Ajándéktárgyak feltételei és GYIK


Last update: 10 Apr 2022 00:19 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1446Kéne egy bögre a reggeli kávéhoz, egy poszter a szobádba vagy egy pulóver, hogy ...öm, hogy hord? Ajándéktárgyaink között nagy választékban válogathatsz TruckersMP-vel kapcsolatos dizájnokat és termékeket!
https://truckersmp.sellfy.store/

Termékek

Ajándékboltunkban három ajándéktípus van!

 • Normál termékek
  Ezeken a termékeken a TruckersMP logó vagy kabalánk, Haulie van és egész évben elérhetőek.

 • Időszakos termékek
  Néhány havonta időszakos termékeinket felfrissítjük újakkal. Ezeken között lehetnek különleges dizájnok a jelenlegi évszakkal vagy közelgő eseménnyel kapcsolatosan.

 • Különleges termékek
  Patron, Community Contributor, Partner vagy staff vagy? Akkor lehet, megszerezhetsz néhány ritka terméket! Tartsd nyitva a szemed egy bejelentésre.

Feltételek

Amikor a boltunkból terméket rendelsz egyetértesz a következőkkel:

 • Minden termék egyedileg lesz nyomtatva a rendelés leadásakor. Visszaküldés nem lehetséges.
 • Ha egy rendeléskor-nyomtatott terméked megsérül a szállítás alatt, lehetőséged van visszatérítést kérni közvetlen tőlünk, csak lépj velünk kapcsolatba. Más esetben neked kell kapcsolatba lépned a szállítási céggel.
 • A TruckersMP Szolgáltatási Feltételei érvényesek.

Mérettáblázat

A nyomtatott termékek méretéhet olvasd meg ezt a cikket.

Szállítás

Ha időszakos vagy különleges terméket rendeltél, akkor előfordulhat, hogy a gyártás vagy a szállítás később kezdődik meg. Ezt a termék leírásában jelezve lesz.

Ha rendeléskor-nyomtatott terméket rendeltél, akkor a következőkor kell megjönnie:

 • Európa: 4-11 munkanap
 • Egyesült Államok: 5-11 munkanap
 • Nemzetközi: 7-27 munkanap

Ha ünnepek környékén rendeltél rendeléskor-nyomtatott terméket, olvasd el ezt a cikket a szállítási időkkel kapcsolatosan. Amint rendelésed feldolgozásra kerül egy emailt kapsz róla, amiben megtalálod a fuvarkövetési azonosítót.

Jogi és biztonsági okok miatt Kubába, Iránba, Krímbe, Szíriába és Észak-Koreába nem szállítunk.
A rendeléskor-nyomtatott termékek szállításával kapcsolatosan itt találsz több információt.

Patreon jutalmak

Patronként hozzáférésed lehet néhány különleges ajándékra vagy kedvezményre (vagy akár mindkettőhöz!)
A Patreonos részhez itt férhetsz hozzá: https://truckersmp.sellfy.store/patreon/
Ne felejtsd el bejelentkezni abba a Patreon fiókodba, amin van aktív TruckersMP Patreon szinted.
Előfordulhat, hogy nincs egyetlen aktív kampány Patronoknak vagy a szinted nem felel meg bizonyos termékekre. Figyeld közösségi médián lévő bejegyzéseinket, blog bejegyzéseinket és frissítéseinket a Patreon oldalán.

Kapcsolat

Az ajándékokkal kapcsolatos általános kérdéseket és ötleteket küld el nekünk a visszajelzési rendszeren keresztül a Community Management-nek.

Ha egy rendeléssel kapcsolatosan szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, használd a fentebb említett visszajelzési rendszert, majd írd bele a rendelési számod és email címed ellenőrzésképpen. Ha nincs TruckersMP fiókod, kapcsolatba léphetsz velünk a [email protected] email címen.

GYIK

Kell számla!
Számládat a megerősítési oldalon vagy a megerősítési emailben lévő linkkel letöltheted. Ha nem kaptál számlát, lépj velünk kapcsolatba, majd küld el rendelési számod és email címed. Biztosítunk, hogy kapni fogsz egyet :)

Problémám van a rendelésemmel! / A rendelésem nem érkezett meg!
Lépj velünk kapcsolatba a fentebb említett módszerekkel és küld el a rendelési számodat.

Mi az a Sellfy?
Ahelyett, hogy több száz órát töltenénk saját vásárlási rendszerünk készítésére, úgy döntöttünk, hogy a Sellfy-t használjuk ajándéktárgyaink árusítására. Használata teljesen biztonságos. A fizetés Stripe-on és PayPal-en keresztül történik.

Mi az a "rendeléskor-nyomtatott" termék?
Az ajándékboltunkban árult legtöbb termék "rendeléskor-nyomtatott" termék. Amikor rendelsz egy terméket, a Sellfy csakis neked ki fogja nyomtatni és elküldi.
Némelyik terméket más cég gyártja és küldi, ezért ezen tárgyak szállítása több időbe telhet. Az ezzel kapcsolatos információkat a terméke oldalán feltüntetjük.

Mi az a "Haulie Store" / Mi az az ÁFA (VAT)?
A Haulie Store cég áll a TruckersMP mögött, ezért meg kell említeni a számlán. Az Európai Unión belüli szállításokért 15-27% áfát kell felszámolnunk a rendelésedre. A pontos összeget az általad kiválasztott ország szerint számoljuk ki a fizetés során.

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover