This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to get Validated or Verified

Cum să vă Validați sau Verificați


Last update: 08 Sep 2023 20:10 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/340În acest articol, veți învăța cum să aplicați pentru Validarea sau Verificarea VTC-ului dumneavoastră, și ce înseamnă asta pentru Compania Virtuală de Camioane a dumneavoastră.

Veți învăța că sunt câteva reguli de bază care trebuie îndeplinite și păstrate, cât și de existența unor anumite cerințe când aplicați pentru aceste lucruri.


Introducere

Un VTC este una din cele mai bune modalități de a interacționa cu alți membri ai comunității, de a vă întâlni cu oameni noi și de a aduce experiența reală a industriei pe TruckersMP. Una din cele mai bune modalități de a vă mări VTC-ul este de a aplica pentru programele Validat sau Verificat, care vă permit să vă extindeți VTC-ul formând o comunitate minunată.

Validarea VTC este punctul inferior și care este, în același timp, cel de plecare. Această funcție este simplă dar oferă facilități grozave.

Verificarea VTC este cea de-a doua funcție, totodată cel mai înalt statut pe care un VTC îl poate obține. Aceasta este oferită doar companiilor care creează un impact adevărat și care dau inspirație și altora să urmeze acest drum. Există mai multe aspecte complexe despre Verificare, dar facilitățile pe care le oferă sunt mult mai benefice și utile.


Ce este Validarea?

Validarea este primul pas pentru a vă face VTC-ul cunoscut, care vă va oferi dumneavoastră acces la câteva dintre abilitățile noi de pe website. Principalul avantaj este statusul însuși; având un VTC validat arată celorlați că ați lucrat din greu pentru a crea fundația unei companii organizate și profesionale. Câteva dintre beneficiile incluse sunt următoarele:

 • Veți avea șansa de a apărea pe pagina principală a sistemului VTC, sub secțiunea "Aspiring VTCs".
 • Numele VTC-ului dumneavoastră va avea culoarea aurie pe website-ul TruckersMP, inclusiv în sistemul VTC și profilele de utilizator ale membrilor.
 • VTC-ul dumneavoastră va apărea printre primele în rezultatele căutărilor din meniul de căutare al VTC-urilor.
 • Veți primi acces la funcția de galerie pentru VTC.
 • Postările cu știri ale VTC-ului vor fi afișate pe pagina principală a sistemului VTC cât și pe pagina de știri a VTC-ului.

Cerințe pentru a vă Valida:

Pentru a fi eligibili Validării, VTC-ul dumneavoastră trebuie să îndeplinească, la un nivel măcar minim, următoarele condiții de bază:

 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să aibă cel puțin 20 membri și să recruteze în mod activ.
 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să aibă cel puțin 5 postări publice, dintre care una nu poate fi mai veche de o lună. Postările cu știri trebuie să aibă legătură cu compania, dar să fie și variate și originale.
 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să aibă o pagină profesională de VTC care să conțină informațiile necesare în toate secțiunile (nume, slogan, logo, banner, informații, reguli, cerințe și nume ale rolurilor) cât și un format ușor de urmărit.
 • VTC-ul dumneavoastră trebuie trebuie să aibă un website funcțional și profesional-vizual în care sunt precizate: despre ce este vorba în VTC și un link către o platformă de comunicare precum Discord, TeamSpeak, Slack sau QQ.
 • Propietarul VTC-ului trebuie să fie activ pe joc, tot el să fie persoana care face cererea de validare, nu trebuie să aibă ban pe joc la acel moment și să aibă conectat un cont de Discord sau de forum pentru a permite comunicarea.

Vă rugăm să aveți în vedere că Managementul Comunității va efecuta un test prin care va verifica capabilitatea acelui VTC pentru Validare. Vă rugăm să rețineți că aceste cerințe sunt un minimum și că îndeplinirea lor nu garantează succesul Validării. După ce primiți statutul de Validat, VTC-ul va fi verificat lunar dacă întrunește cerințele în continuare.

Aplicați pentru a vă Valida:

Dacă doriți să vă validați VTC-ul, trimiteți un mesaj de feedback în secțiunea Virtual Trucking Companies. Când trimiteți mesajul, trebuie să aveți în vedere următorul format:

VTC page link:

Why your VTC should be validated:

(Secțiunea aceasta trebuie să ne ofere detalii anumte despre VTC, nu doar declarații despre cerințele pe care le îndepliniți)


Ce este Verificarea?

Verificarea este cel mai înalt nivel de recunoaștere al unui VTC, vă oferă acces la o gamă variată de funcții. Principalul avantaj în a fi verificat este conexiunea directă pe care o obțineți cu Managerii de Comunitate pentru a îi ajuta să testeze noi funcții pentru VTC-uri, de asemenea puteți participa la chestionare VTC și să lucrați continuu pentru a vă îmbunătăți compania. Acest proces poate fi aplicat după validare. O parte dintre beneficii sunt următoarele:

 • Veți avea șansa de a apărea pe pagina principală a sistemului VTC, sub secțiunea "Featured VTCs".

 • Numele VTC-ului va apărea roșu cu un bif albastru verificat pe tot website-ul TruckersMP, inclusiv în sistemul VTC și pe profilele utilizatorilor membriilor dumneavoastră.

 • VTC-ul dumneavoastră va apărea în primele în rezultatele ale căutărilor din meniul de căutare al VTC-urilor.

 • Veți primi un acces îmbunătățit pentru funcția de galerie, având o limită mai mare de imagini încărcate. Imaginile publicate vor avea șansa de a apărea pe pagina principală a sistemului VTC cât și în galeria VTC.

 • Postările cu știri ale VTC-ului dumneavoastră vor fi afișate pe pagina sistemului VTC cât și pe pagina de știri VTC.

 • VTC-ul dumneavoastră va primi opțiunea de a configura un URL personalizabil, care vă înlocuiește VTCID.

 • Veți putea să configurați webhook-uri pentru a putea primi notificări pe serverul de Discord al VTC.

 • Evenimentele create de VTC-ul dumneavoastră vor avea șansa de a fi incluse în sistemul de evenimente pentru a atinge o audiență mai mare.

 • Liderii VTC-ului dumneavoastră vor primi un grad exclusiv și o medalie pe forumul TruckersMP.

Cerințe pentru a vă Verifica:

Pentru a fi eligibili verificării, VTC-ul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să aibă cel puțin 50 de membri și să recruteze în mod activ.

 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să aibă cel puțin 20 de postări publice, dintre care 3 nu pot fi mai vechi de o lună. Postările cu știri trebuie să fie originale și variate.

 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să organizeze 1 eveniment public și 1 eveniment privat, și să participe la 2 evenimente publice pe lună.

 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să aibă o pagină profesională de VTC care să conțină informațiile necesare în toate secțiunile (nume, slogan, logo, banner, informații, reguli, cerințe și nume ale rolurilor). Numele VTC-ului trebuie să conțină doar caractere alphanumerice.

 • VTC-ul dumneavoastră trebuie trebuie să aibă un website funcțional și profesional-vizual în care sunt precizate: despre ce este vorba în VTC și un link către o platformă de comunicare precum Discord, TeamSpeak, Slack sau QQ.

 • Site-ul VTC-ului dumneavoastră trebuie să fie securizat, să fie conform cu GDPR și alte regulamente de date și privacy. Astfel, trebuie să conțină un Terms of Service bine redactat cât și un Privacy Policy.

 • Propietarul VTC-ului trebuie să aibă un cont legat cu Discord sau contul de forum.

 • Trebuie să fie prezentată o activitate crescută din partea propietarului, a membrilor și a șoferilor.

 • VTC-ul dumneavoastră trebuie să fie validat pentru cel puțin 2 luni.

Odată cu validarea, vă rugăm să aveți în vedere că Managementul Comunității va efecuta un test prin care va verifica capabilitatea acelui VTC pentru Verificare și va oferi un răspuns pe baza a mai mulți factori. Vă rugăm să rețineți că aceste cerințe sunt un minimum și că îndeplinirea lor nu garantează succesul Verificării. Primirea titlului de Verificat este unul din cele mai prestigioase titluri, așa că este greu ca să se păstreze acest statut, doar cele mai bune companii trec de acest proces.

După Verificare, compania va trebui să îndeplinească aceste cerințe lună de lună. Managementul Comunității va verifica în mod regulat aceste VTC-uri pentru a ne asigura că se respectă standardele. Odată cu acest fapt, VTC-ul dumneavoastră va fi invitat pe un server de Discord ce are ca membru și Managementul Comunității, acolo va trebui să demonstrați cu destule dovezi faptul că VTC-ul dumneavoastră are destulă activitate, aspecte precum participarea la evenimente sau postări de știri.

Aplicați pentru a vă Verifica:

Dacă doriți să vă validați VTC-ul, trimiteți un mesaj de feedback în secțiunea Virtual Trucking Companies. Când trimiteți mesajul, trebuie să aveți în vedere următorul format:

VTC page link:

Why your VTC should be verified:

(Secțiunea aceasta trebuie să ne ofere detalii anumte despre VTC, nu doar declarații despre cerințele pe care le îndepliniți) Screenshot Evidence of hosting 1 public event:

Screenshot Evidence of hosting 1 private event:

Screenshot Evidence of attending 2 public events:

Pozele pe post de dovadă trebuie să fie realizate cu meniul TAB deschis.


Am trimis formularul! Acum ce fac?

După ce ați trimis ticket-ul, vă rugăm să așteptați pentru ca Managerii de Comunitate să vă proceseze crerea. Managerii de Comunitate vă vor notifica într-un răspuns dacă cererea dumneavoastră a fost acceptată sau nu. Dacă cererea a fost respinsă, veți primi sfaturi și explicații despre cum să faceți schimbările potrivite.


Atenție:

Statusul de validat sau verificat poate fi revocat în orice moment de către Managementul Comunității când o cerință nu mai este îndeplinită sau când anumite acțiuni afectează negativ comunitatea. Asta se aplică de asemenea și VTC-urilor validate sau verificate care nu îndeplinesc cerințele după ce au fost promovate la un nou status.

Așteptăm cu drag să vă revizuim ticket-ul și să vă explorăm VTC-ul :)