Termenii și Condițiile pentru Produse & FAQ


Last update: 10 Apr 2022 00:18 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1449Ați dori o cană pentru cafeaua de dimineață, un poster pentru dormitor, un hanorac pentru ...păi, ca să îl purtați? Oferim o varietate mare de design-uri și produse ce au legătură cu TruckersMP. Descoperiți-le aici!
https://truckersmp.sellfy.store/

Produse

Avem trei tipuri de produse disponibile în magazinul nostru!

 • Produse Standard
  Aceste produce conțin logo-ul TruckersMP sau mascota noatră Haulie și sunt disponibile pe tot parcursul anului.

 • Produse de Sezon
  La fiecare câteva luni, produsele noastre sezoniere sunt înlocuite cu altele noi. Acestea pot avea un design special ce are legătură cu anotimpul curent sau cu un eveniment viitor.

 • Produse Speciale
  Sunteți un membru Patreon, Community Contributor, Partner, sau membru al Staff-ului? Puteți avea șansa de a obține acces la câteva din aceste produse rare! Verificați periodic anunțurile.

Termenii și condițiile

Când cumpărați un produs din magazinul nostru, acceptați următorii termeni:

 • Fiecare produs este personalizat printat la momentul realizării comenzii. Nu este posibil ca să returnați un produs.
 • Dacă un produs Print-On-Demand este avariat în timpul livrării, este posibil ca să primiți banii înapoi direct de la noi - doar contactați-ne. În caz contrar, trebuie să contactați compania de livrări.
 • Termenii și condițiile TruckersMP se aplică.

Ghidul de mărimi

Vă rugăm să verificați acest articol pentru ghidul de mărimi al produselor Print-On-Demand.

Livrarea

Dacă ați cumpărat un produs special sau de sezon, producerea și livrarea acelui produs poate începe mai târziu. Acest fapt va fi indicat în descrierea produsului.

Dacă ați comandat un produs Print-On-Demand, ar trebui ca să primiți produsul în intervalul precizat mai jos:

 • Europa: 4-11 zile lucrătoare
 • Statele Unite: 5-11 zile lucrătoare
 • Canada: 8-17 zile lucrătoare
 • Internațional: 7-27 zile lucrătoare

Dacă veți cumpăra un produs Print-On-Demand în timpul unei sărbători, vă rugăm să verificați acest articol pentru mai multe informații căci timpii de livrare pot varia. Ar trebui să primiți un e-mail de confirmare cu un ID de urmărire a comenzii din momentul în care comanda dumneavoastră a fost procesată.

Din motive legale și de securitate, produsele nu pot fi trimise în Cuba, Iran, Crimeea, Siria, sau Coreea de Nord.
Mai multe informații cu privire la livrarea produselor Print-On-Demand se găsesc aici.

Avantajele Patreon

Ca membru Patreon, puteți obține produse speciale sau la un discount (ori chiar amândouă!)
Puteți accesa zona Patreon aici: https://truckersmp.sellfy.store/patreon/
Aveți în vedere să vă conectați cu contul de Patreon ce are activ un angajament pentru TruckersMP.
Este posibil ca să nu fie nici o campanie activă pentru Patrons sau că nivelul angajamentului dumneavoastră nu este eligibil pentru un anumit produs. Aruncați o privire pe paginile noastre de socializare, postările de pe blog și actualizări pe pagina de Patreon.

Contactați-ne

Pentru întrebări generale și sugestii în legătură cu produsele noastră, vă rugăm să contactați Managementul de Comunitate prin sistemul de feedback.

În cazul în care doriți să ne contactați în legătură cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să folosiți sistemul de feedback de mai sus și să includeți numărul comenzii și adresa de e-mail pentru verificare. Dacă nu aveți un cont de TruckersMP, puteți să ne contactați prin e-mail: [email protected]

FAQ

Îmi trebuie o chitanță!
Puteți să descărcați factura dumneavoastră de pe pagina de confirmare sau de pe linkul din e-mailul de confirmare a comenzii. Dacă nu ați primit o factură, vă rugăm să ne contactați cu numărul comenzii și cu adresa de e-mail. Ne vom asigura că veți primi una :)

Am o problemă cu comanda! / Comanda mea nu a sosit!
Vă rugăm să ne contactați, precizând ID-ul comenzii prin metodele menționate mai sus.

Ce este Sellfy?
Decât să petrecem mii de ore ca să ne creăm propriul sistem de magazin, am decis să utilizăm Sellfy ca sistem de magazin pentru produsele noastre! Este complet sigur ca să îl folosiți. Toate comenzile sunt manipulate direct de Stripe și PayPal.

Ce este un produs “Print-On-Demand”?
Cele mai multe produse din magazinul nostru sunt așa-numite “Print-on-Demand”. Din momentul în care comandați unul din aceste produse, compania noastră de printare Sellfy va imprima produsul respectiv doar pentru dumneavoastră și îl va trimite.
Celelalte produse pot fi fabricate și livrate de alte companii care pot avea termene de livrare mai mari. Toate detaliile în legătură cu acest lucru vor fi indicate pe pagina produsului.

Ce înseamnă “Haulie Store”? / Ce este VAT(TVA)?
Haulie Store este compania din spatele TruckersMP astfel că este menționată in factura dumneavoastră. Pentru produsele livrate în interiorul Uniunii Europene, trebuie să percepem taxe de 15% - 27% (VAT) la finalul comenzii. Taxa exactă este calculată în momentul selectării țării dumneavoastră în procesul de check-out.