This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to get validated or verified

Cum să primești validat sau verificat

Last update: 12 Nov 01:20 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/340Salutări lideri ai VTC-urilor,

În acest articol, veți afla cum îți poți face compania virtuală validată sau verificată. Dar de ce ai vrea ca VTC-ul tău să fie validat sau verificat? Companiile validate au o șansă de a fi recomandate pe pagina principală de la categoria VTC, fie pe secțiunea dedicată sau pe copertă. În afară de acest aspect, un VTC validat sau verificat va fi arătat primul în momentul în care cineva caută un VTC. Pentru ca VTC-ul tău să se mențină în aceeași poziție în timp, ambele nivele ale status-ului au nume colorate în momentul în care sunt căutate sau atunci când pagina este vizualizată.

Cum să primești validat?

Pentru validare, VTC-ul tău TREBUIE să acopere cerințele noastre următoare:

 • VTC-ul tău TREBUIE să aibă minim 10 membri.
 • VTC-ul tău TREBUIE să aibă minim 5 noutăți postate, dintre care 1 nu trebuie să fie mai veche de 1 lună.
 • Trebuie să aibă o pagină care are un aspect profesional, care conține informații corespunzătoare în fiecare dintre secțiuni. ( Reguli, cerințe, informații, logo și slogan) Discord, TeamSpeak sau Slack. Puteți folosi chiar și alt program pentru a comunica, dar pagina trebuie să conțină minim unul din cele menționate.

Cum să primești verificat?

Primul lucru și cel mai important este faptul că VTC-ul tău TREBUIE să acopere cerințele de bază care sunt următoarele:

 • VTC-ul tău TREBUIE să aibă minim 50 de membri.
 • VTC-ul tău TREBUIE să contribuie comunității printr-un mod pozitiv. Acest lucru poate însemna organizarea convoaielor sau ale altor evenimente publice, dar nu se limitează la acestea, tocmai specificate.
 • VTC-ul tău TREBUIE să fie activ, ceea ce înseamnă ca VTC-ul trebuie să facă recrutări, să posteze noutăți și să participe sau să organizeze evenimente.
 • VTC-ul tău TREBUIE să aibă minim 20 de noutăți postate pe sistemul de VTC dintre care 3 nu trebuie să fie mai vechi de 1 lună. Aceste postări nu pot avea aceeași informație, ca de exemplu, nu poți posta doar informații despre evenimentele voastre săptămânale, trebuie să postezi și alte noutăți.
 • VTC-ul tău TREBUIE să organizeze minim 1 eveniment privat, 1 eveniment public și să participe la 2 evenimente publice pe lună.
 • VTC-ul tău TREBUIE să aibă un website cu un aspect profesional care este securizat și este se află în conformitate cu GDPR (Regulamentul General de Protectie al Datelor) și alte reguli de confidențialitate și date. De asemenea, trebuie să conțină Termenii și Serviciile, Politica de confidențialitate și documentația GDPR scrise corect.
 • VTC-ul tău TREBUIE să dețină un logo profesional și un slogan potrivit.
 • Fondatorul VTC-ului TREBUIE să aibe un cont pe Forum și un cont de Discord.

Website-ul VTC-ului tău TREBUIE să conțină minim 2 puncte dintre următoarele:

 • O pagină principală care arată despre ce este VTC-ul.
 • O pagină de contact, cu detalii de contact precum un link către Discord, TeamSpeak sau Slack. Ai putea de asemenea să folosești alte programe prin care comunici, dar pagina trebuie neapărat să conțină minim unul din programele menționate.
 • Un regulament pe care membri VTC-ului trebuie să-l respecte înaintea regulamentului TMP.
 • Link-uri externe către social media.

VTC-ul tău îndeplinește fie condițiile de validare fie de verificare, dar acum ce?

Trebuie să creezi un ticket feedback, unde selectezi categoria "VTC". Poți crea un ticket feedback aici. Apasă acum butonul albastru cu textul "New Feedback". După cum am menționat mai sus, în câmpul unde trebuie să selectezi categoria, selectează "VTC", iar apoi dă-ne informații despre Compania ta Virtuală, menționând de ce trebuie ca VTC-ul tău să primească validat sau verificat și prezintă-ne o dovadă cu VTC-ul tău care îndeplinește cerințele. Evidența care arată că VTC-ul îndeplinește cerințele de la evenimentele publice și private trebuie să conțină screenshot-uri cu participanții exacți pe parcusul evenimentului VTC-ului tău.

Community Manangerii noștri te vor informa în cazul în care cererea a fost acceptată sau nu.

Avertisment!

Status-ul de validat sau verificat poate fi eliminat oricând de management-ul TMP atunci când o condiție nu mai este îndeplinită sau datorită acțiunilor VTC-ului care au un impact negativ asupra comunității. Acest lucru se aplică de asemenea și VTC-urilor Validate sau Verificate care nu mai îndeplinesc cerințele dupa o actualizare la cerințe.