This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to get Validated or Verified

Hogyan lehetsz validated vagy verified


Last update: 20 Sep 2023 13:53 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1063Ebben a cikkben megtudhatod hogyan jelentkezhettek VTC megerősítésre vagy hitelesítésre és hogy ez mit jelent a virtuális kamionos vállalatok számára.

Megtudhatod, hogy mik azok a minimális követelmények amiknek meg kell felelni és, hogy mi az a néhány dolog, amit tudnod kell mikor jelentkezel valamelyikre.


Bevezetés

A VTC az egyik legjobb módja, hogy kapcsolatba lépj a közösség más tagjaival, új embereket ismerj meg és hogy a valós élet egy kis része eljusson a TruckersMP világába. Az egyik legjobb módja VTC-tek növelésére, hogy jelentkeztek a megerősítés vagy a hitelesítés programunkra, ami lehetővé teszi, hogy egy igazán jó közösséggé növeljétek VTC-teket.

A VTC megerősítés a kettő közül az alacsonyabbik program és a belépő szint a vállalatok számára. Ez a program egyszerű, de remek előnyökkel rendelkezik tagjai számára.

A VTC hitelesítés a nagyobbik program és a legnagyobb státuszú VTC-k képesek elérni. A program olyan vállalatok számára van fenntartva, akik nagy hatással vannak és utat mutatnak a többi virtuális kamionos vállalat számára a világon. A hitelesítésnek néhány fontosabb követelménye van, de az előnyök egyensúlyozzák azt.


Mi az a megerősítés?

A megerősítés az első lépés afelé, hogy a VTC-tek elismert legyen és ezzel együtt néhány új lehetőséghez kaptok hozzáférést a weboldalon. A legfőbb előny a státusz. Egy megerősített VTC azt mutatja másoknak, hogy sokat dolgoztatok azon, hogy elkészítsétek alapjait egy professzionális és rendezett cégnek. Itt találsz néhány előnyt, amit a megerősítés mellé kaptok:

 • Lehetőséget kaptok, hogy a VTC rendszer főoldalán megjelenjetek az "Aspiring VTCs" szekció alatt.
 • VTC-tek neve arany színű lesz a TruckersMP oldalán mindenhol, beleértve a VTC rendszert és a tagok profilját.
 • VTC keresések között magasabban fog megjelenni a VTC-tek.
 • Hozzáférést kaptok a galéria funkcióhoz a VTC rendszerben.
 • A VTC-tek hírei megtekinthetőek lesznek a VTC rendszer főoldalán és a VTC hírek oldalon is.

Hogyan lehetsz megerősített?

A megerősített rang esetén a VTC-nek minimum meg kell felelnie a következő feltételeknek:

 • A VTC-nek legalább 20 aktív tagja kell, hogy legyen és fogadnia kell jelentkezőket.
 • A VTC-nek legalább 5 nyilvános hírrel kell rendelkeznie, amiből kettő nem lehet régebbi egy hónapnál. A híreknek eredetinek és változatosnak kell lenniük.
 • A VTC oldalának professzionálisan kell kinéznie és minden szekciót ki kell tölteni könnyen olvasható és megfelelő tartalommal.
 • A VTC-nek működő és professzionális weboldallal kell rendelkeznie, amin fel van minden tüntetve: miről szól a VTC és link a kommunikációs platformhoz, mint például Discord, TeamSpeak, Slack vagy QQ.
 • A VTC tulajdonosának aktívnak kell lennie a játékban és neki kell kérnie a megerősítést. Nem lehet kitiltva és össze kell kapcsolnia Discord vagy fórum fiókját, hogy el tudjuk érni.

Ne felejtsd, hogy a Community Management ellenőrizni fogja, hogy egy VTC mennyire felel meg megerősítésre és ők fognak végül dönteni. Ne felejtsd, hogy ezek a minimum elvárások és nem garantálja, hogy a megerősítési kérelem sikeres lesz. Miután megerősítettek lettetek, a VTC-nek továbbra is meg kell felelnie az elvárásoknak minden hónapban.

Jelentkezés megerősítésre:

Ha szeretnéd, hogy VTC-tek megerősített legyen, készíts egy visszajelzést a Virtual Trucking Companies kategóriában. A visszajelzés elküldésekor kövesd az alábbi formátumot:

VTC oldal linkje:

Miért legyen VTC-d megerősített:

(Ebben a szekcióban néhány részletet kell megosztanod, ami a VTC-vel kapcsolatos azon kívül, hogy teljesítettétek a követelményt)


Mi az a hitelesítés?

A hitelesítés a legnagyobb szintje egy VTC elismerésére és széles körű új funkciókhoz ad hozzáférést. A legfőbb előnye a hitelesítésnek, az a közvetlen kapcsolat a Community Managementtel, hogy új VTC funkciókat teszteljetek, részt vegyetek VTC-kkel kapcsolatos kérdőívekben és hogy aktívan dolgozzatok a vállalat fejlesztésén. Erre megerősített állapot után lehet jelentkezni. Az alábbi előnyöket tartalmazza:

 • Lehetőséget kaptok, hogy a VTC rendszer főoldalán megjelenjetek az "Featured VTCs" szekció alatt.
 • VTC-tek neve piros színű lesz egy kék pipával jobb oldalt a TruckersMP oldalán mindenhol, beleértve a VTC rendszert és a tagok profilját.
 • VTC keresések között legfelül fog megjelenni a VTC-tek.
 • Hozzáférést kaptok a galéria funkcióhoz és több képet tölthettek fel. A közzétett képeknek lehetőségük van, hogy a VTC rendszer főoldalán megjelenjenek a VTC galéria szekcióban.
 • A VTC-tek hírei megtekinthetőek lesznek a VTC rendszer főoldalán és a VTC hírek oldalon is.
 • VTC-teknek lehetősége lesz egyedi URL címre, ami a VTC ID-t helyettesíti.
 • Lehetőségetek lesz webhookokat készíteni, hogy VTC-vel kapcsolatos értesítéseket kapjatok Discord-on.
 • A VTC-tek által készített eseményeknek lehetőségük lesz, hogy kiemeltek legyenek az esemény rendszer oldalán, hogy szélesebb körben érjétek el a közönséget.
 • A VTC vezetői exkluzív rangot és jelvényt kapnak a TruckersMP fórumon.

Hogyan lehetsz hitelesített?

A hitelesített rang esetén a VTC-nek minimum meg kell felelnie a következő feltételeknek:

 • A VTC-nek legalább 50 tagja kell, hogy legyen TruckersMP-n és fogadnia kell jelentkezőket.
 • A VTC-nek legalább 20 nyilvános hírrel kell rendelkeznie, amiből három nem lehet régebbi egy hónapnál. A híreknek eredetinek és változatosnak kell lenniük.
 • A VTC-nek legalább egy nyilvános és egy privát eseményt kell szerveznie, illetve két nyilvános eseményen kell részt vennie havonta.
 • A VTC oldalának professzionálisan kell kinéznie és minden szekciót ki kell tölteni könnyen olvasható és megfelelő tartalommal.
 • A VTC-nek működő és professzionális weboldallal kell rendelkeznie, amin fel van minden tüntetve: miről szól a VTC és link a kommunikációs platformhoz, mint például Discord, TeamSpeak, Slack vagy QQ.
 • A VTC weboldalának biztonságosnak kell lennie, meg kell felelnie a GDPR-nek és más adatvédelmi előírásoknak. Tartalmaznia kell megfelelően leírt Általános Szerződési Feltételeket és Adatvédelmi irányelveket.
 • A VTC tulajdonosának kell kérnie a hitelesítést. Nem lehet kitiltva és össze kell kapcsolnia Discord és fórum fiókját, hogy el tudjuk érni.
 • A VTC tulajdonosának, staffjainak és söfőrjeinek aktívnak kell lennie a játékban.
 • A VTC-nek legalább három hónapja megerősítettnek kell lennie és nem lehet bármilyen komolyabb problémája a folyamat során mielőtt hitelesítést kérnek.

Ne felejtsd, hogy a Community Management ellenőrizni fogja, hogy egy VTC mennyire felel meg hitelesítésre és ők fognak végül dönteni. Ne felejtsd, hogy ezek a minimum elvárások és nem garantálja, hogy a hitelesítési kérelem sikeres lesz. A hitelesítés a legtekintélyesebb státusz VTC-k számára és egy nagyon versengő cím, csakis a legjobb cégek kapják meg.

Miután hitelesítettek lettetek, a VTC-nek továbbra is meg kell felelnie az elvárásoknak minden hónapban. A Community Management szigorúan ellenőrizni fogja ezeket a VTC-ket, hogy a legmagasabb minőséget biztosítsák. Ennek részeként a VTC-tek meg lesz hívva egy Discord szerverre a Community Managementtel, ahol elegendő bizonyítékkal kell alátámasztanotok VTC-tek külöböző aspektusát, eseményen való részvételét és híreit.

Jelentkezés hitelesítésre:

Ha szeretnéd, hogy VTC-tek verified legyen, készíts egy visszajelzést a Virtual Trucking Companies kategóriában. A jegy elküldésekor kövesd az alábbi formátumot:

VTC oldal linkje:

Miért legyen VTC-d hitelesített:

(Ebben a szekcióban néhány részletet kell megosztanod, ami a VTC-vel kapcsolatos azon kívül, hogy teljesítettétek a követelményt)

Képernyőkép bizonyíték egy nyilvános esemény szervezéséről:

Képernyőkép bizonyíték egy privát esemény szervezéséről:

Képernyőkép bizonyíték kettő nyilvános eseményen való részvételről:

A képernyőképes bizonyítékokon látszódnia kell a játékosok neveinek és a TAB menünek.


Elküldtem a visszajelzést! Most mi történik?

Amint elküldted jegyedet, várj türelmesen, hogy Community Management feldolgozzák kérésedet. A Community Management értesíteni fog válaszban, hogy kérésed el lett-e fogadva vagy sem. Ha kérésed el lett utasítva, tanácsot fogunk adni és elmagyarázzuk, hogy máskor miként változtass kéréseden.


Nyilatkozat:

A megerősített vagy hitelesített állapot bármikor visszavonható a Community Management által bármilyen okból, beleértve ha a VTC már nem felel meg a feltételeknek vagy cselekedete negatívan érinti a közösséget. Ez azokra a megerősített vagy hitelesített VTC-kre is érvényes, amelyek nem felelnek meg a követelményeknek egy új státuszba lépése után.


Várjuk visszajelzésedet, hogy feldolgozzuk és felfedezzük VTC-det! :)

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover