Cum să vă validați sau să vă verificați


Last update: 28 May 2022 20:09 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/340În acest articol, veți învăța cum să aplicați pentru validarea sau verificarea VTC-ului dumneavoastră, și ce înseamnă asta pentru Compania Virtuală de Camioane a dumneavoastră.


Un VTC este una din cele mai bune modalități de a interacționa cu alți membri ai comunității, de a vă întâlni cu oameni noi și de a aduce experiența reală a industriei pe TruckersMP. Una din cele mai bune modalități de a vă mări VTC-ul este de a aplica pentru programele validat sau verificat, care vă permit să vă extindeți VTC-ul formând o comunitate minunată.


Ce este validarea?

Validarea este primul pas pentru a vă face VTC-ul cunoscut, care vă va oferi dumneavoastră acces la câteva dintre abilitățile noi de pe website. Principalul avantaj este statusul însuși; având un VTC validat arată celorlați că ați lucrat din greu pentru a crea fundația unei companii organizate și profesionale.

 • Veți avea șansa de a apărea pe pagina principală a sistemului VTC, sub secțiunea "Aspiring VTCs".
 • Numele VTC-ului dumneavoastră va avea culoarea aurie pe website-ul TruckersMP, inclusiv în sistemul VTC și profilele de utilizator ale membrilor.
 • VTC-ul dumneavoastră va apărea printre primele în rezultatele căutărilor din meniul de căutare al VTC-urilor.
 • Veți primi acces la funcția galerie a sistemului VTC, permițând celor cu permisiunile necesare să încare cele mai reușite poze ale VTC-ului pentru ca toată lumea să le vadă!
 • Postările cu știri ale VTC-ului vor fi afișate pe pagina principală a sistemului VTC cât și pe pagina de știri a VTC-ului.

Cerințe pentru a vă valida:

Pentru a fi eligibili validării, VTC-ul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să aibă cel puțin 10 membri și să recruteze în mod activ.
 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să aibă cel puțin 5 postări publice, dintre care una nu poate fi mai veche de o lună. Postările cu știri trebuie să fie originale și variate.
 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să aibă o pagină profesională de VTC care să conțină informațiile necesare în toate secțiunile (nume, slogan, logo, banner, informații, reguli, cerințe și nume ale rolurilor).
 • VTC-ul dumneavoastră trebuie trebuie să aibă un website funcțional și profesional-vizual în care sunt precizate: despre ce este vorba în VTC și un link către o platformă de comunicare precum Discord, TeamSpeak, Slack sau QQ.
 • Propietarul VTC-ului trebuie să aibă un cont legat cu Discord sau contul de forum.

Aplicați pentru a vă valida:

Dacă doriți să vă validați VTC-ul, trimiteți un mesaj de feedback în secțiunea VTC. Când trimiteți mesajul, trebuie să aveți în vedere următorul format:

Link către pagina VTC-ului:
De ce ar trebui ca VTC-ul dumneavoastră să fie validat:


Ce este verificarea?

Verificarea este cel mai înalt nivel de recunoaștere al unui VTC, vă oferă acces la o gamă variată de funcții. Principalul avantaj în a fi verificat este conexiunea directă pe care o obțineți cu Managerii de Comunitate pentru a îi ajuta să testeze noi funcții pentru VTC-uri, de asemenea puteți participa la chestionare VTC și să lucrați continuu pentru a vă îmbunătăți compania.

 • Veți avea șansa de a apărea pe pagina principală a sistemului VTC, sub secțiunea "Featured VTCs".
 • Numele VTC-ului va apărea roșu cu un bif albastru verificat pe tot website-ul TruckersMP, inclusiv în sistemul VTC și pe profilele utilizatorilor membriilor dumneavoastră.
 • VTC-ul dumneavoastră va apărea în primele în rezultatele ale căutărilor din meniul de căutare al VTC-urilor.
 • Veți primi un acces îmbunătățit pentru funcția de galerie, având o limită mai mare de imagini încărcate. Imaginile publicate vor avea șansa de a apărea pe pagina principală a sistemului VTC cât și în galeria VTC.
 • Postările cu știri ale VTC-ului dumneavoastră vor fi afișate pe pagina sistemului VTC cât și pe pagina de știri VTC.
 • VTC-ul dumneavoastră va primi opțiunea de a configura un URL personalizabil, care vă înlocuiește VTCID.
 • Veți putea să configurați webhook-uri pentru a putea primi notificări pe serverul de Discord al VTC.
 • Evenimentele create de VTC-ul dumneavoastră vor avea șansa de a fi incluse în sistemul de evenimente pentru a atinge o audiență mai mare.
 • Liderii VTC-ului dumneavoastră vor primi un grad exclusiv și o medalie pe forumul TruckersMP.

Cerințe pentru a vă verifica:

Pentru a fi eligibili verificării, VTC-ul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să aibă cel puțin 50 de membri și să recruteze în mod activ.
 • VTC-ul dumneavoastră trebuie cel puțin 20 de postări publice, dintre care 3 nu pot fi mai vechi de o lună. Postările cu știri trebuie să fie originale și variate.
 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să organizeze 1 eveniment public și 1 eveniment privat, și să participe la 2 evenimente publice pe lună.
 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să aibă o pagină profesională de VTC care să conțină informațiile necesare în toate secțiunile (nume, slogan, logo, banner, informații, reguli, cerințe și nume ale rolurilor). Numele VTC-ului trebuie să conțină doar caractere alphanumerice.
 • VTC-ul dumneavoastră trebuie trebuie să aibă un website funcțional și profesional-vizual în care sunt precizate: despre ce este vorba în VTC și un link către o platformă de comunicare precum Discord, TeamSpeak, Slack sau QQ.
 • Site-ul VTC-ului dumneavoastră trebuie să fie securizat, să fie conform cu GDPR și alte regulamente de date și privacy. Astfel, trebuie să conțină un Terms of Service bine redactat cât și un Privacy Policy.
 • Propietarul VTC-ului trebuie să aibă un cont legat cu Discord și cu contul de pe forum.
 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să fie validat pentru cel puțin 2 luni.

Aplicați pentru a vă verifica:

Dacă doriți să vă validați VTC-ul, trimiteți un mesaj de feedback în secțiunea VTC. Când trimiteți mesajul, trebuie să aveți în vedere următorul format:

Link către pagina VTC-ului:
De ce ar trebui ca VTC-ul dumneavoastră să fie verificat:
Dovadă a susținerii unui eveniment public:
Dovadă a susținerii unui eveniment privat:
Dovezi pentru participarea la două evenimente publice:

Pozele pe post de dovadă trebuie să fie realizate cu meniul TAB deschis.


După ce ați trimis ticket-ul, vă rugăm să așteptați pentru ca Managerii de Comunitate să vă proceseze crerea. Managerii de Comunitate vă vor notifica într-un răspuns dacă cererea dumneavoastră a fost acceptată sau nu. Dacă cererea a fost respinsă, veți primi sfaturi și explicații despre cum să faceți schimbările potrivite.

Atenție:

Statusul de validat sau verificat poate fi revocat în orice moment de către Managementul Comunității când o cerință nu mai este îndeplinită sau când anumite acțiuni afectează negativ comunitatea. Asta se aplică de asemenea și VTC-urilor validate sau verificate care nu îndeplinesc cerințele după ce au fost promovate la un nou status.