Hvad er en vtc?


Last update: 12 Nov 2020 01:35 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/612Hvad er en VTC?

Udtrykket 'VTC' bruges ofte i samfundet og er et forkortelse for 'Virtual Trucking Company'. Hvad er en VTC nøjagtigt, og hvad handler de egentlig om? Det er, hvad vi forklarer dig her!


Oversigt over en VTC.

VTC er kun et rollespil, udviklet af samfundet for at tilføje den virtuelle lastbiloplevelse. De har eksisteret siden de meget tidlige dage af TruckersMP, det, der blev kaldt Euro Truck Simulator 2 MP dengang, og har sandsynligvis også eksisteret siden før det.

I dag er der hundreder, hvis ikke tusinder af VTC'er, men tilbage i dag var der kun en håndfuld VTC'er, du kunne være med på. Nogle af vores meget gamle medlemmer vil sandsynligvis huske nogle af dem indtil nu.


Hvordan fungerer en VTC?

VTC'er chauffører er i dag på meget professionelle måder. De fleste, hvis ikke alle VTC'er, har et kørende websted, hvor folk kan lære om VTC, og se de krav, som de er forpligtet til at opfylde for at kunne tilslutte sig virksomheden. Vores introduktion af det officielle VTC-system, tilbage i juli 2019, gjorde billedet komplet.

Hvordan en VTC køres alt afhænger af ledelsen af ​​det nævnte firma. De beslutter, hvordan de vil blive præsenteret og genkendt på vejene, enten ved hjælp af et tag in-game eller ved hjælp af et malearbejde, som alle chauffører er forpligtet til at repræsentere virksomheden i.

De følgende billeder er nogle eksempler på, hvordan et VTC-malearbejde kunne se ud. Du har sandsynligvis allerede set dem rundt på vejen: vtc1 vtc2 vtc3 De fleste VTC holder sig til et tema på tværs af al deres branding, hvad enten det drejer sig om et websted, logo eller endda merchandise!


Hvordan og hvor kan jeg ansøge?

Det er enkelt at ansøge om en VTC. Mange VTC'er har skabt deres egen måde at rekruttere, for eksempel ved at anvende gennem deres helt eget system. Andre holder det til vores Officielle VTC System, hvor folk kan fortælle om VTC noget omkring sig selv, når de ansøger.

~The TruckersMP Team

Tags

Author

ZefojGaming's avatar

ZefojGaming

Danish TruckersMP Translator in 2019 - 2020