Какво е VTC?


Last update: 12 Nov 2020 01:35 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/467Какво е VTC?

Терминът „VTC“ обикновено се използва в общността и е съкращение от „Virtual Trucking Company'“. Какво точно е VTC и за какво всъщност се отнася ето какво ще ви обясним тук!


Преглед на VTC.

VTC просто са концепция за ролеви игри, разработена от общността, за да добави към виртуалния опит на камиони. Те са били от най-ранните дни на TruckersMP, тогава се наричаше Euro Truck Simulator 2 MP тогава, и вероятно също са били от преди това.

В наши дни има стотици, ако не и хиляди VTC, но назад през деня имаше само шепа от VTC, към които можете да се присъедините. Някои от нашите много стари членове вероятно ще си спомнят някои от тях до тази дата.


Как работи VTC?

Днес VTC се управляват по много професионални начини. Повечето, ако не всички VTC, имат работещ уебсайт, където хората могат да се запознаят с VTC и да видят изискванията, на които те трябва да отговарят, за да могат да се присъединят към компанията. Въвеждането на официалната система VTC през юли 2019г. направи картината завършена.

Как се управлява VTC всичко зависи от ръководството на споменатата компания. Те решават как искат да бъдат представени и разпознати по пътищата, или чрез използване на таг по време на игра, или чрез работа с боя, всички шофьори са длъжни да представляват компанията.

Следващите снимки са някои примери за това как може да изглежда VTC paint job. Вероятно вече сте ги виждали по пътищата:

https://i.imgur.com/kZ3YjwR.png https://i.imgur.com/pnnQUCG.png https://i.imgur.com/7T8DIKM.png Повечето VTC се държат на тема във всичките им марки, независимо дали това е уебсайт, лого или дори стоки!


Как и къде мога да кандидатствам?

Кандидатстването за VTC е просто. Много от VTC са създали свой собствен начин за приемане, например, като се прилагат чрез собствена система. Други го првят в нашата Official VTC System, където хората могат да кажат на VTC нещо за себе си, когато кандидатстват.

~Екипът на TruckersMP