VTC Rendszer: Szabályok


Last update: 23 Nov 2020 13:39 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1115A következő szabályokat be kell tartani mikor egy az oldalunkon regisztrált VTC-t üzemeltetsz vagy tagja vagy.

Tartalom

§1 - Szabályok, amelyeket minden VTC tagnak be kell tartania

§2 - VTC esemény szabályzat

§3 - VTC profilok

§1 - Szabályok, amelyeket minden VTC tagnak be kell tartania

§1.1 - Tarts be minden hivatalos TruckersMP szabályt

Egy VTC tagjaként be kell tartanod minden hivatalos TruckersMP szabályt, beleértve a következőket is:

  • Szerveroldali szabályok

  • Játékon belüli

  • Save Editing-re vonatkozó szabályok

A teljes TruckersMP szabályzat megtalálható itt: https://truckersmp.com/rules

§1.2 - A VTC tagjainak tisztelnie kell a többi játékost

Függetlenül attól, hogy melyik VTC tagja vagy, más játékosokat tiszteletben kell tartanod és nem sértheted meg őket.

Ha valaki tiszteletlen veled vagy VTC-ddel szemben, ne válaszolj rá vagy szólj vissza. Jelentsd a felhasználót a report rendszeren keresztül.

§1.3 - Minden forgalmi szabályt be kell tartani

Nem szegheted meg a szabályokat olyanokkal, mint például ütközést okozni, utakat lezárni azért, hogy a VTC-ddel maradj egy vezetés vagy esemény során nyilvános szervereken.

Ha leszakadsz a VTC-dtől egy esemény vagy vezetés során, bizonyosodj meg róla, hogy minden szabályt betartasz felzárkózás közben.

Például, ha közötted és a VTC-d között van egy kamion és újra a VTC-ddel szeretnél, vezetni meg kell bizonyosodnod a következőkről:

  • Biztonságos megelőzni
  • Elegendő hely van az előzés végrehajtásához
  • Minden szabályt betartasz, anélkül, hogy másokra hatással lennél.

§2 - VTC esemény szabályzat

§2.1 - Nem megfelelő konvoj irányítás / Autóval való visszaélés

A konvoj vezetői nem lassíthatják, akadályozhatják vagy irányíthatják a forgalmat moderátoroknak kiadva magukat. Nem vezetheted direkt a konvojt forgalmas helyekre, ez magába foglalja (de nem csak ezek a helyek tartoznak ide) Calais, Duisburg városát, a kettő közötti összekötő utat és a környező területeket.

§2.2 - A VTC eseményeinek nem lehet hatással más játékosokra

VTC események, mint például konvojok, szervezése és lebonyolítása nem zavarhat meg más játékosokat.

Ha egy VTC szétszakad az út során, egyes játékosok megpróbálhatnak visszatérni a VTC-hez (megbizonyosodva arról, hogy betartanak minden szabályt) vagy a VTC félreállhat és megvárhatja a többi sofőrt, hogy felzárkózzanak (csak akkor, ha biztonságos és nem ütközik a szabályokba).

§2.3 - VTC-ben lenni nem jelent előnyt

Eseményt tartani átlagos szerveren, nem jár semmilyen előnnyel más játékosokkal szemben, és mindenkinek egyenlő jogai vannak az utak használatára azon a szerveren.

Bizonyosodj meg róla, hogy minden szabályt követsz és utat engedsz másoknak amennyiben szükséges (mint például elsőbbségadás táblák és körforgalmak)

§2.4 - A konvoj vezetésének biztonságosnak kell lennie

Például, ha valaki megakarja előzni a konvojod, nem szabad megakadályoznod és biztonságos körülményeket kell teremtened az előzéshez - elegendő helyet szolgáltatva a játékosnak, hogy vissza tudjon térni a sávjába, ha veszély merül fel.

§3 - VTC profilja

§3.1 - Csak akkor készíts VTC-t, ha ténylegesen van VTC-d

Ha nincs, vagy nincs szándékodban létrehozni virtuális kamionos vállalatot, akkor nem hozhatsz létre VTC-t a mi rendszerünkben.

§3.2 - Bizonyosod meg arról, hogy a VTC információi és képei megfelelőek

Egyik információs dobozban (beleértve; információ, szabályok, követelmények) és képen sem megengedett bármilyen sértés használata. Ez magába foglalja, de nem kizárólag a rasszizmust, diszkriminációt, politikai nézetek (túlzott) megvitatását/kimutatását, illegális vagy nem megfelelő szituációkat. Továbbá káromkodás sem engedélyezett ezekben az információs dobozokban és képeken. Minden logónak és borítónak használt képnek SFW-nek (safe for work - munkához biztonságosnak) kell lennie.

A VTC-d egyedi URL-jének (slug) hasonlítania kell a VTC nevéhez. (Csak hitelesített VTC-k).

§3.3 - A VTC tulajdonosainak nincs több joga, mint az átlagos játékosoknak

A VTC tulajdonosainak be kell tartaniuk minden TruckersMP szabályt. Legjobban az alábbi szabályt kell betartaniuk: Tilos más felhasználónak, TruckersMP csapattagnak, politikai embernek, bűnüldöző szervnek, bármilyen vezetőnek vagy hatóságnak kiadnod magad. Ez történhet vezetés közben, voice chaten, az avatárodban, a rendszámodban, a kamionod/autód tábláján, felhasználónevedben vagy a játékon belüli tagedben. Az avatárok, felhasználónevek és a játékon belüli tagek megfelelőek kell legyenek és nem tartalmazhatnak bármilyen formában is sértő dolgokat, értve ez alatt az enyhe sértéseket is.

§3.4 - Külsős linkek

Minden VTC profilhoz hozzárendelt képnek biztonságosnak kell lennie és nem tartalmazhat káros tartalmat. A veszélyes tartalom magába foglalja, de nem zárj ki bármilyen vonatkozás drogokra, egyéb illegális anyagokra, pornógráf vagy szexuális tartalomra, vagy más tiltott anyagokra.

§3.5 - Nem másolhatsz le más VTC-ket

Ne készíts VTC-t annak érdekében, hogy egy másik vállalatot lemásolj/duplikálj. AZ általad létrehozott VTC-nek sajátodnak kell lennie.

§3.6 - A képeknek sajátoknak kell lennie

Meg kell bizonyosodnod arról, hogy a VTC profilodon használt képek nem állnak szerzői jog védelme alatt és saját készítésűek.

§3.7 - Nem megfelelő hirdetés

Olyan élő adások, események stb. hirdetések amelyek nem Euro Truck Simulator 2-vel vagy American Truck Simulator-ral kapcsolatos, nem engedélyezettek. Ez ugyan úgy vonatkozik a hírek közzétételére a VTC profilon, mint a VTC profil adataira.

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover