Как да получите валидирана или потвърдена VTC

Last update: 12 Nov 01:22 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/468В тази статия ще научите как можете да получите валидиран или потвърден статус за вашата Virtual Trucking Company. Потвърдените компании имат шанс да бъдат представени на началната страница на VTC или в секцията с включени предложения, или на корицата. В допълнение към това валидираните и проверени VTC имат цветни имена и се показват първо, когато някой търси VTC.


Как да получите валидиран?

За валидиране на вашата VTC тя трябва да отговаря на нашите изисквания, които са следните:

  • Вашата VTC трябва да има поне 10 членове.
  • Вашата VTC трябва да има поне 5 публични публикации свързани с новини, от които 1 не може да бъде по-стара от 1 месец.
  • Професионално изглеждаща VTC страница с подходяща информация във всички раздели (име, слоган, лого, информация, правила и изисквания).
  • Работещ и професионално представен уебсайт, който показва: за какво става въпрос във VTC-то и връзка към комуникационна платформа като Discord, Teamspeak, Slack или QQ.

Как да получите потвърден?

Апликациите за потвърждаване на VTC са временно поставени на пауза! Ще преработим някои неща и ще ви уведомим за промените в социалните медии.


Как да кандидатствам за валидиране?

Собственикът на VTC трябва да създаде тикет за обратна връзка тук в категорията „VTC“. В тикета, моля, следвайте този формат:

Връзка към страницата на VTC:
Защо трябва вашата VTC да бъде валидирана:

Нашите Community Managers ще ви уведомят дали вашата заявка е приета или не.


Опровержение!

Валидираният или потвърден статус може да бъде отменен по всяко време от Community Management, когато дадено изискване вече не е изпълнено или чрез действия, които влияят негативно на общността. Това се отнася и за валидирани и за потвърдените VTC, които не отговарят на изискванията след актуализация до тях.