This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to get Validated or Verified

Hvordan bli validert eller verifisert


Last update: 31 Aug 2023 19:21 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1389I denne artikkelen vil du finne informasjon om hvordan du søker om VTC validering eller verifisering, og hva dette betyr for ditt Virtuelle Lastebilfirma.

Du vil lære at det er noen grunnleggende krav som må oppfylles og opprettholdes, sammen med noen spesifikke ting du må gjøre når du søker på begge ordningene.


Introduksjon

En VTC er en av de beste måtene å samhandle med andre medlemmer av samfunnet på, å møte nye mennesker og å bringe litt av den virkelige industrien til TruckersMP's verden. En av de beste måtene for å få din VTC til å vokse på, er ved å søke om våre validering eller verifikasjons-programmer, slik at du kan utvide din VTC til et virkelig flott fellesskap.

VTC-validering er den laveste av våre to ordninger, og er inngangspunktet for selskaper. Denne ordningen holder ting enkelt, men gir medlemmene noen fantastiske fordeler.

VTC-verifisering er den øverste av våre to ordninger, og den høyeste statusen en VTC er i stand til å oppnå. Denne ordningen er forbeholdt de selskapene som gjør en reell innvirkning, og baner vei fremover i den virtuelle lastebilfirma-verdenen. Det er noen mer dyptgående aspekter ved verifisering, men dette balanseres ut av de flotte fordelene som er tilgjengelige.


Hva er Validering?

Validering er det første trinnet mot å få din VTC anerkjent, noe som vil gi deg tilgang til noen nye muligheter på nettstedet. Hovedfordelen er rett og slett status; å ha en validert VTC viser andre at du har jobbet hardt for å skape grunnlaget for et profesjonelt, organisert selskap. Noen av de inkluderte fordelene er som følger:

 • Du får sjansen til å vises på hjemmesiden til VTC-systemet under "Aspiring VTC's" seksjonen.

 • Ditt VTC navn vil ha en gullfarge på hele TruckersMP nettstedet, inkludert VTC-systemet og brukerprofilene til medlemmene dine.

 • VTC'en din vil vises høyere opp i søkeresultatene i VTC-søkemenyen.

 • Du vil få tilgang til galleri-funksjonen til VTC-systemet.

 • Dine VTC-nyhetsinnlegg vil bli vist på hjemmesiden til VTC-systemet så vel som på VTC-nyhetssiden.


Krav for å bli Validert:

For å være kvalifisert for validering må din VTC som et minimum oppfylle følgende grunnleggende krav:

 • Din VTC må ha minst 20 aktive medlemmer på TruckersMP, og må aktivt rekruttere.

 • Din VTC må ha minst 5 offentlige nyhetsinnlegg, hvorav 2 ikke kan være eldre enn 1 måned. Nyhetsinnlegg må være relatert til din VTC, samt originale og varierte.

 • Din VTC må ha en profesjonell VTC-side, med passende informasjon i alle seksjoner, og et format som er lett å følge.

 • Din VTC må ha et fungerende og profesjonelt presentert nettsted som inkluderer informasjon om VTC'en og en lenke til et offentlig tilgjengelig kommunikasjonsrom, på en plattform som f.eks Discord, TeamSpeak, Slack eller QQ.

 • VTC-eieren må ha noe aktivitet in-game, være personen som sender validerings-forespørselen, ikke være utestengt for øyeblikket, og ha en tilkoblet Discord eller forum-konto for å tillate kommunikasjon.

Vær oppmerksom på at Community Management vil foreta en vurdering av om en VTC er egnet for validering, og ta en endelig avgjørelse. Vær oppmerksom på at disse kravene er minimumsforventningene, og å oppfylle dem garanterer ikke automatisk at validerings-forespørselen din blir vellykket. Etter å ha blitt validert, må din VTC fortsette å oppfylle disse kravene hver måned.


Søke om Validering:

Hvis du ønsker å få din VTC validert, må du sende inn en feedback-ticket under kategorien "Viritual Trucking Companies". Når du sender inn ticketen, må du følge dette formatet:

VTC-side link:

Hvorfor din VTC burde bli validert:

(Denne delen bør gi oss noen detaljer som er spesifikk for din VTC, bortsett fra bare å si at du oppfyller kravene).


Hva er Verifikasjon?

Verifikasjon er det høyeste nivået for anerkjenning av en VTC. Det gir deg tilgang til en rekke nye funksjoner. Hovedfordelen med å bli verifisert er den direkte forbindelsen du får med Community Management for å teste nye VTC funksjoner, delta i VTC undersøkelser, og aktivt arbeide for å forbedre firmaet ditt. Denne prosessen kan søkes etter validering. Noen av de inkluderte fordelene er som følger:

 • Du får sjansen til å vises på hjemmesiden til VTC-systemet, under "Featured VTC's" seksjonen.

 • VTC navnet ditt vil vises i rødt med et blått verifisert kryss på TruckersMP nettstedet, inkludert VTC-systemet og brukerprofilene til medlemmene dine.

 • VTC'en din vil vises øverst i søkeresultatene i VTC-søkemenyen.

 • Du vil få forbedret tilgang til galleri-funksjonen, med et økt antall opplasting av bilder. Publiserte bilder vil også ha en sjanse til å bli vist på hjemmesiden til VTC-systemet og på VTC-galleriet.

 • Dine VTC-nyhetsinnlegg vil bli vist på hjemmesiden til VTC-systemet så vel som på VTC-nyhetssiden.

 • Din VTC får muligheten til å få en egendefinert URL, som erstatter din VTC ID.

 • Du vil kunne sette opp webhooks for å motta varsler i Discorden til din VTC.

 • Events opprettet av din VTC har sjansen til å bli omtalt på vårt event-system for å nå ut til et større antall spillere.

 • Lederne for din VTC vil motta en eksklusiv rangering og merke på TruckersMP forumet.

Krav for å bli Verifisert:

For å være kvalifisert for verifisering, må VTC'en din som et minimum oppfylle følgende grunnleggende krav:

 • Din VTC må ha minst 50 aktive medlemmer på TruckersMP, og må aktivt rekruttere.

 • Din VTC må ha minst 20 offentlige nyhetsinnlegg, hvorav 3 ikke kan være eldre enn 1 måned. Disse nyhetsinnleggene må være relatert til din VTC, samt originale og varierte.

 • Din VTC må organisere minst 1 offentlig event, 1 privat event, og delta på minst 2 offentlige events per måned, med et oppmøte som anses tilstrekkelig for VTC'ens størrelse.

 • Din VTC må ha en profesjonell VTC-side med passende informasjon i alle seksjoner, og et format som er lett å følge.

 • Din VTC må ha et fungerende og profesjonelt presentert nettsted som inkluderer informasjon om VTC'en og en lenke til et offentlig tilgjengelig kommunikasjonsrom, på en plattform som f.eks Discord, TeamSpeak, Slack eller QQ.

 • VTC-nettstedet ditt må være sikkert, i samsvar med GDPR og andre personvern og dataforordninger. Som sådan må inneholde et korrekt skrevet "Terms of Service" og "Privacy Policy".

 • VTC-eieren må være personen som sender verifiserings-forespørselen, ikke være utestengt for øyeblikket, og ha en tilkoblet Discord og forum-konto, for å tillate kommunikasjon.

 • Det må være noe aktivitet in-game vist av VTC-eieren, VTC-ansatte og VTC-sjåfører.

 • Din VTC må ha vært validert i minst 3 måneder, og ikke ha noen utestående problemer i den prosessen, før du ber om verifisering.

Som med validering, vær oppmerksom på at Community Management vil utføre en grundig vurdering av om en VTC er egnet for verifisering, og ta en endelig avgjørelse basert på en rekke faktorer. Vær oppmerksom på at disse kravene er minimumsforventningene, og at ved å oppfylle dem ikke garanterer at verifiserings-forespørselen din automatisk blir vellykket. Å få verifisering er den mest prestisjefylte statusen for VTC'er, og derfor er dette en veldig konkurransedyktig tittel, med bare de aller beste selskapene som går videre i prosessen.

Etter å ha blitt verifisert, må VTC'en din fortsette å oppfylle disse kravene hver måned. Community Management vil kontrollere disse VTC'ene strengt, for å sikre at de høyeste standardene opprettholdes. Som en del av dette vil VTC'en din bli invitert til en Discord-server med Community Management, hvor du vil bli forventet å fremlegge tilstrekkelig bevis på ulike aspekter ved VTC'en din, for eksempel oppmøte og nyhetsinnlegg.


Søke om Verifisering:

Hvis du ønsker å få din VTC verifisert, må du sende inn en feedback-ticket under kategorien "Viritual Trucking COmpanies". Når du sender inn ticketen, må du følge dette formatet:

VTC-side link:

Hvorfor din VTC burde verifiseres:

(Denne delen bør gi oss noen detaljer som er spesifikk for din VTC, bortsett fra bare å si at du oppfyller kravene).

Bilde-bevis for å ha organisert minst 1 offentlig event:

Bilde-bevis for å ha organisert minst 1 privat event:

Bilde-bevis for å ha deltatt på minst 2 offentlige events:

Bilde-bevisene dine må ha spiller-navnene og TAB-menyen synlige.


Jeg har sendt inn ticketen min! Hva nå?

Når du har sendt inn ticketen din, må du vente tålmodig til Community Management behandler forespørselen din. Community Management vil varsle deg i feedback-ticketen om forespørselen din er godkjent eller ikke. Hvis forespørselen din har blitt avslått, vil du bli gitt råd og forklart hvordan du kan gjøre passende endringer.


Ansvarsfraskrivelse:

Den validerte eller verifiserte statusen kan tilbakekalles når som helst av Community Management, uansett årsak, inkludert når et krav ikke lenger oppfylles eller ved handlinger som påvirker samfunnet negativt. Dette gjelder også for validerte eller verifiserte VTC'er som ikke oppfyller kravene etter å ha blitt forfremmet til en ny status.


Vi ser frem til å vurdere ticketen din, og utforske din VTC :)