Merch условия и ЧЗВ


Last update: 10 Apr 2022 00:16 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1442Липсва ли ви чаша за сутрешното ви кафе, плакат за спалнята ви, худи за ...хмм, носене? Нашата стока включва голямо разнообразие от дизайни и продукти, свързани с TruckersMP. Разгледайте това! https://truckersmp.sellfy.store/

Продукти

Имаме три вида продукти, налични в нашия магазин за стоки!

  • Стандартни продукти Тези продукти имат логото на TruckersMP или нашия талисман Haulie и са достъпни през цялата година.

  • Сезонни продукти На всеки няколко месеца нашите сезонни продукти се заменят с нови. Някои от тях може да включват специални дизайни, свързани с текущия сезон или предстоящо събитие.

  • Специални продукти Вие сте Patreon, Community Contributor, партньор или член на персонала? Може да успеете да получите достъп до някои от тези редки продукти! Следете за известие.

Условия

Когато поръчвате продукт в нашия магазин, Вие се съгласявате със следните условия:

  • Всеки продукт се произвежда по поръчка в момента на поръчката. Не е възможно връщането на продукт.
  • Ако Print-On-Demand продукт е повреден по време на доставката, вероятно можете да получите възстановяване на сумата директно от нас - просто се свържете с нас. В противен случай трябва да се свържете с фирмата за доставка.
  • Прилагат се Общите условия на TruckersMP.

Ръководство за размери

Моля, проверете тази статия за ръководството за размери на Print-On-Demand продуктите.

Доставка

Ако сте поръчали сезонен или специален продукт, производството и доставката на продукта може да започне на по-късен етап. Това ще бъде посочено в описанието на продукта.

Ако сте поръчали Print-On-Demand продукт, трябва да получите продуктите си, както е изброено тук:

  • Европа: 4-11 работни дни
  • Съединени щати: 5-11 работни дни
  • Канада: 8-17 работни дни
  • Международно: 7-27 работни дни

Ако поръчате Print-On-Demand продукт по време на празничен сезон, моля, проверете тази статия за повече информация, тъй като сроковете за доставка могат да варират. Трябва да получите имейл за потвърждение с идентификатор за проследяване, след като поръчката ви бъде обработена.

Поради правни причини и причини за безопасност не могат да се доставят продукти до Куба, Иран, Крим, Сирия и Северна Корея. Повече информация относно доставката на Print-On-Demand продукти тук.

Patreon привилегии

Като Patreon може да успеете да получите някаква специална стока или отстъпка (или и двете!) Може да получите достъп до Patreon зоната тук: https://truckersmp.sellfy.store/patreon/ Уверете се, че сте влезли в Patreon акаунта си, който има активен абонамент за TruckersMP Patreon. Възможно е да няма активни кампании за патрони или вашето патрон ниво да не отговаря на условията за определен продукт. Следете за публикации в социалните медии, публикации в блогове и актуализации чрез Patreon страницата.

Свържете се с нас

За общи въпроси и предложения относно нашата стока, моля, свържете се с Community Management чрез нашата система за обратна връзка.

В случай, че искате да се свържете с нас относно вашата поръчка, моля, използвайте системата за обратна връзка по-горе и включете номера на поръчката и имейл адреса си за проверка. Ако нямате акаунт в TruckersMP, можете да се свържете с нас по имейл: [email protected]

ЧЗВ

Имам нужда от фактура! Може да изтеглите фактурата си от страницата за потвърждение или с връзката в имейла за потвърждение. Ако не сте получили фактура, моля свържете се с нас с номера на поръчката и имейл адреса си. Ние ще се погрижим да получите такава :)

Имам проблем с поръчката си! / Поръчката ми не пристигна! Моля, свържете се с нас с идентификатора на вашата поръчка чрез посочените по-горе методи за контакт.

Какво е Sellfy? Вместо да прекарваме десетки часове в разработването на собствена система за магазини, ние решихме да използваме Sellfy като наша система за магазини за стоки! Тя е напълно безопасна за използване от вас. Всички плащания се обработват директно от Stripe и PayPal.

Какво е “Print-On-Demand” продукт? Повечето от продуктите, продавани в нашия магазин за стоки, са така наречените “Print-On-Demand” продукти. След като поръчате един от тези продукти, нашата печатна фирма Sellfy ще произведе артикула само за вас и ще го изпрати. Други продукти могат да се произвеждат и доставят от други компании, което може да доведе до по-дълги срокове за доставка. Всички подробности относно това ще бъдат посочени на страницата на продукта.

Какво е “Haulie Store”? / Какво е VAT? Haulie Store е компанията зад TruckersMP и затова се споменава във вашата фактура. За продукти, доставяни в рамките на Европейския съюз, трябва да начислим 15% - 27% данъци (ДДС) върху вашата поръчка. Точният данък се изчислява, когато изберете вашата страна в процеса на плащане.