Hogyan lehetsz validated vagy verified

Last update: 19 Apr 21:56 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1063Ebben a cikkben megtudhatod, hogy virtuális kamionos vállalatod (VTC) hogyan lehet validated (megerősített) vagy verified (hitelesített). A verified cégek megjelennek a VTC oldal főoldalán és a kiemelt szekcióban vagy a borítón. Mellesleg validated és a verified VTC-knek színes a nevük és elsőnként dobja fel kereséskor.


Hogyan kaphatsz validated-et?

Validated rang esetén a VTC-nek meg kell felelnie a következő feltételeknek:

 • A VTC-nek legalább 10 tagja kell, hogy legyen és fogadnia kell jelentkezőket.
 • A VTC-nek legalább 5 nyilvános hírrel kell rendelkeznie amiből 1 nem lehet régebbi 1 hónapnál.
 • Professzionális kinézetű VTC oldal minden információval kitöltve. (név, szlogen, logó, információ, szabályok és követelmények).
 • Működő és professzionális weboldal amin fel van minden tüntetve: miről szól a VTC és link a komunikációs platfomhoz, mint például Discord, Teamspeak, Slack vagy QQ.

Hogyan kaphatsz verified-et?

Verified rang esetén a VTC-nek meg kell felelnie a következő feltételeknek:

 • A VTC-nek legalább 50 tagja kell, hogy legyen és fogadnia kell jelentkezőket.
 • A VTC-nek legalább 20 nyilvános hírrel kell rendelkeznie amiből 3 nem lehet régebbi 1 hónapnál. Ezek a bejegyzések nem tartalmazhatnak hasonló témákat rendszeresen.
 • A VTC-nek legalább 1 privát, 1 nyilvános eseményt kell szerveznie, illetve 2 nyilvános eseményen kell résztvennie havonta.
 • Professzionális kinézetű VTC oldal minden információval kitöltve. (név, szlogen, logó, információ, szabályok és követelmények). A VTC neve csak alfanumerikus karaktereket tartalmazhat.
 • Működő és professzionális weboldal amin fel van minden tüntetve: miről szól a VTC és link a komunikációs platfomhoz, mint például Discord, Teamspeak, Slack vagy QQ.
 • A VTC weboldalának biztonságosnak kell lennie, meg kell felelnie a GDPR-nek és más adatvédelmi előírásoknak. Tartalmaznia kell megfelelően leírt Általános Szerződési feltételeket és Adatvédelmi irányelveket.
 • A VTC tulajdonosának Fórum és Discord fiókkal kell rendelkeznie.

Hogyan tudok jelentkezni validation-re vagy verification-re?

A VTC tulajdonosának készítenie kell egy visszajelzési jegyet itt a "VTC" kategóriában.

Validation-höz kérlek kövesd a következő formátumot a jegyben:

VTC oldal linkje:
Miért szeretnéd, hogy VTC-d validated/verified lenni:

Verification-höz kérlek kövesd a következő formátumot a jegyben:

Bizonyíték 1 nyilvános esemény szervezéséről:
Bizonyíték 1 privát esemény szervezéséről:
Bizonyíték az első nyilvános eseményen való részvételről:
Bizonyíték a második nyilvános eseményen való részvételről:

Community Managereink értesíteni fognak válaszban, hogy kérésed el lett-e fogadva vagy sem. Ha kérésed el lett utasítva, adni fogunk tanácsot, hogy miként tudod javítani esélyeidet következő alkalommal!


Figyelem!

A validated vagy verified állapotot bármikor visszavonható a Community Management által, ha a VTC nem felel meg a feltételeknek vagy olyan cselekedete negatívan érinti a közösséget. Ez azokra a validated vagy verified VTC-kre is érvényes amelyek nem felelnek meg a követelményeknek egy frissítés után.