Merch Vilkår & FAQ


Last update: 10 Apr 2022 00:17 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1445Mangler du et krus til morgenkaffen, en plakat til soverommet, en hettegenser til ... vel, å ha på deg? Vår merch har et bredt utvalg av design og produkter relatert til TruckersMP. Sjekk det ut!
https://truckersmp.sellfy.store/

Produkter

Vi har tre typer produkter tilgjengelig i butikken vår!

 • Standard Produkter
  Disse produktene har TruckersMP logoen eller vår maskot Haulie og er tilgjengelig hele året.

 • Sesongbestemte Produkter
  Cirka annenhver måned byttes våre sesongprodukter ut med nye. Noen av disse kan ha spesielle design relatert til inneværende sesong eller et kommende arrangement.

 • Spesial Produkter Er du en Patreon, Community Contributor, Partner eller Staff medlem? Du kan kanskje få tilgang til noen av disse sjeldne produktene! Hold øye etter en kunngjøring.

Vilkår

Når du bestiller et produkt i vår butikk, godtar du følgende vilkår:

 • Hvert produkt er skreddersydd på bestillingstidspunktet. Det er ikke mulig å returnere et produkt.
 • Hvis et "Skriv-Ut-På-Forespørsel" produkt blir skadet under frakt, er det sannsynlig at du kan få refusjon direkte fra oss - bare kontakt oss. Ellers må du kontakte leveringsselskapet.
 • Våre TruckersMP Terms of Service gjelder.

Størrelsesguide

Vennligst sjekk ut denne artikkelen for størrelsesguiden for "Skriv-Ut-På-Forespørsel" produkter.

Shipping

Hvis du bestilte et sesong- eller spesialprodukt, kan produksjon og frakt av produktet starte på et senere tidspunkt. Dette vil bli angitt i beskrivelsen av produktet.

Hvis du bestilte et "Skriv-Ut-På-Forespørsel" produkt, bør du motta produktene dine som oppført her:

 • Europa: 4-11 virkedager
 • United States: 5-11 virkedager
 • Canada: 8-17 virkedager
 • Internasjonalt: 7-27 virkedager

Hvis du bestiller et "Skriv-Ut-På-Forespørsel" produkt i løpet av en høytid, vennligst sjekk ut denne artikkelen for mer informasjon, da leveringstidene kan variere. Du bør motta en e-post med bekreftelse som inneholder en sporings-ID når bestillingen din er behandlet.

På grunn av juridiske og sikkerhetsmessige årsaker kan ingen produkter sendes til Cuba, Iran, Crimea, Syria og Nord-Korea.
Mer informasjon om frakt av "Skriv-Ut-På-Forespørsel" produkter finner du her.

Patreon fordeler

Som Patreon kan du kanskje få spesielle varer eller rabatter (eller begge deler!)
Du kan få tilgang til Patreon området her: https://truckersmp.sellfy.store/patreon/
Sørg for å logge på med Patreon kontoen som har et aktivt TruckersMP Patreon-pledge.
Det er mulig at det ikke er noen aktive kampanjer for Patrons eller at pledge-nivået ditt ikke er kvalifisert for et bestemt produkt. Hold øye med innlegg i sosiale medier, blogginnlegg og oppdateringer via Patreon-siden.

Kontakt oss

For generelle spørsmål og forslag angående varene våre, vennligst kontakt Community Management via vårt feedback system.

Hvis du ønsker å kontakte oss angående bestillingen din, kan du også bruke feedback systemet ovenfor og inkludere bestillingsnummeret og e-postadressen for bekreftelse. Hvis du ikke har en TruckersMP konto, kan du kontakte oss via e-post: [email protected]

FAQ

Jeg trenger en faktura!
Du kan laste ned fakturaen din på bekreftelsessiden eller med lenken i e-postbekreftelsen. Hvis du ikke har mottatt en faktura, vennligst kontakt oss med ordrenummer og e-postadresse. Vi vil sørge for at du får en :)

Jeg har et problem med bestillingen min! / Bestillingen min kom ikke!
Vennligst kontakt oss med din bestillings-ID via kontaktmetodene nevnt ovenfor.

Hva er Sellfy?
I stedet for å bruke mange timer på å utvikle vårt eget butikksystem, bestemte vi oss for å bruke Sellfy som vårt butikksystem for merch! Det er helt trygt å bruke for deg. Alle betalinger håndteres direkte av Stripe og PayPal.

Hva er et "Skriv-Ut-På-Forespørsel" produkt?
De fleste av produktene som selges i vår butikk er såkalte "Skriv-Ut-På-Forespørsel" produkter. Når du bestiller et av disse produktene, vil vårt trykkeri Sellfy, skrive ut varen for deg og sende den. Andre produkter kan produseres og sendes av andre selskaper, noe som kan føre til lengre leveringstid. Alle detaljer om dette vil bli angitt på produktsiden.

Hva er “Haulie Store”? / Hva er VAT?
Haulie Store er selskapet bak TruckersMP og er derfor nevnt på din faktura. For produkter som sendes innenfor EU, må vi belaste deg med 15% - 27% skatt (VAT) på toppen av bestillingen din. Den nøyaktige avgiften beregnes når du velger ditt land i betalingsprosessen.