Het is mogelijk dat er geen actieve Patreon campagnes zijn, of dat je tier in Patreon niet in aanmerking komt voor een bepaald producten. Houd een oogje in het zeil voor posts op sociale media, blog posts, en updates via de Patreon pagina.

Neem contact met ons op

Neem voor algemene vragen en suggesties over onze merchandise graag contact op met Community Management via ons feedback systeem.

Wanneer je contact met ons op wil nemen over je bestelling, gebruik dan ook het bovenstaande feedback systeem, en meld in je bericht het bestelnummer en email adres van de bestelling voor verificatie. Als je geen TruckersMP account hebt, kan je contact opnemen via ons mailadres: [email protected]

Veelgestelde Vragen

Ik heb een factuur nodig!
Je kan je factuur downloaden in de bevestigingspagina of met de link in je bevestigingsmail. Als je geen factuur gekregen hebt, neem dan contact met ons op met je bestelnummer en email adres. We zorgen ervoor dat je er een krijgt :)

Ik heb een probleem met mijn bestelling! / Mijn bestelling is niet bezorgd!
Neem graag contact met ons op met je bestelnummer via de hierboven benoemde methoden.

Wat is Sellfy?
We hebben ervoor gekozen om Sellfy te gebruiken als onze winkel, zodat we geen tientallen uren kwijt zijn aan het ontwikkelen van onze eigen winkel! Het is helemaal veilig in gebruik. Alle betalingen woorden direct beheerd door Stripe en PayPal.

Wat is een “Print-On-Demand” product?
Het merendeel van de producten in onze winkel zijn zogeheten "Print-On-Demand" producten. Wanneer je een van deze producten besteld zal ons printbedrijf Sellfy het item voor jou printen en versturen.
Andere producten kunnen mogelijk geproduceerd en verzonden worden door andere bedrijven wat tot langere levertijden kan leiden. Alle details hierover zullen aangegeven worden op de pagina van het product.

Wat is “Haulie Store”? / Wat is VAT?
Haulie Store is het bedrijf achter TruckersMP en wordt daarom benoemd op je factuur. Voor producten die binnen de Europese Unie geleverd worden, moeten we 15 - 27% belasting (VAT/BTW) aan je bestelkosten toevoegen. De exacte belasting wordt berekend wanneer je jouw land selecteert tijdens het afrekenen.