Ce este un VTC?


Last update: 12 Nov 2020 01:34 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/342Ce este un VTC?

Termenul "VTC" este un termen deseori utilizat în comunitate, și este un acronim pentru "Virtual Trucking Company", sau în română "Companie de transport virtuală". Ce este exact un VTC, și ce sunt acestea cu adevărat? Asta este ceea ce îți vom explica aici!

Prezentarea generală a unui VTC.

VTC-urile sunt doar un concept de roleplay (joc de rol), dezvoltat de comunitate pentru a adăuga experienței virtuale. Acestea au existat încă din primele zile ale existenței TruckersMP, sau cum se numea pe atunci, Euro Truck Simulator 2 MP, și au fost pe aici probabil încă de dinainte de existența TruckersMP.

Astăzi, sunt sute, dacă nu mii de VTC-uri, în comparație cu numărul de companii de pe atunci în care puteai intra și din care puteai face parte. Unii din membrii noștri vechi probabil își vor aduce aminte de ele și acum.

Cum funcționează un VTC?

VTC-urile, în ziua de azi, sunt conduse prin metode profesionale. Cele mai multe, dacă nu toate VTC-urile, au un website funcțional unde jucătorii pot să afle despre companie, și să vadă cerințele pe care ei trebuie să le îndeplinească pentru a putea intra în companie. Introducerea noastră în Iulie 2019 a sistemului oficial VTC a completat scenariul.

Cum un VTC este condus depinde numai de managementul companiei respective. Ei decid cum doresc să fie reprezentați și recunoscuți în joc, folosind un tag lângă nume, sau folosind o vopsea toți șoferii companiei sunt nevoiți să o utilizeze pentru a reprezenta compania.

Următoarele imagini sunt exemple pentru cum vopseaua unei companii ar putea arăta. Tu probabil le-ai văzut deja pe drum: VTC 1

VTC 2

VTC 3

Majoritatea companiilor mențin o anumită temă pentru brandingul lor general, indiferent dacă acesta este un website, un logo, sau chiar produse.

Unde și cum pot aplica?

Aplicarea pentru a intra într-o companie este simplă. Multe VTC-uri și-au creat propria modalitate de recrutare, de exemplu, prin aplicarea utilizând sistemul lor propriu. Alții utilizează sistemul nostru VTC oficial, unde jucătorii pot spune companiei ceva despre ei atunci când aplică.

~Echipa TruckersMP